Madame Caramel in Eindhoven (deel 2)

Tot mijn verbazing had ik prima geslapen en werd ik wakker naast mijn Meesteres. Ik had haar niet naar bed horen komen blijkbaar had ik een vroege nacht nodig. Ik had nog even tijd voor ik naar het werk moest en we knuffelden en praten wat. Meesteres was duidelijk in een lieve bui. Terwijl ik moest werken had ze een paar klanten aangenomen. Deze keer had ze geen promotie gemaakt voor sessies maar zoals altijd is ze razend populair en stroomden de verzoeken vanzelf binnen. Ze zou er 2 zien vandaag een toiletboy voor zijn ontbijt en vanmiddag een sissy maid later deze middag voor huishoudelijke taken en vernedering voor meer had ze geen tijd.
Ik had net de ochtendvergadering achter de rug en Meesteres stuurde de eerste foto’s naar me. Ik ben geen scatboy maar Meesteres haar kontje is wel het lekkerste op aarde. Nog 6 uur te gaan en ik was weer thuis. ’s middags stuurde Meesteres foto’s van haar sissy, hij had een typisch franse meid outfit aan, ik vond het wel grappig. Mijn baas schoot einde van de dag nog een meeting in, dus ik kon niet vroeg naar huis gaan maar rond 7uur ’s avonds deed ik dan uiteindelijk de voordeur open. Meesteres kwam naar me toe lopen in een prachtige leren outfit en mijn penis moest meteen met mijn kooitje vechten. Ze nam me mee de badkamer in en ik moest mij uitkleden. Het viel me op dat badkamer er nog nooit zo schoon uit gezien had. Blijkbaar kan de sissy meid beter schoonmaken dan ik. Toen ik naakt was deed Meesters haar sleuteltje af en vol verlangen keek ik hoe ze het slotje openmaakt en na bijna 6 weken kreeg ik weer een volledige erectie. Meesteres had er geen intresse in, dat stinkende ding schoonmaken, scheren en je dan melden, ja Meesteres. Ze deed me nog mijn collar om en liep toen weg.

Zo snel ik kon waste ik me en met een trotse keiharde stijve pik liep ik de woonkamer in. Daar zat de meid op haar knieën Meesteres haar voetjes te masseren. Ze keek met grote ogen naar mijn stijve pik en ik werd er ongemakkelijk van. Meesteres wees naast haar op de bank en ik ging zitten. Ze begon met te kussen en met mijn pik te spelen. Ik voelde al meteen dat het ik het niet lang zou volhouden. Toen zei Meesteres help even tegen de sissy en duwde zijn hoofd op mijn pik. Aarzelend begon hij te likken en een beetje te zuigen. Meesteres liet ons alleen en dat werkte niet voor mij. Waarom kunnen al die sissies niet fatsoenlijk zuigen, zo moeilijk is het toch niet, je weet wat je zelf lekker vind en doe het dan met de pik die in je mond zit. Dit zou hem niet worden en ik verloor langzaam mijn hardheid. Gelukkig zag Meesteres het en zei dat ik moest gaan liggen op de bank. Ze plantte haar kontje op mijn gezicht en mijn tong verdween diep in haar kontgaatje. Mijn pik explodeerde bijna meteen en Meesteres duwde hardhandig mijn pik diep in de keel van de sissy. Ondertussen zat ik de vechten naar adem. Maar dat zijn de beste orgasmes het moment dat je denk flauw te vallen van te weinig lucht is het beste moment om te komen. Eindelijk daar was het dan 6 weken sperma die zich een weg naar buiten vocht in een keiharde explosie. Meesteres hield zijn hoofd vast en schold hem uit voor de cucksucker dat hij was. Ik voelde het kokhalzen op mijn eikel. Hij probeerde zich los te vechten en de laatste straal spoot ik recht in zijn gezicht. Kuisheid zorgt voor dikke sterk smakende sperma, ik had bijna met hem te doen. Meesteres dwong hem alles zoveel mogelijk op te likken en de man zat zachtjes te huilen terwijl hij gehoorzaamde.

Toen ik weer op adem gekomen was liet Meesteres me rechtop zitten en zei dat ze wat grappigs te tonen had. Hij moest zijn meid outfit uit trekken en daaronder zat de kleinste penis die ik ooit gezien had. Hij scheerde zijn schaamhaar niet en dat was langer dat zijn pik. Hij had wel mega ballen waardoor het er allemaal nog grappiger uitzag. Meesteres moest lachen en ik lachte maar met haar mee. Ze begon te vragen hoe hij in godsnaam zijn vrouw daarmee kon bevredigen en dat ze zeker wist dat ze een vriendje had om haar goed te neuken want dit was niets. De man begon te snikken maar zijn mini pikje werd hard althans dat denk ik. Meesteres duwde haar borst in mijn gezicht en gretig begon ik aan haar tepel te zuigen. Binnen enkele seconden was ik weer keihard en Meesteres begon ons te vergelijken terwijl ze mij met haar volle hand aftrok en met twee vingers zijn pik. Veel had hij niet nodig wat meteen begon hij te schokken en kwam er een drupeltje sperma uit. Blijkbaar willen grote ballen niet zeggen dat je een fatsoenlijke lading kan produceren. Meesteres moest weer lachen en hij keek vol schaamte naar de grond. Meesteres zei tegen mij, douchen en naar de slaapkamer. Gehoorzaam deed ik wat ze vroeg en na te douchen lag ik naakt op bed een beetje met mijn telefoon te spelen. Tot ik een zacht klopje op de deur hoorde, binnen zei ik. De man kwam binnen en stamelde, ik wil je graag even bedanken dat ik aan een echte pik hebben mogen zuigen. Ik hoorde Meesteres lachen op de achtergrond en dacht die man gaat nooit meer een vernederingssessie vragen aan Meesteres.

Maar ik had ongelijk, toen Meesteres en ik later die avond lekker tegen elkaar op de bank lagen netflix te kijken. Kwam er een lange email binnen waarin hij Meesteres bedankte voor de beste sessie ooit. Hij had blijkbaar voor 2 uur geboekt maar was in totaal 5 uur gebleven en bedankte haar dat ze mij betrokken had in het spel en vroeg of hij ons beiden mocht dienen wanneer ze terug in Nederland zou zijn. Blijkbaar had hij precies gekregen wat hij nodig had.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*