Friend with Benefits deel 2

Lees deel 1

Gelukkig Nieuwjaar en een ranzig geil 2018 gewenst 😉

Meester is gemeen. Hij weet dat ik morgen de date met Martin heb. Meester wil met me spelen, maar ik niet. Als ik nu klaarkom, ben ik bang dat het weer heel veel energie vreet en ik moet nog zoveel die dag.

Meester begint over mijn meest geile fantasietje. Waar ik meestal op terugval als ik mijn fantasieën met hem moet delen.
“Grrr gemenerik!” zeg ik tegen Hem
“Hmm gemeen?” Meester trekt zich er niets van aan en gaat door.
“Doe je slipje eens opzij, heel even maar” zegt Hij.
Zijn stem klinkt altijd kalm, maar toch heel dwingend. Alsof ik het niet zelf doe, maar Hij, trek ik mijn slipje even opzij voor de cam.
“Hmm geil hoor” zegt Meester en gaat weer door over dat fantasietje.
“Neeeeee! Neee!! Ik moet nog zoveel. Ik ga me aankleden hoor! Ik doe het niét! Ik luister niét vandaag!” protesteer ik hevig.
“Oh ja? Is dat zo?” en weer vervolgt Meester het verhaal. Ik voel ineens een golf van opwinding over me heen komen en stop het aankleden en luister naar Zijn geile stem en de geile dingen die Hij zegt. Hmm, dat is geil, dat weet Hij dat ik dat geil vind. Dat is gemeen hè? Hmm, wat is mijn Meester toch heerlijk gemeen, misschien moet ik toch heel even…… Het is net alsof ik in trance raak en al mijn bezwaren als sneeuw voor de zon voel verdwijnen.
“Ga maar even liggen op het bed, voor je webcam, heel even maar” zegt Hij.
Ik doe wat hij zegt en ga liggen voor de webcam, heel even maar, denk ik, okay heel even dan, maar ik ga echt niet masturberen en klaarkomen hoor.
“Doe je slipje maar een stukje opzij, klein stukje maar.” Zegt Meester.
Ik doe wat hij zegt, klein beetje maar dan, denk ik.
“Doe je benen maar wat wijder, klein beetje maar.” zegt Meester rustig.
Ik luister en doe mijn benen wijder en trek mijn kut open voor Hem. Hij vertelt verder en mijn hand gaat al naar mijn clit en ik wrijf erover, terwijl ik naar Meester luister en doe wat Hij zegt.
Het duurt niet lang of ik kom klaar.
“Grrrrr ohhh jij bent echt erg!” zeg ik tegen Hem, terwijl ik naar zijn triomfantelijke blik kijk.
“Veel plezier hè morgen, teef.” zegt Hij met een knipoog en drukt de webcam uit.

‘Verdorie, nu is mijn kut ook weer zeiknat’, bedenk ik me en zoek in allerijl een washand om me weer te fatsoeneren voor ik me aan kan kleden. Oh, oh, oh, die Meester van mij ook he, Hij moet en zal zijn zin krijgen. Dat doet hij expres, want Martin had gezegd om die dag niet te masturberen voor mijn komst en wat doet Meester? Die zorgt dat ik nog even wel klaargekomen ben. Pestkop. Morgen, morgen is onze date en nu ben ik klaargekomen. Oh jee, dat zal Martin vast niet leuk vinden 🙁 .

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Friend with benefits

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*