Meester en daan (fantasieverhaal) deel 2

Lees de andere delen

 

Mijn tong brandt, ik baal. Ergens wilde ik dat ik die dop gewoon naar zijn hoofd gesmeten had toen ik de kans had. Alleen weet ik niet wat me dan te wachten had gestaan. Vast ook niet veel goeds.

Meester haalt me uit de kooi en beveelt me om naar het bed toe te kruipen. Ik luister gehoorzaam, dan ben ik maar papsoortig, zoals hij dat noemt. Voorzichtig kruip ik naar het bed toe naar daan. daan lacht liefjes en zegt:”ah ben jij rachab? Leuk je te ontmoeten. Ik ben daan.”
daan is een innemend knappe vrouw. ik voel me maar klein en nietig naast haar, jeetje, wat is ze knap. Meester vindt haar vast veel leuker dan mij, bedenk ik me.
ik voel me lelijk naast haar, mijn haren door de war, geen make-up op, zit ik daar op de grond, afgeragd na het strandavontuur. Oh, wat voelt dit ongemakkelijk! ik schaam me!
“Hai, ja ik ben rachab” zeg ik toch maar, met een scheve glimlach. Zou ik niet even moeten douchen? Bedenk ik me, me even opfrissen? ik durf me niet te verroeren, niks te zeggen.
Een ongemakkelijke stilte volgt en Meester doet er niets aan om het op te vangen. Nee, natuurlijk niet, hij zal daar wel van genieten.

daan raakt ook bevangen door de ongemakkelijke stilte en Meester staat met zijn armen over elkaar te kijken en zegt niets. Secondes tikken voorbij en lijken minuten te duren.
“Nou, gezellig boeltje zo hè?” zegt Hij dan eindelijk.
Dan barst ik uit in lachen om Meester zijn opmerking. Godsamme, wat is hij ook een lul af en toe zeg, bedenk ik me en ik kan niet meer stoppen met lachen.
daan glimlacht ingetogen. Meester vraagt wat er zo grappig is?
“Niks, hahahaa” zeg ik lachend
Meester geeft een gedoseerde schop tegen mijn billen aan, maar ik moet alleen maar harder lachen.
“Wat!” zegt Meester en ik merk dat hij ook moet lachen door mijn lachkick.
“Nee, neeheeee, hahaha” zeg ik brullend van het lachen op de grond.
Meester schopt wat harder en schopt me speels heen en weer over de grond heen.
“Nu, laatste kans, waarom lach je?” vraagt Meester.
“Hhaha, vooruit dan, ik zat net te bedenken wat voor een lul je eigenlijk ook bent af en toe, dat je ons zo laat zitten in een ongemakkelijke situatie.” ik snik en snif nog wat na van mijn slappe lachbui.
“De hoe? Wat?? Hóe noem je mij nu?” vraagt Meester kalm en serieus.
“Ja een, oh ja, ahum” Ja, dat zou ik niet meer doen, oeps. ik kuch nog even en kijk Meester gespannen en afwachtend aan. Ik had me nog zo voorgenomen om voortaan als een braaf slavinnetje door het leven te gaan. Ja, echt hoor, dat doe ik elke keer weer. ik breng er alleen weinig van terecht.

