Let’s play a game

Al dagen was hij aan het stuiteren van verlangen naar haar, zijn Meesteres.
Ze wist het en speelde bewust met hem, prikkelde zijn geest en daarmee zijn verlangen.
Een week geleden had ze hem een klaarkom verbod gegeven met de intentie om hem helemaal gek te maken. Hun spel bestond niet alleen uit lust maar het was wel een stevige basis. Haar uitstraling was pure seks en ze wist het, gebruikte het om haar slachtoffers te bespelen en te vernederen iets wat ze maar al te graag ontvingen.
Nonchalant had ze die ochtend via whatsapp benoemd dat ze kousen en pumps droeg naar het werk. Een beeld dat de hele dag in zijn hoofd had gezeten.
Hij wilde zo graag ontladen maar wilde haar ook plezieren en dienen. Haar wil was wet, zij wilde niet dat hij klaarkwam dus deed hij het niet.
Om 3 uur kwam er een berichtje van haar: Vanavond om 19.30 zit je bij je computer in je blote kont met de peniskooi in de la. Je zorgt dat je cam werkt.
Hij voelde zijn opwinding pijnlijk groeien, snel bevestigde hij de afspraak waarna hij zich op zijn werk stortte. Elke afleiding greep hij aan om maar niet aan die avond te denken.
De minuten tikten trager dan ooit voorbij op de klok, collega’s vielen hem lastig met vragen waar hij niet over na wilde denken en de natte plek in zijn boxer groeide gestaag.
Hij haatte de macht die ze over hem had. 1 berichtje en zijn hoofd sloeg op hol zonder dat hij er iets aan kon doen. Tegelijkertijd hield hij van haar macht, hield hij van het feit dat ze dit kon bereiken bij hem.
Eindelijk was het 6 uur, tijd om naar huis te gaan en gauw iets te eten. Thuis twijfelde hij of hij nog moest douchen voor hun afspraak of niet. Eerst controleerde hij zijn cam die het uiteraard op dat moment liet afweten.
Het was kwart voor 7, nog 3 kwartier had hij om de cam werkend te krijgen en te zorgen dat hij klaar zat voor haar.  Kauwend op een boterham met kaas begon hij de kabeltjes na te lopen, zijn computer te herstarten en online te zoeken naar mogelijkheden om de cam te laten werken. Het was 7 uur toen zijn telefoon het geluid van een berichtje liet horen.
‘Nog een half uur…’
Zijn mond voelde droog aan, slikkend keek hij gefrustreerd naar zijn computer en cam.
Lichte paniek uit angst haar teleur te stellen maakte zich meester van hem. Nog 1 keer liep hij alles na voordat hij zijn cam boos tegen de muur gooide. Het geluid van brekend plastic vulde zijn oren. Nu deed de cam het in ieder geval zeker weten niet meer.
Met nog 20 minuten te gaan snelde hij naar de zolder in de hoop daar nog een oude cam te vinden. Zo snel mogelijk liep hij alle dozen bij langs tot hij tot zijn blijdschap een oude cam tegen kwam. Met 2 treden tegelijk sprintte hij weer naar beneden.  Nog 7 minuten te gaan, gelukkig deed de oude cam het direct na het aansluiten waarna hij zich ontdeed van zijn kleding en stipt op tijd klaar zat bij zijn computer.
Grinnikend keek ze op de klok, het was half 8, ze had hem al online zien komen en besloot nog eventjes te wachten. Rustig schonk ze een glas wijn in, stak wat kaarsen aan en zette een sensueel instrumenteel jazz nummer op. Het was 8 minuten over half 8 toen ze hem aansprak. Direct vroeg ze hem zijn cam aan te doen en zich te tonen.
Tot haar genoegen had hij netjes gedaan wat ze vroeg. Naakt liet hij zijn lichaam keuren waarna hij gespannen weer plaats nam. Vol bewondering en aanbidding keek hij naar het scherm. Hij miste haar enorm maar was blij dat ze in ieder tijd voor hem had genomen. Hij wist hoe ze rook, hoe ze smaakte en hoe ze klonk. Hij wist dat hij ook als hij bij haar was geweest geen genoeg van haar had kunnen krijgen.
Haar make up zat zoals altijd perfect, haar ogen ondeugend glimmend beloofden weinig goeds voor hem. De grijns die haar gezicht sierde gaf hem pas echt spanning en zenuwen.
‘Schatje, zullen we een spelletje spelen?’ ze keek lief en tegelijkertijd duivels in de cam terwijl ze het typte. Haar blik strak en intens alsof ze dwars door het scherm heen kon kijken.
Snel knikkend typte hij bevestigend terug. Natuurlijk wilde hij een spelletje doen, alles wat zij wilde zou hij doen.
Hij zag dat ze hem een link stuurde, nieuwsgierig klikte hij hem aan waarna een scherm opende met een soort Tetris.

‘We gaan tegen elkaar spelen.. Onder het spelen mag jij met jezelf spelen. Win jij 3 x dan mag je klaarkomen, win ik 3 x dan heb je nog een week een klaarkom verbod. Wanneer ik 2x win dan is het verbod nog 3 dagen, win jij 2 x dan mag je vanavond tussen 12 en half 1 klaarkomen’.
