Kousen en pumps

Gespannen opende hij de voordeur. Ze hadden afgesproken dat ze die open zou laten zodat hij naar binnen kon komen. Hij wist wat hij moest doen maar was nog nooit eerder bij haar thuis geweest.
De deur kraakte een beetje tijdens het openen, de lichte gang was het eerste wat hem opviel bij binnenkomst. Altijd had hij haar als Meesteres in een omgeving die daarbij paste gezien. Ergens was hij bang dat het gevoel minder zou zijn in een meer normale omgeving.

De kapstok verscholen in een nisje was gauw gevonden waarna hij zijn jasje netjes ophing.
Zijn schoenen vonden de vloer waarna hij onwennig zijn kleding uitdeed en netjes opvouwde voordat hij het op de schoenen legde.
De koude vloer aan zijn blote voeten veroorzaakte kippenvel echter waren sokken duidelijk vooraf door haar verboden. Als er iets was waar ze op afknapte dan was het wel naaktheid of half naaktheid met sokken.
In alleen een roze kanten string vervolgde hij zijn weg in haar huis. De volgende deur bracht hem naar de keuken waar de geur van koffie en de klanken van een popnummer hem tegemoet kwamen.
Onzeker liep hij de hoek om waarna zijn blik op haar viel. Ontspannen in een zwart wit jurkje met netkousen en een paar prachtige beige pumps zat ze hem op te wachten. Haar voeten rustend op een laag krukje. De indrukken van de nieuwe omgeving vielen weg bij het zie van zijn Meesteres. Direct liet hij zich op zijn knieën vallen, kruipend naar haar toe om vervolgens met gebogen hoofd te wachten op haar reactie.

Rustig bekeek ze haar slaaf, haar eigendom en haar speelgoed. Hij had netjes gedaan wat hem was opgedragen. De string was een tikje te klein waardoor lang niet alles verborgen zat echter stond het hem schattig. Ze voelde zijn gespannenheid, voelde dat hij nerveus was en genoot juist daarvan. Nog eventjes liet ze hem wachten totdat ze haar hand uitstrekte om zijn kin omhoog te tillen.’Goedemiddag sletje, ik zie dat je het gevonden hebt’.

Zachtjes streelde ze zijn kaaklijn, haar ogen in de zijne borend met een warm maar tevens strenge blik.
‘Ja Meesteres, dank U wel. Mag ik zeggen dat U er prachtig uitziet vandaag?’ zijn stem klonk zacht en nederig in haar oren. Hij wist niet wat ze vandaag van plan was, zelf wist ze het ook nog niet helemaal. Het zou afhangen van hem, van haar en hun dynamiek op dat moment.
‘Dat mag je sletje’.
Ze zag zijn ogen wegglijden naar haar in netkousen gestoken benen, naar haar voeten gesierd door de hoge pumps. Hij had geen voetfetish, was niet bijzonder fan van benen en toch zag ze iets groeien bij hem. De opkomende grijns kon ze nog maar net onderdrukken.
‘Vindt je mijn kousen een pumps mooi sletje?’ ze klonk poeslief, een toon die over het algemeen weinig goeds beloofde.

Opnieuw liet hij zijn ogen naar haar benen afdwalen voordat hij bevestigend antwoordde.
Direct greep ze zijn haren en trok ze hem naar haar voeten. ‘Laat maar zien hoe mooi je ze vindt dan’.
Gretig streelde zijn handen haar benen, kuste zijn lippen haar schoenen voordat ze ingreep.
De klap in zijn gezicht kwam onverwachts waardoor hij met een schok stopte.
‘Zei ik dat je je handen mocht gebruiken gretig slaafje?’
Bedremmeld schudde hij zijn hoofd onderwijl schuldbewust naar de vloer kijkend.
‘Uw roomwitte huid steekt zo prachtig af tegen de zwarte kousen Meesteres, ik wil elke centimeter liefkozen en aanbidden zoals een Godin als U toekomt’.
*Klets* Opnieuw had hij de klap niet zien aankomen. Geschrokken keek hij met grote ogen  op naar zijn Meesteres, niet begrijpend wat hij verkeerd had gedaan.
‘Mooie woorden maar dat vroeg ik je niet.. Toch ? De scherpte van haar stem sneed zijn lucht bijna af. Hij genoot maar vond het ook eng. Balancerend op een touw.. Zo voelde het voor hem.
‘Nee Meesteres, mijn excuses Meesteres’.

Zachtjes streelde haar vingers door zijn haren. De geruststellende handeling deed exact dat, het bracht hem weer een beetje tot rust.
‘Mag ik verder gaan Meesteres?’vragend en verlangend keek hij op. Zijn lippen raakten haar pumps zodra de bevestiging was gegeven. Met moeite hield hij zijn handen in bedwang. Vol concentratie begon hij haar pumps te liefkozen, likken, kussen tot hij elke centimeter had gehad. Bijna achteloos schopte ze haar pumps uit zodat hij haar voeten kon aanbidden.
Hij had niets met voeten maar de combinatie met de kousen maakte hem gek.
Zijn tong streelde door de gaatjes heen haar huid, plagend tussen haar tenen door afgewisseld door de warmte van zijn lippen.

