Meester en daan (fantasieverhaal) deel 3

Lees de andere delen

 

Wat ben ik blij dat ik me eindelijk op kan frissen. Het voelt ontzettend ongemakkelijk om er zo slonzig bij te lopen, naast een innemend knappe vrouw als daan.

“Zo, dus jij bent Silbi’s slavin, eindelijk ontmoet ik je dan.” Begint daan het gesprek terwijl ik onder de douche sta.
“Ja, dat ben ik en waar kennen jullie elkaar van?” vraag ik aan daan.
“Via mijn Meester.” zegt daan.
“En waar is je Meester nu?” vraag ik belangstellend.
“mijn Meester had andere zaken te doen, ik ben uitgeleend aan Silbi voor vandaag. Waarschijnlijk hebben ze een ruilafspraak gemaakt.” zegt daan nuchter.
“Oh okay, dus ik zal je Meester nog wel ontmoeten.” de gedachte maakt me wat nerveus, wat als ik hem niets vind? Als het niet klikt?
“Ja, die zal je zéker wel ontmoeten.” zegt daan terwijl ze me een handdoek aangeeft om me af te drogen.
“Is hij, uh, wat is het voor een man? Streng?” vraag ik.
“Ja, streng rachab, heel erg streng, maar wel rechtvaardig. Anders dan Silbi.” Mijmert ze.
“Oh, vindt je Silbi niet rechtvaardig?” vraag ik.
“Silbi en rechtvaardig? Nou ja rachab, ik weet niet wat jij onder rechtvaardig verstaat, maar dat is misschien iets anders als wat ik eronder versta.” zegt daan.
“Vindt je mijn Meester niet leuk?” vraag ik.
“Léuk? Léuk, hmm dat is een woord waarvan ik me afvraag of Silbi dat wel zou appreciëren als ik die zou gebruiken. Silbi en léuk.” daan lacht kort.
“ik kan anders wel vaak om hem lachen. Hij heeft wel gevoel voor humor, dus dat is toch ook een vorm van ‘leuk’?” vraag ik me af, terwijl ik me buk om mijn benen droog te maken met de handdoek.
“Hoeveel heb je gezien van ons spel? Heb je mij zien lachen?” vraagt daan.
“Nee, ik was al even wakker en heb je niet zien lachen.” Hmm daan heeft niet hetzelfde gevoel voor humor als ik, schat ik zo in. Misschien heeft ze gelijk en kan je niet zeggen dat Meester ‘léuk’ is. Sowieso zou dat een understatement zijn. Meester is geweldig, Meester is de beste, Meester is.. ik zucht even diep, terwijl ik voel hoe mijn verliefdheid weer in alle hevigheid opborrelt. Hoe ik zelf een enorme roze wolk om mijzelf heen weet te zuchten met de ene na de andere diepe ademteug die volgt, terwijl ik mijn Meester in gedachte op die wolk zet en de hemel in prijs.

