Vertrouw je mij?

‘Vertrouw je me..?’

De woorden galmden na in haar hoofd. Met 1 zin waren al haar gedachten weg,haar paniek was vertrokken en slechts de woorden van die ene zin waren overgebleven.
De stilte, de duisternis, het was verstikkend maar toch ook veilig.
Zijn vertrouwde stem zo dicht bij haar oor. Ja, ja ze vertrouwde hem.
Ze zat op een harde stoel, haar ogen geblinddoekt en haar armen losjes achter haar rug gebonden. Haar benen gespreid maar niet volledig wijd. Haar enkels ook losjes aan de poten gebonden. Ze kon loskomen wanneer ze maar wilde, ze wist het maar wilde het niet.Zijn voetstappen klonken duidelijk op de houten vloer, het kraakje onder zijn voet verraadde dat hij bij de kast stond. Ze kende dit huis door en door, genoot van de kleine oude merkwaardigheden die het huis had en die vertelden dat er al jarenlang in geleefd werd.

Het monumentale pand uit 1885 had na de nodige renovaties gelukkig niet al zijn charme verloren. De erkers waar ze soms met een boek rustig kon lezen, de brede balken waar hier en daar verstopte haken en ogen zaten en de houten vloer met de nodige kraakjes.
Ze waren direct verliefd op het huis geworden
Haar eigen ademhaling klonk haar hard in de oren zo stil als het was. Het maakte haar zenuwachtig en gespannen. Luid bonsde haar hart, haar oren gespitst op elk geluid. Zijn voetstappen kwamen dichterbij. Zijn  ademhaling warm in haar hals voordat zijn lippen zachtjes neerkwamen. Genietend gaf ze hem de ruimte om haar hals te kussen, speels voelde zijn tong net onder haar oor. Haar zintuigen verscherpt door de duisternis. Ze voelde de zonnestralen op haar huid, voelde zijn lichaam dichtbij de hare en rook zijn heerlijke geur.

Zachte lippen op een zachte huid, zijn tanden beten zachtjes net onder haar oor. Nog nooit had ze zich laten blinddoeken, bang voor het onbekende en te weinig vertrouwen om zichzelf helemaal over te geven. Hij mocht alles met haar doen.. Zolang ze hem kon zien. De afspraak was in het begin van hun relatie gemaakt en nooit veranderd.
Ze had dingen gedaan die ze niet hardop durfde uit te spreken maar waar ze in gedachten nogmaals van kon genieten. Had hem dingen laten doen waarvan ze nooit had gedacht dat ze het fijn zou vinden maar altijd met de wetenschap dat ze het kon zien.Dit was altijd haar harde grens, een grens waar niemand ooit over mocht gaan.
Een grens die in de loop der jaren zonder het te beseffen aan het vervagen was en nu zat ze hier.. Met een blinddoek en haar vertrouwen in hem. Zijn vingers vlogen dan weer zachtjes dan weer hard over haar huid. Gloeiende plekjes waar hij kneep, brandende plekken waar hij sloeg.

‘Vertrouw me, Ik zie dat je me nog niet volledig vertrouwd’, zijn diepe stem klonk een beetje teleurgesteld. Haar antwoord kwam snel, misschien te snel. Jawel! Ik vertrouw je wel.
‘Ik zie het aan je lichaam, je kunt niets voor mij verbergen meisje.. Je vertrouwt me nog niet. Laat het los, laat het gaan, maak je hoofd leeg en vertrouw mij’.

Hij wist dat ze smolt van zijn stem in haar oor, zijn koosnaampjes zo teder uit zijn stoere mond. Dat was hetgeen waar ze toendertijd voor gevallen was. Zijn lengte, brede schouders en hoekige gezicht gaven hem voor haar zoveel mannelijkheid, zijn diepe stem die soms bars en streng klonk maar andere momenten zo teder en bijna strelend.