Weloverwogen begon ze met 1 voet zijn lichaam te strelen. Zachtjes langs zijn nek, schurend langs zijn tepels. ‘Ga eens met je handen in je nek op je knieën voor me zitten’.
Snel deed hij wat ze vroeg waarna haar voeten verder op plagend onderzoek gingen.
Lachend duwde ze tegen zijn gezwollen erectie aan. ‘Oh jeetje.. Het sletje wordt geil van voeten.. Van zweterige muffe voeten’.
Blozend van schaamte keek hij naar de grond, genietend van haar voeten die zijn lichaam alleen maar verder gek maakten.
Nog even ging ze plagend door tot ze hem opdracht gaf koffie voor haar in te schenken en op handen en voeten voor haar plaats te nemen.
Braaf deed hij wat ze vroeg, zoekend naar alles voor de koffie in de keuken.
‘Oh slaafje? Breng de koffie maar op je knieën, niet knoeien hé’.

In zichzelf mopperend dat hij de mok zo vol had geschonken begon hij zijn tocht. Voorzichtig op zijn knieën leek het een eeuwigheid te duren voordat hij bij haar was.
Eenmaal daar nam hij snel plaats op handen en knieën.
Met een zucht zette ze de televisie aan, plaatste haar voeten op zijn rug en begon in haar koffie te roeren. Rustig bekeek ze het journaal, belde met een vriendin en dronk haar koffie voordat ze haar voeten weer van hem afhaalde.
Ruim een drie kwartier had hij zo gezeten als haar persoonlijke voetenbankje.
Genietend van het feit dat hij iets voor haar kon doen, iets voor haar kon betekenen en zo dichtbij haar mocht zijn.

Hij miste haar voeten zodra ze van zijn rug waren, miste de fysieke aanraking en keek verlangend in haar ogen.
‘Ik wil dat je naar boven loopt, de tweede deur links opent en binnen uit de 3e la van het gele kastje een roze doosje pakt en die naar mij toebrengt. Ik verwacht dat je het op de juiste manier presenteert.’ De laatst zin had scherp geklonken waardoor hij wist dat ze het meende.

Haastig liep hij door de keuken naar de gang om daar de trap omhoog te gaan. Verrast keek hij naar de schilderijen die hij nog niet eerder had kunnen zien. Het trappengat hing vol met elegante vrouwen delen waarbij het schilderij van een goed gevormd been met voet gehuld in prachtige naaldhak hem het meeste aantrok. Het been leek te zijn gehuld in een netkous alleen was de kous geen kous maar leken het bloederige mes sneden. Druppeltjes bloed liepen langs het been met 1 druppel donkerrood afstekend tegen de pump.

Het was prachtig maar ook een beetje afschrikwekkend. Veel tijd om ernaar te kijken had hij echter niet waardoor hij zich snel naar de tweede deur haastte.
Het duurde niet lang eer hij gevonden had wat ze had gevraagd, snel liep hij weer naar beneden waarbij opnieuw zijn oog op het schilderij viel.
Met gebogen hoofd liep hij naar haar toe, viel op zijn knieen en bood haar het roze doosje aan. ‘Alstublieft Meesteres’.
Snel pakte ze het aan en opende ze het. ‘Ga staan’ klonk haar stem dwingend.
Verbaasd zag hij hoe ze een roze kooitje uit de verpakking haalde.
Ze hadden het al eerder over kuisheid gehad en het feit dat het hem aansprak. Nu had ze echter daadwerkelijk een peniskooi voor hem gekocht.
Doelbewust trok ze zijn string naar beneden waarna ze hardhandig de kooi vastzette, hem op slot deed en het sleuteltje tussen haar borsten liet verdwijnen.
Slikkend keek hij haar aan. ‘D-d-dank U wel Meeesteres’.
Glimlachend keek ze hem aan terwijl ze opstond.
‘Doe je string eens goed slettebakje’.  Jij gaat je aankleden en daarna ga je naar huis.
Morgen om 20.15 meld je je hier weer.

Dag.
Verbouwereerd keek hij haar aan, ze liep weg en liet hem daar alleen met zijn nieuwe peniskooi staan. Na enkele minuten zonder dat ze terug kwam begon hij zich aan te kleden en naar huis te gaan. In de auto zat hij nog verbaasd aan de middag terug te denken.
Nooit had hij iets met voeten of benen gehad.. Toch maakten die van haar hem wild.
Nooit had hij gedacht dat hij aan zo’n middag zoveel plezier zou beleven.. Toch was dat zeker wel het geval.
Een gevoel van opwinding begon door zijn lichaam te razen toen hij zich realiseerde dat hij haar morgen weer zou zien.
Grijnzend begon hij aan de rit naar huis.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*