Meester en daan (fantasieverhaal) deel 4

Lees de andere delen

 

Gulzig sabbel ik aan daan’s kut, ze smaakt heerlijk zoet. Waar ik net even het gevoel kreeg dat daan wat theater maakte, merk ik dat ze nu toch echt opgewonden raakt. Dat motiveert mij om flink door te likken. Haar kutje wordt steeds natter, onder mijn tong en vingers die naar binnen glijden. Meester geeft me een latex handschoen aan en wat glijmiddel. Hij wil dat ik haar fist. Snel doe ik het handschoentje aan en spuit wat van het glijmiddel op haar natte kut en wrijf het lekker uit in haar spekgladde glimmende kut.
daan’s ogen kijken me wazig geil aan. ze is heel anders als ik ben, maar wel lief en geil merk ik. 1 vinger verdwijnt in haar kut, dat worden er al snel 2 en 3 en 4. ze kan het makkelijk hebben. Meester geeft zijn ogen goed de kost, de eeuwige voyeur die hij is. Kijken doet hij maar wat graag.
Dan maak ik een vuist en duw hem voorzichtig maar doortastend bij daan naar binnen. mijn handen zijn niet zo groot, dus ik heb ook geen grote vuisten, maar het is genoeg om daan flink van te laten kronkelen.
Meester wil dat ik haar lik, terwijl ik mijn vuist in haar kut laat zitten. Dus ik duik weer naar voren en lik daan terwijl haar kut gevuld is met mijn vuist.

Veel bewegen kan ik niet met mijn vuist als ik haar lik, maar wel een beetje en dat doe ik dan ook. Dan hoor ik hoe ze harder gaat kreunen en voel ik hoe haar kutje samenkrampt om mijn vuist heen. daan komt klaar onder mijn tong en ze doet het met veel gekreun en krampen in haar kut. Meester duwt mijn gezicht dieper in daan’s natte doos en ik probeer mijn vuist nog wat heen en weer te bewegen in deze ongemakkelijke positie, zodat daan nog intenser klaar kan komen. Dat werkt, ze kreunt nog harder dan net en roept zelfs even mijn naam. Dan is ze over haar hoogtepunt heen, de golven van haar orgasme ebben alweer langzaam weg.

Trots kijk ik naar Meester, alsof ik wil zeggen:”Heb ik gedaan, goed hè?”
“Goed gedaan meisje.” zegt Meester en dan glim ik helemaal van trots. Een compliment van Meester, een compliment van Meester, een compliment van Mees..
Hij duwt een voorbinddildo in mijn handen.
“je bent nog niet klaar, hup doe om.”
“Uh ja, natuurlijk Meester.” zeg ik en pak de voorbinddildo aan en doe hem bij mezelf om. daan draait zich om op haar knieën, terwijl ik een condoom om de dildo doe en dan breng ik hem bij haar naar binnen.
Eerst moet ik wat in het ritme komen en dat is nog best lastig. Aanvoelen hoe daan gebouwd is en hoe de dildo er goed inglijdt. Meester heeft echter geen geduld en slaat me met een plakzweepje op mijn kont.
“Hup neuk eens door. Ik heb geen zin in dit soort saaie shit, beetje meer pit.”
Nou het is best zwaar om met een voorbinddildo te neuken zal ik je zeggen, heb het best al vaak gedaan, maar het blijft inspannend.
Meester blijft tegen mijn billen aantikken met het zweepje tot ik er wat meer tempo ingegooid heb.
“Papsoortig weer hoor rachab, je bent erg papsoortig vandaag.” zegt Meester
Weer zegt hij dat ik papsoortig ben, oh jee, ik moet daarmee oppassen bedenk ik me. Dat ken ik van hem en dan wordt het meestal echt niet leuk meer.
Het betekent min of meer, dat ik hem verveel omdat ik te gehoorzaam ben. Meestal gaat hij dan mijn grenzen opzoeken en gaat net zo ver door, totdat ik uiteindelijk niet meer gehoorzaam en dan krijg ik flink straf. Meer straf dan ik leuk vind, voor het niet gehoorzamen, maar voornamelijk omdat ik het zo ver heb laten komen.

