Sla mij de bubbel in..

Gespannen kijk ik om mij heen, zie ik de zwepen hangen en de mensen kijken. Ik voel me onzeker, voel me naakt ondanks mijn ondergoed.
Het is niet mijn eerste keer en zal ook zeker niet mijn laatste keer zijn, toch ben ik zenuwachtiger dan anders.
De stroken van de flogger raken mijn billen en benen. Ik probeer mijn gespannenheid onder controle te krijgen. Rustig adem ik in, sluit ik mijn ogen en probeer ik mij te concentreren.
Geroezemoes en gelach stoort mijn concentratie. De flogger komt harder aan dan anders. Het snijdt, het gloeit, het doet zeer.
Mijn onzekerheid groeit. Ik kan niks hebben, ik faal als sub en ben bang dat ik na 5 minuten al ons stopwoord ga gebruiken. Teveel gedachten gaan door mijn hoofd, teveel om mijn rustpunt te vinden. De slagen gaan door, mijn ogen schieten van het ene punt naar het andere punt zonder daadwerkelijk iets te zien. Luid gelach maakt me nieuwsgierig naar wat er zo grappig is. Geïrriteerd draai ik weg van de slagen, boos op mezelf dat het zeer doet.

De tranen staan hoog, tranen omdat ik mezelf teleurstel. Tranen omdat ik bang ben dat ik hem teleurstel. Ik wil het zo graag goed doen, zo graag het plezier geven en ook krijgen van ons spel. Opnieuw doe ik alles wat ik kan bedenken om mezelf te kalmeren, te dwingen in die bubbel te stappen.
Hij staat voor me, ik durf hem niet aan te kijken uit angst dat hij mijn gevoel ziet en wil stoppen. Zijn ogen voel ik nieuwsgierig over mijn gezicht gaan, ik kijk naar de grond.
Rustig blijft hij mij aankijken terwijl ik naar de grond kijk, elke vezel in mijn lijf wil dat ik hem aankijk maar ik durf het niet. Zijn hand onder mijn kin dwingt me, zijn ogen ontmoeten de mijne. Hij ziet het, ik weet het. Onderzoekend staart hij strak in mijn ogen, de tranen komen hoger. Beschaamd slik ik de brok in mijn keel weg. Ik haat deze kwetsbaarheid.

Teder voel ik vingers langs mijn zij gaan, strelend en lief terwijl zijn hand nog steeds mijn hoofd omhoog houdt. Ik kan niet weg kijken ook al zou ik het willen. Speels gaat zijn vrije hand over mijn lichaam, plagend langs mijn tepels omhoog naar mijn gezicht om te eindigen met een ´toet´ op mijn neus. Een lach kan ik niet bedwingen waarna ik hem ook zie grijnzen.
´Gaat het meisje?’, knikkend lach ik naar hem. De spanning lijkt van me af te vallen.
De klap op mijn wang zag ik dan ook niet aankomen, verbaasd kijk ik hem aan waarna de volgende klap al snel volgt.
Het geroezemoes zakt naar de achtergrond, het gelach maakt me niet langer nieuwsgierig en de muziek lijkt harder. Elke klapt slaat me letterlijk verder de bubbel in waar ik zo graag in wil zijn.

Opnieuw voel ik de stroken van de flogger op mijn lichaam neerkomen, niet langer snijdend maar heerlijk liefkozend. Hij mag de hele avond wel zo doorgaan van mij, al weet ik natuurlijk ook wel dat hij dat niet doet.
Elke beweging van hem volg ik met mijn ogen, kijkend wat hij pakt, doet, van plan is.
Ik zie hem naar zijn speelgoed kijken, besluiteloos wat hij gaat pakken. Ik hoop op iets fijns maar vrees voor iets hards. Ik ben nog niet volledig uit de onzekerheid, probeer er zo min mogelijk aan te denken en voornamelijk te denken aan het vertrouwen dat ik in hem heb.

Hij weet wat ik aan kan, beter nog dan ik dat zelf weet. Hij weet dat ik een masochist ben meer nog dan ik het zelf wil toegeven. Hij weet wat hij doet.. Daar kan ik op vertrouwen. Maar.. weet ik ook wat ik doe, wat ik kan, wat ik wil?
Zonder speelgoed komt hij weer voor mij staan. Zijn ondeugende blije grijns, duivels maar ook sexy maakt dat ik mijn tepels al voel voordat hij erin knijpt.
Onbewust span ik mijn lichaam aan, klaar voor de pijn die gaat volgen maar die tot mijn verrassing niet komt. In plaats van de gemene pijn voel ik het koude lemmet van een mes tegen mijn tepel aan.
Het gevoel van het koude staal tegen mijn huid geeft kippenvel. Mijn ademhaling versnelt, de opwinding jaagt door mijn lichaam. Hij doet nog niets met het mes en toch voel ik mezelf nat worden. Heel langzaam glijdt het puntje van het mes rond mijn tepel, zijn ogen gefocust op wat hij doet zijn niet langer in mijn zicht. Ik staar naar het mes, staar naar mijn harde tepel en zie een druppeltje bloed nog voordat ik het mes daadwerkelijk voelde snijden.

Langzaam brengt hij het mes hoger, ruw voel ik mijn hoofd naar achteren getrokken worden.
Mijn hals, naakt en kwetsbaar biedt zich op deze manier wel heel makkelijk aan.
Ik weet dat hij voorzichtig is maar blijf toch doodstil staan. Ik voel mijn borsten bewegen op het ritme van mijn versnelde ademhaling.
Geluiden stromen over in elkaar, mijn eigen ademhaling klinkt hard in mijn oren terwijl er toch echt genoeg lawaai is. Langzaam voel ik het mes over mijn huid bewegen. Steeds verder zak ik af in de roes, in het gevoel dat er even niets toe doet behalve dit moment.
Even ruw als mijn haar werd vastgegrepen wordt het weer los gelaten. Mijn hoofd valt voorover waarna ik mijzelf weer probeer te herpakken.
Nog voordat ik er weer helemaal bij ben voel ik de doffe harde pijn van een tuinslang op mijn dijen neerkomen. Ik schiet heen en weer, vluchtend voor de pijn maar zoekend naar meer pijn.

In een rap tempo volgen de klappen elkaar op. Het doet pijn, het gloeit en brandt af en toe maar is tegelijkertijd ook heerlijk. Mijn hartslag gaat snel,zintuigen staan op scherp, ik voel me vreemd levend en tegelijkertijd sloom. Het gaat snel, sneller dan mijn hoofd kan verwerken.
Speelgoed wisselt elkaar af, liedjes gaan over in andere liedjes zonder dat ik het bewust merk.
Mijn lichaam wil meer, veel meer. Ik heb meer nodig vandaag, meer pijn, meer blauwe plekken. Het is alsof mijn lijf mijn hoofd wil bewijzen dat die eerdere onzekerheid nergens op sloeg.
Ons spel is anders, anders dan normaal. We grappen minder, lachen minder.
We hebben het beiden nodig.. Mijn pijn.
De bubbel waar we niet inkwamen heeft ons opgezogen, we gaan harder, verder, dieper.
Het stopwoord ligt op het puntje van mijn tong wanneer hij de genadeklap geeft die mij naar subspace slaat. Weg is het stopwoord, weg zijn mijn gedachten, weg is de onzekerheid en spanning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*