Madame Caramel in Eindhoven (deel 1)

Toen Meesteres terug kwam uit Dubai was haar vliegtuig vertraagd. Ze zou zondag in de vroege middag thuis komen maar door een medisch noodgeval moest het vliegtuig een tussenlanding maken. Ik baalde gigantisch want ik moest de volgende ochtend al weer vroeg het vliegtuig nemen naar Eindhoven. Het feit dat ik 4 weken in mijn kooitje zat hielp niet. Uiteindelijk was ze thuis, ze was honger, moet en wilde eerst in bad. Natuurlijk kwamen Meesteres haar wensen eerst en ik deed mijn best voor haar te zorgen en naar haar verhalen uit Dubai te luisteren.

Een uur later lagen we in bed, Meesteres duwde haar kontje tegen mijn kooitje en viel bijna meteen in slaap, veel slapen kwam er bij mij niet van want, maar ik genoot er van eindelijk weer dichtbij Meesteres te zijn. Om 5 uur ging de wekker en moest ik afscheid nemen van mijn sleeping beauty.
Ik zou haar pas over 10 dagen weer zien en had het er maar moeilijk mee. Meesteres had meteen weer een druk programma ging gewoon verder met de orde van de dag.
’s avonds stuurde ze me een berichtje, boek me zondag een vlucht naar Eindhoven, ik kom op bezoek. Ik was weer helemaal vrolijk en boekte meteen haar vlucht.
De rest van de week ging snel voorbij, alleen de nachten waren lastig in mijn kooitje, veel geslapen heb ik niet. Uiteindelijk was het zondag en stond ik ongeduldig voor de gate met een grote bos bloemen te wachten op mijn Meesteres. Daar was ze dan prachtig als altijd met een grote glimlach. Jammer genoeg moest ik ’s middags weg maar Meesters had die nacht niet geslapen en kroop meteen in bed na een inspectie van de flat, die natuurlijk weer onder haar standaard schoon was.
Uiteindelijk was het dan zover, om 7uur kwam ik thuis, Meesteres zat op me te wachten met alleen een doorzichtige jurk aan. Ik keek vol verlangen naar haar en ze wees naar haar voeten die ik meteen begon te kussen. Ze zei, ik heb honger maar eerst iets anders, kleed je uit. Ik kleed me uit en Meesteres duwde een grote but plug naar binnen, nu koken voor me. Gelukkig had ik die ochtend alles al voorbereid en moest ik alleen maar opwarmen. Meesteres genoot van haar eten terwijl ik op de grond zat, de plug nog dieper naar binnen te duwen.

Toen ze klaar was moest ik alles opruimen en afwassen, daarna was het speeltijd. Ik hoopte zo dat ze mijn kooitje zou los maken maar ik heb ondertussen geleerd om daar nooit om te vragen. Ze wilde een nieuwe bondage techniek proberen. Geduldige bleef ik staan tot mijn armen uit eindelijk geen kant meer op konden. Meesteres duwde me op de bank en zei dat ze zo terug was. Het leek heel erg lang te duren en ik hoorde Meesteres aan de telefoon praten en lachen. Mijn armen deden pijn en mijn knieën ook maar uiteindelijk was ze terug. Voor ik het wist duwde ze haar grootste voorbind dildo diep in mijn kontje. Ik schreeuwde het uit van de pijn maar zonder genade duwde ze steeds dieper tot ze niet verder kon en haar borsten op mijn rug lagen. Langzaam ging ze op en neer en de pijn verdween beetje per beetje tot het alleen nog maar lekker voelde. Meesteres zag dat ik begon te genieten en ging als een wilde te keer. Nog nooit had ze me zo hard genomen met zo’n grote dildo. Ik begon mijn kontje naar achter te duwen om zo haar nog dieper in me te voelen. Man wat voelt het toch lekker als je weken in chastity gezeten heb. Ik voelde een orgasme opbouwen maar het lukte niet om over de grens te komen. Opeens stopte Meesteres en ik bleef met een groot gapend gat liggen wachten op wat komen gaat. Ze zei je bent vies en liep weg. Toen ze weer terug kwam had ze de klysma zak mee, die volledig gevuld was met water. Langzaam liep het water in me en ik voelde steeds meer ongemakken. Uiteindelijk begon het te krampen en ik begon zachtjes te kreunen van ongemak. Bijna daar zei Meesteres, met de grootste moeite probeerde ik alles in me te houden maar door pegging actie ervoor was het bijna niet te doen. Go, zie Meesters en ik rende naar het toilet, ik zat nog niet naar en alles spoot er uit. Meesteres stond in de deur te lachen terwijl ik vol schaamte alles liet lopen. Telkens toen ik dacht dat het voorbij was, leek er meer te komen. Meesteres kwam niet meer bij van het lachen. Shower & bed zei Meesteres, ik ga nog Netflix kijken. Het was 10 uur ’s avonds en daar lag ik dan, weer alleen in bed, nog steeds in mijn kooitje, maar morgen weer een dag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*