Gefrustreerd balde ze haar vuisten achter de stoel, ze vertrouwde hem wel maar hoe kon ze hem dat laten zien. Op het moment dat een gefrustreerde zucht haar lippen verliet raakte zijn hand haar wang. Het gebeurde sneller dan ze kon verwerken. Verbaasd hief ze haar gezicht zonder iets te kunnen zien.
Een prikkelende sensatie haalde haar aandacht van de verbazing, zachtjes voelde ze kleine prikjes op haar armen. Met 2 radeerwieltjes volgde hij de lijnen van haar armen. De prikjes werden feller, hij duwde harder tot ze genietend een zucht slaakte.
De radeerwieltjes vond ze eigenlijk nooit echt interessant, geblinddoekt voelde het echter heel anders aan. De prikjes werden vervangen door zijn zachte handen, strelend, aaiend en uiteindelijk gemeen knijpend in haar bovenarm.

Opnieuw hoorde ze hem weglopen naar de kast toe, het geluid daarna kwam haar bekend voor. Het luide gezoem kon maar 1 ding betekenen. Ruw duwde hij haar benen verder uit elkaar om een vibrator ertussen te plaatsen. Ze was te gevoelig om hem direct op haar clitje te kunnen voelen, dit wist hij daarom werd hij net naast haar clit geplaatst.
Een kreun kon ze niet inhouden, zachtjes maar duidelijk vulde hij naast het gezoem de kamer. Ze wist dat hij een grijns had, wist dat zijn ogen twinkelden bij het zien van haar genot.
Zijn mond vond haar tepel, zijn handen duwend op haar bovenbenen, knijpend maar niet pijnlijk. De vibrator bleef gestaag trillen, haar lichaam werkte naar een orgasme toe ook al wilde ze zelf nog niet.

Haar heupen bewogen een beetje op de stoel, zijn handen hielden haar op haar plek. Hij hoorde haar ademhaling versnellen, hoorde dat ze bijna haar orgasme had toen hij besloot hard in haar tepel te bijten. Meteen leek haar orgasme verder weg te liggen. Ze mopperde schattig op hem terwijl hij zijn mond naar haar andere tepel verplaatste. Nog steeds trilde de vibrator vlijtig tussen haar benen. De geur van geil en seks begon de kamer steeds meer te vullen. Zijn lippen en tong bewerkten haar tepel met plezier, hij hielp haar naar een orgasme toe. Opnieuw bemerkte hij het verschil in haar ademhaling. Ze vocht tegen het orgasme dat voelde en hoorde hij ook. Vlak voordat ze het orgasme bereikte sloeg hij haar opnieuw in haar gezicht.

‘Klootzak’, beet ze hem toe. Hij wist dat haar ogen vuur schoten achter de blinddoek Grinnikend keek hij op haar neer. Haar lichaam kronkelde zo goed als het kon op de stoel. De vibrator genadeloos nog steeds bij haar clitje.
‘Die zag je niet aankomen he?, hij moest lachen om zijn eigen grapje waarna hij haar bij haar haren greep.
‘Ik vraag het je nog 1 keer’, zijn stem serieus en streng in haar oor bezorgde haar kippenvel.
‘Vertrouw je me meisje?’.
Het moment dat ze wilde antwoorden overviel het orgasme haar.
Zijn greep werd harder, ruw trok hij haar hoofd dicht bij zijn mond. ‘Ik hoor nog geen antwoord’.

JA! JA! Trillend en schokkend van het orgasme probeerde ze haar zin te formuleren.
‘Ja.. i-ik ver- vertrouw je’.
Hij liet de vibrator nog eventjes plagend doorgaan waardoor hij haar orgasme verlengde voordat hij hem weg haalde en haar armen en enkels los maakten.

Voorzichtig haalde hij de blinddoek van haar hoofd en begeleide haar naar het bed.
Liefdevol streelde hij haar hoofd en haren. ‘Goed gedaan meisje, nu ben je helemaal van mij’.
Gelukzalig glimlachend keek ze naar hem. ‘Met jou is zelfs het donker niet eng Meneer’.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.