In memoriam: Spanking Isis

De redactie kreeg gisteren te horen dat na een lange strijd Mevrouw Isis uiteindelijk de strijd tegen haar ziekte niet gewonnen heeft.

Jaren lang heeft ze menig volwassen man de straf gegeven die ze nodig hadden om op het rechte pad te blijven. Vol passie liet ze haar cane neer komen om de zonde door vergeving te vervangen. Ze heeft bij menig man een blijvende indruk achter gelaten en zal dan ook niet snel vergeten worden. R.I.P. Mevrouw Isis

 

5 Reacties op In memoriam: Spanking Isis

  1. Isis was een lieve vriendin van mij en ik heb, in de korte tijd dat ik haar heb mogen kennen, heel veel lol en mooie momenten mogen hebben. Haar overlijden doet me nog steeds zoveel pijn. Het was echt een mooi mens.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.