ik zit op de grond naast het bed, met mijn benen vooruit gestrekt naast elkaar en mijn armen afhangend naast mijn lijf op de grond, naar de vloer te staren. Ondertussen bijt ik op mijn lippen en weet ik niet of ik moet lachen, bang moet zijn of moet huilen. Meester lacht niet meer, Hij kijkt me ijzig koud aan, weer secondeslang die minuten lijken te duren en al die tijd weet ik niet wat ik kan verwachten.
“Zo, dus je noemt me ‘een lul’ he? Dat heb ik goed verstaan toch?” vraagt Meester.
Mijn hoofd draai ik nog wat verder van hem af, ik schaam me.
“Kijk me aan!” zegt Meester streng.
Dat durf ik niet, dus ik schud “nee” en blijf strak naar de grond kijken.
“Ik tel tot 3 en dan kijk jij mij aan!” zegt Meester.
“1”
Ach jee, wat moet ik nu? Moet ik nu echt kijken? Dat wil ik niet, dat kan ik niet, het liefste zak ik door de grond.
“2”
Onherroepelijk volgt de 3 en wat moet ik dan doen? Veel tijd om na te denken heb ik niet, nou kom op! Dan draai ik mijn hoofd en kijk hem aan.
“3”
mijn hoofd gebogen, maar mijn ogen gericht naar hem. Hij spuugt vol in mijn gezicht, niet 1 keer, niet 2 keer, niet 3 keer, maar hij blijft spugen. Al snel zitten mijn ogen dicht van al het spuug.
“Kijk me aan!” zegt Meester, maar ik kan mijn ogen bijna niet meer open doen. Dat probeer ik wel en ik voel hoe het spuug over mijn wangen naar beneden druipt, hoe het mijn haren vies maakt, bah wat voelt dat smerig zeg. Het is een gevecht om mijn ogen open te krijgen en ik zie hoe mijn wimpers aan elkaar geplakt waren door zijn spuug en hoe ik door een paar speekseldraden heen, Hem met moeite kan zien. Hij kijkt boos, zijn ogen spuwen vuur.
Meester is knap als Hij boos is, De kracht die dan uit zijn ogen straalt is innemend. Ondertussen knipper ik met mijn ogen, ze beginnen te prikken. Wat wil ik het graag wegvegen zeg, bah wat voelt dit smerig.
“Open die ogen!” zegt Meester
“Kan niet.” zeg ik.
“Oh, is je papsoortige bui nu al voorbij? Dat was maar kort rachab. Even dacht ik, dat wordt nog wat met rachab. Dat was van korte duur!” zegt Meester.
“Sorry Meester.” zeg ik
“Sorry, daar koop ik niks voor. Kom hier en kus mijn voeten en zuig aan mijn tenen.” zegt Meester
Snel kruip ik naar Meester toe en kus zijn voeten uitvoerig. Dan zuig ik ook aan zijn tenen, zoals Meester vroeg. Hij is op de kooi gaan zitten, zodat ik er beter bij kan.
Hij vraagt daan erbij te komen en daan moet hem pijpen, terwijl ik aan Meesters voeten blijf liggen.
Af en toe kijk ik omhoog en zie dat Meesters pik erg hard geworden is.

Meester roept me erbij. Dan pijpen we Meester samen, daan en ik. Onze tongen glijden over elkaar heen, daan geeft geen kick over het speeksel op mijn gezicht en tongt me geil en vol overgave om Meesters pik heen.
mijn tong prikt als er voorvocht van Meester op komt, het is best lastig om Meester te pijpen met die wondjes op mijn tong.
Ook snap ik niet hoe daan zich zo kan geven zonder een kick van protest hier en daar.
Meester kreunt en geniet er met volle teugen van om door twee dames gepijpt te worden. Zijn pik is loeihard en wordt nog dikker dan normaal. Samen sabbelen we op Zijn pik en likken aan Zijn ballen.
Meester trekt Zijn benen op, zodat ik hem kan rimmen. ik doe mijn best om hem uitgebreid te rimmen en mijn tong zo diep mogelijk naar binnen te steken. Daarbij spreid ik zijn billen en maak neukbewegingen met mijn tong om Meester zo goed mogelijk te bevredigen.
Meester hijgt en daan neemt zijn pik diep in haar keel. Zachtjes hoor ik haar gorgelende en kolhalzende geluiden maken, terwijl Meesters pik diep in haar keel glijdt.
Hij heeft zijn ene hand op daan haar hoofd en zijn andere hand op mijn hoofd. Zo duwt hij daan op zijn stijve pik en mij dieper tussen zijn billen in.
Even moet daan lucht happen en dan neemt ze Hem weer diep in haar keel. Ondertussen vergeet ik Meester zijn ballen ook niet en neem ze, voorzichtig, allebei in mijn mond. Zodra ik ze voorzichtig in mijn mond gedaan heb, draai ik met mijn tong rond zijn ballen. Met beleid trek ik zachtjes met mijn mond aan zijn ballen, zodat ze wat opgerekt worden. Meester vindt het geil, dat hoor ik aan zijn gekreun.
Als ik me niet vergis staat Hij zelfs op het punt om klaar te komen.

Zijn ademhaling versnelt, zijn pik klapt bijna uit elkaar. daan pijpt rustig door en zijn hand verdwijnt naar daan haar borsten en trekt stevig aan haar borsten.
Tot ineens:
“STOP” zegt Meester. “Genoeg geweest.”
Het is een apart gezicht, want zowel daan als ik stoppen gélijk. Met dit soort momenten wil ik niet spelen en daan blijkbaar ook niet.
Meester komt overeind en kijkt ontzettend geil uit zijn ogen.
“rachab, jij gaat eerst douchen en dan kom je terug naar de slaapkamer. Schiet wel een beetje op en daan jij helpt rachab om dit latex pakje aan te trekken.” Hij geeft haar het pakje in haar handen en daan volgt mij naar de badkamer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*