Schrale pik?

Hmmm mijn nieuwe friend with benefits Martin is een geile potente man. Hij maakt er geen geheim van dat hij steeds een stijve krijgt als hij met mij chat. Zijn lul steekt steeds de kop op, als die wat woordjes van dit sletje via de chat te verwerken krijgt.

“Vast lastig typen met 1 hand” plaag ik hem een beetje.
Ja dat vindt hij best lastig geeft hij toe, maar dat mag de pret niet drukken.
“Dan duurt het gesprek langer, dus dat geeft niet” zegt hij gevat terug.
Hij vraagt een foto van mijn kut, zodat hij ook iets van mij kan zien tijdens het trekken.
Dus zo gezegd zo gedaan. Ik pak mijn mobiel en trek mijn broek naar beneden en maak een foto van mijn kut voor hem en stuur die door.
Dat vindt hij geil merk ik, want het is even opvallend stil aan de andere kant.
Dan geeft hij toe dat hij klaargekomen was.
“Oh zat ik daar op te wachten. Lol!” zeg ik tegen hem.

Ons gesprek gaat door, over van alles en nog wat, maar hij heeft alweer een stijve. Dus ik besluit hem een beetje te prikkelen tussen het chatten door en vertel wat ondeugende dingen.
Ik vertel over de gangbangs die ik soms doe en over een aantal spannende dingen die ik mee heb gemaakt en dat vindt hij wel geil om te horen en hij is benieuwd of hij daar ook wat mee kan.
Ik zeg hem dat het niet persé hoeft, tenslotte vind ik het belangrijk dat iemand zichzelf blijft en niet wat gaat uitproberen alleen maar omdat ik dat nou zo geil vind. Dat werkt toch niet voor mij.
Met iedereen heb je weer een ander soort band en dat vind ik juist leuk, om te zien wat je met deze man hebt en hoe de seksuele interactie tussen ons twee zal zijn. Geen gespeeld gedoe voor mij hoor.

De tijd vliegt en voor ik het weet zijn we alweer een paar uurtjes aan het chatten en dan vertelt hij dat hij echt moet stoppen met trekken, omdat hij een schrale lul krijgt. Ha ha ha! Een glimlach verschijnt op mijn gezicht, van oor tot oor, geweldig mooi vind ik dat. Ik kan eigenlijk niet wachten om het aan Meester te vertellen! Mijn FWB kreeg een schrale pik Meester! Van mij!! Hihihi omdat hij zo geil werd dat hij maar bleef trekken en toen was zijn lul dus schraal geworden. Meester, Meester? Bent U nog wakker!!!!????

Natuurlijk kan ik niet wachten om zoiets gelijk aan Meester te vertellen, maar waar is Hij nu? Hè dat verrotte tijdverschil ook. Meester reageert niet, die ligt natuurlijk allang op 1 oor. Dan ga ik ook maar naar bed.

De volgende dag spreek ik Meester wel en ik ben het natuurlijk nog niet vergeten.
“Zo zo, wilde je me zo nodig iets vertellen?” vraagt Meester
“Ja, hihihihi Martin kreeg een schrale pik van mij Meester gister” vertel ik met dezelfde smile op mijn gezicht als de avond ervoor.
“Oh, was dat het waarvoor je me wakker wilde maken? Nou dan kan ik je zeggen rachab, dat hij niet de enige is. Er zijn er meer die een schrale pik van je krijgen. Toch..zeker..wel..een..áántal..meer…, zo en nu wil ik je slettenkutje zelf even zien, náákt en snel een beetje.” zegt Meester.

Ik moet lachen om Meesters reactie en vat het op als een compliment! Natuurlijk luister ik naar hem en doe mijn cam aan om hem mijn zeiknatte glimmende kutje te laten zien.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.