Meester en daan (fantasieverhaal) deel 1

Lees de andere delen

 

Na het strand rijden we naar huis. Ik ben afgepeigerd en Meester gaapt. Mijn kut en kont doen pijn, van het vele neuken, toch voel ik me heerlijk ontspannen.
In het appartement aangekomen moet ik in de kooi slapen. Meester geeft geen uitleg, maar ik vermoed dat het komt door mijn gedrag, dus ik protesteer niet. Hij geeft me een deken en een kussen en zet de kooi op slot en schuift hem met zijn voet naar achteren, van het bed af in een hoek van de slaapkamer. Ik voel me klein, kwetsbaar, maar ook veilig en ik ben moe. Ontzettend moe van ons strandavontuur en al snel val ik in een diepe slaap.

Meester heeft altijd al minder slaap nodig gehad dan ik en ook nu blijkt dat weer, want als ik wakker word, hoor ik gekreun en als ik me uitrek en kijk, zie ik Meester op het bed met een andere vrouw in de weer.
Hij neukt haar in allerlei standjes en ik kan het zien, omdat ik precies zicht op het bed heb. Dat moet Meester gister al bedacht hebben toen hij mij de hoek inschoof bedenk ik me. Het is een geil gezicht en ik raak opgewonden, maar ik wil meedoen!
Ik betrap mezelf erop dat ik al zit te bedenken hoe ik zijn aandacht het beste kan trekken, maar dan herinner ik me het voorval in de eerste dagen bij Leo en annadel thuis. Toen kon ik ook mijn mond niet houden toen Meester me negeerde en daar had ik toen nog zo’n spijt van.
Dus ik besluit me netjes stil te houden deze keer. Dat blijkt alleen nog niet zo eenvoudig als dat ik had gedacht.

“Wat ziet Meester er geil uit zo.” bedenk ik me en “Wie is zij eigenlijk? Waar kent hij haar van? Hebben ze vaker geneukt? Toen ik er niet was?”
Het gevoel knaagt aan me, oh nee, ik ben jaloers!
“Ik wil, ik wil, ik wil! Ik wil Meesters aandacht!” Mijn kut en kont doen nog pijn van de nacht ervoor, maar ik voel hoe de jaloezie me drijft om er alles aan te doen om Meesters aandacht te vangen.
Ik zie wat op de grond liggen, tussen de tralies door, ik kan er net aan bij. Mijn hand glijdt al tussen de tralies door om het te pakken, een dopje van een frisdrankflesje. Ah die kan ik mooi tegen Meester aangooien, bedenk ik me en ik moet lachen bij het idee.
“NEE! NEE! NEE! Niet doen!” zeg ik tegen mezelf, zucht, ik kon mezelf maar net op tijd inhouden. Ik moet Meester laten gaan en me rustig houden, rustig wachten. NIET doen rachab, straks heb je wéér spijt! Zeg ik tegen mezelf.
“Maar, maar, ik wil zooo graag meedoen, ik wil, dat is zo’n geil gezicht, Meester met een andere vrouw hmmm, maar WIE IS ZIJ VERDORIE!”
Dan zie ik haar lange blonde haren langs het bed vallen, Meester duwt haar keel naar achteren, terwijl zijn pik diep in haar kutje schuift. Hij neukt haar met lange diepe halen, dieper dan dat hij bij mij kan. Ze kreunt: “AHH Silbi, ahhh jaaaaa.”
Ik kruip weg in het hoekje van mijn kooi, zodat ze me niet kan zien als ze haar ogen naar links draait.

Ik kan alleen maar lijdzaam toezien hoe Meester geniet van deze vrouw. Het kost me moeite, heel veel moeite. Dan staat Meester op van het bed, ik doe snel of ik slaap. Hij zet haar vast aan een paar haken aan de muur en begint haar te floggen.
“pats, pats, pats” tegen haar billen aan. Na een tijdje floggen loopt hij naar achteren en komt ineens op de kooi zitten.
Hij praat tegen haar.
“Zo Daan, als je zo doorgaat kan ik een positief verslag uitbrengen bij je Meester.” hoor ik Meester zeggen.
“Daan? Haar Meester?” zachtjes kruip ik overeind en dan zie ik Meester zijn ballen en pik precies voor de tralies hangen tussen zijn benen in. Hmm ik zou zo zijn ballen aan kunnen raken. Ik kan er zo bij. Onopvallend snuif ik zijn lichaamsgeur diep in me op, zal ik? De verleiding is groot, oh wat is dit moeilijk!
Wat wil ik Hem graag aanraken, wat is Hij dichtbij, ik hoef alleen maar mijn hand uit te strekken en…, maar nee, nee, nee, hoe moeilijk het ook is, ik moet sterk zijn, want ik krijg anders spijt. Ik moet niet steeds de aandacht naar mezelf toe willen trekken, bedenk ik me. Dat is niet okay!
Maar waarom maakt hij het me dan zo moeilijk?

