Dien een Meesteres

Deze morgen kreeg Meesteres een telefoontje van een slaaf die graag met haar wilde filmen. Meesteres is in die situaties heel zakelijk en wil gewoon goede afspraken. Ik hoorde door de telefoon de sub aandringen op facesitting en body worship. Meesteres haar toon veranderde en zonder enige vorm van emotie, het is geen sessie, ik doe wat ik wil tijdens het filmen natuurlijk binnen je grenzen. Vandaag wil ik een caning sessie opnemen. De slaaf ging op zonder verder nog iets te zeggen. Meesteres was kwaad en knalde haar voet op volle kracht in mijn ballen. Ik snakte naar adem en ging door de knieën terwijl Meesteres zonder enige vorm van aandacht voor mijn situatie verder ging met haar tirade over de huidige slaven. Dit altijd denken dat lifestyle gelijk is aan een gratis sessie om hun wensen te vervullen.

Ondertussen was ik liggende op de grond haar voeten aan het kussen. Dat diende twee doelen mijn pijnlijke ballen waren nu buiten haar bereik en hopelijk stemde het haar wat milder. Ik had alle tijd om me af te vragen of Meesteres gelijk heeft zijn er geen slaven meer die zonder verwachting kunnen dienen?
Heel eerlijk, ook ik ben schuldig. Ik verwacht wel ook dingen terug. Als ik lang geen spanking meer gehad heb voel ik me rusteloos en doe ik dingen om het te forceren. Langs de andere kant loop ik maanden rond met een kuisheidskooitje wat ik steeds meer haat en alleen doe omdat Meesteres het leuk vind dat ik iets voor haar doe wat ik echt niet wil. Uiteindelijk draait het daar om, een slaaf mag hopen maar niet eisen. Hij mag verlangen maar niet verwachten. Ik heb nog een lange weg te gaan voor ik de wil van Meesteres met een open geest volledig kan accepteren.

Ik kreeg een aai over mijn hoofd en Meesteres was weer rustig. Ik legde mijn hoofd op haar schoot en fluisterde zachtjes “I love you” en ze antwoordde in haar eigen stijl, “I know”. De wereld was weer in orde.

Foto door: Joanna Armstrong

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.