3 keer las hij de regels over voordat hij bevestigend reageerde. Met zichzelf spelen terwijl ze toekeek, terwijl ze wist wat hij deed en zelf niks deed. Het voelde raar toen hij ze begonnen.
Blozend bracht hij zijn hand naar beneden om langzaam zijn pik te omvatten met zijn hand.
Stijf en warm, langzaam begon hij zijn hand op en neer te bewegen, zo rustig mogelijk ademde hij terwijl ze om en om figuurtjes in de juiste vakjes plaatsen.
Het werd lastiger naarmate het spel vorderde, het puzzelen en tegelijkertijd spelen met zichzelf was lastig. Haar strenge blik wanneer hij onbewust stopte met spelen was voldoende om zijn opwinding aan te houden. Hij zat op het randje van klaarkomen toen het eerste potje voorbij was.. Hij won.
‘Mag ik alstublieft eventjes stoppen Meesteres? Ik ben bang dat ik anders onbedoeld toch klaarkom, mijn excuses Meesteres’ Schuldbewust typte hij zijn vraag. Hij was niet in de positie om dingen te vragen maar wilde het ook niet verkeerd doen.
Hij genoot van hun spel, ook al deed hij het min of meer zelf.
Ze gaf hem de kans om op adem te komen zolang hij maar wel naar haar bleef kijken.
Langzaam stond ze op, hem een blik gunnend op haar rondingen omvat door een strakke donkerblauwe jurk. De stof eindigde halverwege haar dijen waar haar benen doorgingen gehuld in prachtige zwarte kousen. Ze deed het erom, ze plaagde hem me haar sensualiteit, haar rondingen en de wetenschap dat hij haar wilde.
Doelbewust schonk ze een nieuw wijntje in, diep doorbuigend en hem op die manier een blik gunnend op haar stevige borsten. Een randje van haar kanten bh piepte net boven het jurkje uit wanneer ze zo boog.
Zijn pik wipte gulzig omhoog, vragend om aandacht en de ontlading die hij zo graag wilde.
Gebiologeerd keek hij naar haar, naar zijn prachtige Meesteres.
Hij zag haar borsten zachtjes schudden voordat haar gezicht lachend in beeld kwam.
‘Heb je het moeilijk sletje van me? Je lichaam en ogen verraden je geilheid schatje. . je wil zo graag.. Maar mag nog niet’. De triomfantelijke blik op haar gezicht raakte hem, ze had gelijk hij wilde zo graag.
Ronde 2 werd gestart, met tegenzin begon hij weer met zichzelf te spelen. Hij wilde niet omdat hij bang was dat hij het niet tegen kon houden. Zijn ballen borrelden, zijn pik gevoelig en sterk reagerend op elke aanraking hoe licht ook.
‘Doorgaan slet, jij wilde spelen.. Spelen zul je’.
In gedachte hoorde hij haar strenge stem, voelde hij haar hand in zijn gezicht neerkomen om hem bij de les te houden.
Puzzelend vocht hij zich door ronde 2 heen om uiteindelijk toch te verliezen.
1-1. De laatste ronde zou bepalen of hij vanavond mocht klaarkomen of de komende 3 dagen nog met blauwe ballen zou rondlopen.
Opnieuw kreeg hij een korte pauze, een pauze waarin hij zag hoe ze met haar lange rood gelakte nagels nonchalant langs haar gezicht streelde. Doelbewust verplaatste ze zijn aandacht van haar kaaklijn naar haar lippen om vervolgens lager te gaan al strelend naar haar decolleté.Ze gaf hem niks en tegelijkertijd alles.
‘Ben je klaar voor de laatste ronde liefje?’ Haar ogen glinsterden van sadistisch genoegen.
Ze waren nu bijna een uur aan het spelen, het was net half 9 geweest.
Als hij zou mogen klaarkomen moest hij nog steeds een paar uur wachten.
Een diepe zucht kon hij niet bedwingen voordat hij zich erbij neerlegde en ze verder gingen met de laatste ronde. Hij deed zijn best, speelde met zichzelf en probeerde tegelijkertijd te winnen. Hij gunde haar haar winst maar gunde zichzelf het genot van klaarkomen ook.
Met moeite hield hij zijn orgasme tegen, trillend op zijn stoel keek hij haar smekend aan.
Hij durfde niets te vragen, bleef puzzelen, bleef vechten en volhouden.
Hoelang zou het nog lukken, hoelang zou het nog duren voordat het voorbij zou zijn.
Een brok in zijn keel bij de gedachte aan haar teleurstellen, nogmaals keek hij haar smekend aan.
Ze zag hoe moeilijk hij het had, zag dat hij zijn best deed voor haar en voelde zich zo ontzettend trots. Trots dat hij zichzelf zo ver kon pushen voor haar. Trots omdat hij van haar was en dat ook zou blijven. Bewust zette ze een paar verkeerde zetten. Zijn angst en verdriet verdween met elke zet meer van gezicht. Nog steeds zat hij trillend in zijn stoel maar zijn gezicht begon meer en meer te glunderen.
Nog 1 zet te gaan, ze had het allang gezien. Met een grijns op zijn gezicht keek hij recht in de cam bij het zetten van de beslissende zet. 2-1 voor hem. Vanavond tussen 12 en half 1 zou hij mogen klaarkomen.
Goed gedaan sletje van me.. Je mag vanavond maar nu niet meer. Handjes uit de buurt van je pik tot 12 uur vanavond.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*