“Dank je Silbi.” hoor ik daan zeggen.
“Wat is er mis met Meneer?” vraagt Meester
“Niks Meneer, dank u Meneer” hoor ik daan zichzelf netjes herstellen.
“Niks Meneer? Beweer je nu dat ik. ‘niks’ ben?” vraagt Meester.
“Nee, Nee Meneer, dat beweer ik niet.” zegt Daan
“Wil je zeggen dat ik lieg? Of dat ik het verkeerd begrepen heb?” zegt Meester en pakt haar beet en draait haar hoofd om en dan zie ik dat hij haar in het gezicht spuugt.
Ik zie dat Daan wat wil zeggen, maar Meester is streng en beveelt haar om haar mond te houden.
Hij pakt de zweep en begint haar weer te floggen, harder deze keer dan net.
Daan krijgt het zwaar en ik zie haar dansen onder de klappen van de zweep.
Hij slaat haar en slaat haar en slaat haar. De rode striemen worden duidelijk zichtbaar op haar naakte lijf. Ze kreunt van de pijn en dan ineens is ze stil. Ze is aan het spacen, Meester maakt haar los en houdt haar tegen zijn sterke lichaam aan. Zodra het gaat, manoeuvreert hij haar naar het bed en legt haar daar neer, gaat naast haar liggen en streelt haar zachtjes over haar huid.

Plotseling kijkt hij op, recht in mijn ogen. Shit! Betrapt!
“HE rachab!” Meester staat vrolijk op en met 1 sprong is hij bij de kooi.
“He rachabje is wakker! He ben je al wakker meisje? Mooi zo.” dan bedenkt hij dat daan nog in space ligt en gaat snel terug naar daan en legt een deken over haar heen en laat haar rustig bijkomen.
“Zo zat je stiekem te gluren he?” zegt Meester tegen mij terwijl daan alweer aan het bijkomen is.
Ach jee, bij hem kan je het ook nóóit goed doen he, zucht.
Heb ik al die moeite gedaan om hem niet te storen en zijn plezier met daan te gunnen en nu krijg ik weer te horen dat ik ‘stiekem zit te gluren.’ De dop van de frisdrankfles brand in mijn hand en de neiging om hem naar zijn hoofd te gooien is groot.
“Rustig houden rachab, rustig houden” zeg ik tegen mezelf en ik tel tot tien. Ik ben veel te kapot om weer hard aangepakt te worden, mijn kut en kont zijn nog vreselijk gevoelig, omdat ik de nacht ervoor zo genadeloos afgeragd ben door al die mannen, heb ze niet eens kunnen tellen. Hoeveel waren het er eigenlijk? Een glimlach vormt zich om mijn mond bij het idee, dat ik niet eens weet hoeveel het er waren. Mijn kutje wordt alweer nat en dan staat Meester voor de tralies met die eeuwige lach op zijn gezicht.
“Oh heb je een goede bui vandaag? En ben je netjes stil gebleven in je kooitje? Papsoortig hoor rachab, papsoortig, daar houdt je Meester wel van he?” zegt Hij rustig.
“Kom, steek je tong door de tralies.” zegt Meester
Ik doe wat Hij zegt en steek mijn tong erdoor naar buiten. Hij tongt me langdurig en dan ineens, bijt hij weer in mijn tong. Dat is al de 2e keer dat hij dat doet sinds ik hier ben. Oh nee, dan heb ik straks weer dagen pijn met eten en drinken en ik had juist zo’n trek en dorst.
“AUW” zeg ik geschrokken voor zover dat gaat met mijn tong naar buiten en probeer mijn tong terug te trekken, maar die zit nog tussen zijn tanden. Hij trekt aan mijn tong met zijn tanden, tot ik met mijn gezicht plat tegen de tralies aan zit gedrukt.
Het doet pijn, het is gemeen. Waarom doet Meester dit? Ik ben toch lief geweest? Gehoorzaam?
Ben ik echt te papsoortig geweest? Ik weet dat hij daar niet van houdt, hij houdt van mijn ondeugende karakter, het opstandige, weerbarstige. Het windt hem op, dat zie ik altijd en nu heb ik het heel hard onderdrukt, was dat verkeerd? Wat verwacht Hij dan van mij eigenlijk?
Tranen branden in mijn ogen van de pijn. Dan laat hij los.
“Lik het voorvocht van mijn eikel af.” zegt Meester en duwt zijn pik door de tralies heen.
Gulzig lik ik het voorvocht van zijn eikel af zoals hij me vroeg. Ik ben niet in staat om weerstand te bieden vandaag. Ik ben nog moe van gisteren, gesloopt.
“Papsoortig, rachab, papsoortig. Doe je alles braaf wat ik van je vraag vandaag? Dat kan dan nog ver gaan hoor.” Zegt Meester plagend.

Daan rookt een sigaret op bed en drinkt wat. Ze lijkt zich niet aan ons te storen, alsof ze allang blij is dat ze even rust heeft.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*