Ik krijg weinig hoogte van daan. Ze is een heel ander type vrouw als ik ben, dat merk ik wel. ik föhn mijn haren en begin aan mijn make-up. Eindelijk begin ik er weer wat beter uit te zien.
Daan trekt het make-up kwastje uit mijn handen en maakt me verder op.
“Daar heb ik een opleiding voor gehad. Dus laat mij maar even.” zegt daan.
“Oh echt? Wauw wat gaaf, dank je wel daan.” zeg ik.
Het onbevredigde gevoel blijft, ik wil zo graag weten wat ze nu van Silbi vindt en hoe haar Meester is.
“Leent je Meester je vaker uit?” probeer ik.
“Ja, dat doet hij wel meer ja.” zegt daan.
“En als je niet wilt?” vraag ik.
“hmm, als ik niet wil?” ze kijkt me strak aan met haar mooie glimmende ogen. “Denk je altijd zoveel na rachab? Daar denk ik niet over na namelijk. ik denk dat ik mijn verstand dan verlies. Wat Patrick wil dat gebeurt en zo is het en niet anders.”
“Dan moet je wel veel van hem houden, net als ik van Meester.” zeg ik.
“Ja, dat klopt.” zegt daan.
“Vindt je het vervelend, dat ik zoveel vragen stel?” vraag ik aan daan.
“Nee rachab, niet vervelend, maar..” daan trekt het kwastje even terug en denkt zichtbaar na.
“Ja, dit bedoel ik nu. je zet me aan het denken, ik ben niet zo’n denker. ik ben meer iemand die gewoon doet wat mijn Meester vraagt en me opdraagt. Dat vind ik prettig en als jij dan vragen stelt zoals, wat vindt je van Silbi en hoe vindt je het uitlenen, dan moet ik erover na gaan denken wát ik er eigenlijk van vind. Daar heb ik niet zo goed een antwoord op, ik begrijp wel dat je wat wilt weten, dus ik zal je iets vertellen en dan hoop ik dat je daar genoegen mee kunt nemen.” zegt daan.
“Okay, alleen als je wilt.” zeg ik
“Willen, zucht.. nee rachab, ik wil het niet, ik doe het voor jou, omdat ik zie en merk dat je er behoefte aan hebt en het is okay.” Ze pakt mijn schouder even bemoedigend vast en gaat dan verder met mij opmaken. Ondertussen vertelt ze over Silbi en Patrick. Hoe zij Patrick ontmoette, hoe ze zijn slavin werd, de lange weg die ze afgelegd heeft om te komen waar ze nu is. Hoe ze zichzelf heeft leren kennen en al het, ooit geforceerd aangeleerde, los heeft kunnen laten en alleen nog maar hoefde te dienen zoals ze nu doet.
“Het doet er dan niet toe of ik Silbi ‘leuk’ vind, of ‘knap’ of zoiets. De ontmoetingen met Silbi zijn er af en toe en soms kan ik er van genieten en andere keren minder.”
Dan denk ik dat ik zit te zoeken naar iets dat er niet is. Een mening over mijn Meester, een gevoel dat ze erbij heeft. Het lijkt er niet te zijn. Ze doet wat ze moet doen en denkt er verder niet zo bij na. Ja, dat is me nu wel duidelijk. Iets dat ik niet zou kunnen, ik denk vrijwel altijd veel na. Hmm, zou daar ook de weerstand vandaan komen waar we steeds tegen aanlopen?

daan helpt me in het latexpakje en fatsoeneert dan haar eigen make-up en haren nog even voor we weer de slaapkamer in gaan, op zoek naar Meester.
Meester heeft een zwarte leren broek aangetrokken. Dat staat hem echt heel erg geil, bedenk ik me. Het zwarte leer zit strak om zijn goed gevormde kont heen en de plooien aan de voorkant benadrukken waar zijn heerlijke geile kloten zich verstoppen.
Aan zijn broek hangen een paar handboeien. Volgens mij sta ik te watertanden bij de aanblik van mijn Meester in deze stoere outfit.

Meester wil daan en mij zien vrijen met elkaar. We volgen Meester zijn bevel op en beginnen elkaar te zoenen en te strelen. Mijn handen glijden over daan’s grote stevige borsten, langs haar slanke taille en weer terug.
Haar borsten zijn enorm groot en ik vind het heerlijk om ermee te spelen en aan haar tepels te zuigen.
Voorzichtig glijd ik naar beneden met mijn tong, langs haar navel, nog verder naar beneden naar haar gladgeschoren kut.
Daar sabbel ik aan haar kutlippen en werk mijn tong ertussen, langs haar clit. daan kreunt en lijkt er van te genieten. Dat motiveert mij om haar verder te verwennen. 1 vinger glijdt in haar kut, ze is nat. Nog een vinger erbij en dan hoor ik daan harder kreunen. Mijn tong draait snel rondjes rond haar clit en af en toe zuig ik erop en sabbel ik aan haar kutlippen. Meester staat naast ons te kijken. Ik zie de grijns op zijn gezicht en zie dat zijn pik hard is en uit de leren broek wil springen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.