daan kreunt onder het ritme van de dildo waarmee ik haar neuk. Mijn handen hebben haar stevige ronde billen vast. De dildo staat geil bij mijn latex pakje, het lijkt wel net een echte pik. Dat windt mij op, samen met de aanblik van de geile en knappe daan, zo houd ik het wat langer vol om haar goed door te neuken. ik probeer wel om langzamer te neuken, maar dan krijg ik met het plakzweepje en mijn billen doen nog pijn van gister, dus dat wil ik niet.
Dus ben ik papsoortig en krijg ik later nog meer straf, maar ik kies toch voor de korte termijn. Dat zie ik dan wel weer, bedenk ik me.

“Nog twee minuten zo volhouden in dit ritme rachab.” zegt Meester.
Twee minuten, lijken niet veel, maar het is best lang als je moe wordt. Mijn hart gaat sneller kloppen en het zweet staat al op mijn voorhoofd.
Zal ik het opgeven? Of zal ik het niet opgeven? Red ik het wel of niet?
daan kreunt dat het een lieve lust is, ik kan voelen dat haar kut wel erg nat moet zijn, want de dildo glijdt er perfect in en uit.
Het wordt echter steeds zwaarder en ik denk dat ik het niet meer red, maar ik denk aan het zweepje en ik wil niet weer een tik op mijn beurse kont, dus ik zweep mezelf op door te denken dat het maar 2 minuten zijn en dat die zo voorbij zijn.
Intussen hijg ik als een stoomlocomotief.
“Wat is er rachabje? Slechte conditie?” grijnst Meester nu van oor tot oor.
Meelachen kan ik niet eens, want ik moet al mijn energie sparen om die tijd vol te maken.
Hoe lang zou ik nog moeten, vraag ik me af? Meester geeft al snel opheldering.
“Nog 20 seconden rachab, kom op je kan het!” motiveert Meester me.
Oh nog 20 seconden, oh nog 20 seconden maar! Het is zwaar, maar het moet lukken bedenk ik me.
“Nog 10!” Meester begint af te tellen, het lijkt wel oud- en nieuw, we missen alleen het vuurwerk.
Eindelijk is Meester bij nul, ik stop méteen en laat mezelf, uitgeput, op het bed rollen.
“Wat doe je nu?” vraagt Meester
ik hijg dat het een lieve lust is, ben half-dood.
“Hijg,hijg,hijg ik kan niet meer, kan niet meer” hijg ik
“Schiet op, je moet nóg 2 minuten, zo makkelijk kom je er niet vanaf.” zegt Meester
Nee, dat meent hij niet? Dat meent hij toch niet zeker? Angstig kijk ik hem aan. Hij staat met het plakzweepje in zijn handen.
“ik, ik, ik, kán niet meer.” hijg ik
“Dat is niet mijn probleem, is het wel? Hoe vaak moet ik je nog zeggen dat je niet van jouw probleem de mijne moet maken?” vraagt Meester streng.
De blik in zijn ogen is hard en meedogenloos, ik ken die blik. Oh nee, ik dacht dat ik onder het pak slaag uit kon komen.
“je hebt nog 10 seconden om op te staan en daan verder te neuken.” zegt Meester
Het is onmogelijk, ik wil wel, maar het lukt me niet, echt niet meer.

“Dus je bent ongehoorzaam hè? En net was je nog zo papsoortig bezig, wat dacht je?” zegt Meester.
Oh nee, ik ben er weer in gestonken zeg, big time.
Het is al de zoveelste keer vandaag, dat hij zegt dat ik papsoortig bezig ben. Dit ziet er niet goed uit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.