rachab houdt van nerds? (FWB deel 3)

Eindelijk is het dan zover. De date met Martin. Het is een eindje rijden, maar dan kom ik bij hem thuis aan en staat hij mij al op te wachten bij de deur.
Een dikke zoen en een knuffel, dan zet ik mijn weekendtas in de woonkamer en plof neer op de bank.

Zo eerst een sigaret en een glaasje cider. Ook al rook en drink ik vrijwel nooit, op een date kan ik het wel waarderen en mijn gastheer rookt en drinkt zelf ook. Dan doe ik dus gezellig mee.
Hij is zenuwachtig, maar het voelt alsof we oude bekenden zijn. Dat is het voordeel van chatten via internet.

Al snel raken we weer in discussie over van alles en nog wat. Van gedachte wisselen is fijn met iemand die scherp is. Met Meester heb ik dat ook, alhoewel Martin wat serieuzer is. Meester maakt vrijwel overal een grap van, soms zo erg dat ik stuk ga van het lachen en ik de lachstuipen die Hij mij bezorgt ook als één van Zijn martelmethodes ben gaan zien.
Martin houdt ook van een grap en een grol, daarom was ik door hem aangetrokken. Grappige doordachte scherpe reacties. Soms opruiend, maar altijd zo dat je in een deuk ligt achter je computerscherm. Het trok me aan. Ik houd van humor. Meester heeft ook veel humor, ook scherpe humor en met hem kan ik ook goed praten.
Een goed gesprek is fijn en kan dus zelfs erg opwindend zijn, dan hoeft het nog niet eens over seks te gaan.

Na een glaasje cider en peukje, schuif ik op van de hoek van de bank naar het midden. Na nog een glaasje en sigaret, zit ik naast hem.
Martin weet dat ik van een man houd die initiatief neemt, dus als ik dichtbij genoeg zit, neemt hij initiatief en zoent me.
Ik zoen hem terug en voel hem in zijn kruis, wat heb ik zin om hem te pijpen. Ik heb het nog niet gedacht of Martin duwt mijn hoofd naar beneden naar zijn pik.
Al snel zit ik met zijn pik in mijn mond, gulzig te sabbelen. Hij vindt het geil en zegt dat hij het lekker vindt.
Na een aantal minuten lekker gepijpt te hebben, raken we weer aan de praat. Het gaat net zoals in onze chatsessies.
Hij gaat dan weer zitten denken en malen en ik wilde ook nog wel meer met hem van gedachte wisselen. Op een gegeven moment zegt hij: “Ik ben niet zo goed in die geile praat als jij, maar ik zeg nu wel al heel wat makkelijker pik en kut, als voordat ik je kende.”
Haha, ik heb al een lekkere slechte invloed op Martin.
“Weet je wat, Martin? Je hebt het niet eens nodig! Ik word al geil van hoe je normaal praat! Voel eens hoe nat mijn kut van je wordt en dan heb je nog geen woord over seks gesproken.”
Martin voelt aan mijn kutje en merkt op dat ik zeiknat ben.
“Haha je geilt op nerds!” zegt hij lachend. Ik moet lachen om zijn gevatte opmerking.
Martin is niet een typische nerd, maar dit is Martin zijn humor. Blijkbaar geil ik dus toch wel behoorlijk op intellect. Weer iets nieuws geleerd over mezelf. Ja Meester is ook zeer intelligent, maar ook heel erg Dominant en Sadistisch. Martin absoluut niet, op seksueel vlak hebben we amper een klik. Ik geil puur op zijn manier van redeneren, zijn scherpzinnigheid en zijn vermogen tot nuanceren.

Ik pijp Martin weer, lekker diep in mijn keel. Daarna wil Martin me likken en ik laat hem maar begaan. Ik vertel hem wat Meester heeft gedaan de dag ervoor en dat klaarkomen er dus niet in zit. Ik moet weer lachen om Meester zijn streek. Volgens mij vindt Martin het minder grappig, maar Meester is belangrijker dat mag hij best weten. Niemand gaat boven mijn Meester staan. Dat wil Martin ook niet, merk ik.
Hij heeft al snel door dat ik liever niet zoen. Heb er niets over gezegd. Had het zelfs niet eens laten merken, dacht ik, want ik wilde het accepteren voor hem, maar hij is te scherp om dat verborgen te houden.
We neuken, ik pijp hem en we zitten naakt op de bank in elkaar verstrengeld te discussiëren. Hoewel we toch wel anders in het leven staan bij bepaalde zaken, verschillen onze denkbeelden helemaal niet zo gek veel.
Het vermogen tot nuanceren maakt het verschil.

Tot diep in de nacht praten we en hebben we seks en wat voelt het fijn om weer even tegen een man aan te kruipen. We verhuizen naar zijn slaapkamer en vallen, lepeltje, lepeltje in slaap. Met zijn arm om mij heen, het voelt veilig en vertrouwd. Martin hoopte dat het hard zou gaan sneeuwen, zodat ik daar drie weken moest blijven. Dus hij vond het ook leuk 😉

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*