Madame Carmel in Eindhoven (deel 3 – SM Suite Doma)

Op dinsdag had ik vrij genomen om zo eindelijk eens een volledige dag met Meesteres door te brengen. Ik was al vroeg wakker en genoot even om naast de liefde van leven wakker te worden. Die lag zachtjes met haar mond open te snurken, heel schattig. Zachtjes kroop ik uit bed en ging naar de woonkamer en kroop achter mijn laptop. Bijna 3 uur later hoorde ik Meesteres opstaan en toen ze de woonkamer binnen kwam begroete ik haar met een buiging en zoals elke ochtend als ik niet moet werken kuste ik haar voetjes. Ze wilde ontbijt, ik moest de slaapkamer opruimen en daarna klaar maken om naar buiten te gaan. De eerste stop was bij Mince waar we wat nieuwe fetish kleding kochten voor Meesteres. Het spannendste waren de vampire gloves, handschoenen met prikkers, ik kon niet wachten tot Meesteres deze op me zou testen.
Het was een prachtige dag en Meesteres liet me naar het strand in Scheveningen rijden. De wind was koud maar de zon maakte alles goed. Hand in hand liepen we te kletsen langs het strand en ik was gelukkig. Toen we ijskoud waren vonden we een strandtentje waar we heerlijk gelunched hadden. Meesteres dronk wijn, ik mag door de week niet drinken van Meesteres maar dat was nu helemaal niet erg. Na de lunch gingen we even shoppen en toen zei Meesteres het is tijd. Ik heb al lang geleden afgeleerd te vragen waar we naar toe zouden gaan. In de auto gaf Meesteres me het adres en dat was er eentje dat ik maar al te goed ken, Asterstraat, het adres van Doma SM Suite.

Daar aangekomen werden we heel vriendelijk ontvangen door de gastvrouw, eenmaal binnen voelde ik haar energy veranderen. Gedaan was het met die lieve partner, mijn sadistische Meesteres was er nu. Ik werd aan het kruis vast gebonden en de regen van zweepslagen begon. Meesteres deed me pijn, echte pijn, dit was geen spel op dit moment het was een statement dat ze kon doen met me wat ze wilt. Na de zweep was het de beurt aan de cane. Ik schreeuwde in mijn gag en probeerde los te komen. Maar de riemen zaten stevig vast en er was geen ontsnappen. Mijn lichaam begon te trillen en ik kon nauwelijks meer op mijn benen staan maar Meesteres slag door, steeds minder, steeds harder. Toen was het opeens over, ik hoorde Meesteres weg lopen en ik stond nog steeds vast zachtjes begon ik te huilen.

Na wat aanvoelde als een eeuwigheid hoorde ik haar hakken en Meesteres was terug, ze maakte me los en begeleide me naar de rubberen tafel. Daar bond ze me aan vast en de pijn ging verder. De cane kwam op mijn kontje neer en ik kon geen kant op. Meesteres riep dat ik stil moest liggen anders zou ze niet stoppen. Met alle kracht die ik in mijn had hield ik me zo stil als mogelijk. Toen was de pijn opeens voorbij, ik gleed langzaam in subspace en een gevoel van geluk kwam over me heen.

Meesteres liet me weer alleen en ik dreef op een gevoel van endorfines in en uit bewustzijn. Meesteres kwam terug en ik voelde dat haar energy veranderd was. Ze had een heel zware flogger in haar hand en die liet ze hard ze kon op mijn lichaam neerkomen. De inpak was bizar mijn lichaam veerde op door de inpakt waarna ik weer neer viel. Meesteres kreunde als een vrouwelijke tennisspeelster bij elke slag en stopte pas toen ze hijgend buiten adam was. Ik maakte als mee uit subspace als een rare droom waar in je weet dat je wakker bent maar toch alleen maar kan ondergaan.

Meesteres liep weg maar kwam deze keer snel weer terug. Ik kon niet zien wat ze in haar hand had. Maar de impact was immens, een scherpe pijn ging door mijn lichaam. Ik wilde reageren maar er kwam geen geluid uit mijn mond, ik kon niet bewegen. Ik voelde het bloed langs mijn been lopen en toen bracht Meesteres opnieuw de spiked paddle naar beneden. Slag achter slag tot mijn kontje niets meer was dan een stuk kapot geslagen vlees. Ik voelde dat Meesteres ook in haar zone zat en opnieuw bracht ze met volle kracht een slag toe. Toen zei ze, that will do en het was over.

Meesteres maakte me los en ik zachtjes huilend van geluk viel ik in haar armen. Wat een prachtige sessie was dit, wat een sublieme Meesteres heb ik toch die me precies geeft wat ik nodig heb.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Nieuwe Sponsor Awards: Doma SM Suite

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*