DVD: Ex-Dominatrix

UPDATE: 17 mei première in Amsterdam

 

Gisteren was het de dvd-release van Ex-Dominatrix in Londen. Madame Caramel en ik waren uitgenodigd om dit evenement bij te wonen. In een kleine cinema zaal die ook prima als dungeon gebruikt kan worden was de voorstelling. De zaal was vol en het was mooi om te zien dat het een mix was tussen mensen uit de scene en vanilla mensen die interesse hebben in het verhaal.

 

Het draait natuurlijk allemaal om Goddess Ira / Mistress Lucrezia een prachtige vrouw die jarenlang als werelds beste Meesteres te boek stond. Ze woonde gewoon in Antwerpen in een prachtige villa. Toen op een dag het noodlot toesloeg en een klant van haar tijdens een sessie stierf. Het gevolg wens je niemand toe en resulteerde in het verlies van haar volledige leven. Veel mensen zouden al deze stress niet aankunnen maar bewijzend dat ze een sterke vrouw is heeft ze met behulp van onder meer yoga en boeddhisme zichzelf geheeld. Ze is nog steeds een creatieve geest, empathisch, liefdevol misschien is nu wel meer Goddess Ira dan ooit te voren.

De documentaire neemt ons mee in de verhaal en laat Goddess Ira haar verhaal doen maar ook de mensen om haar heen. Ze komen veel van haar voormalige slaven voorbij die nog steeds vol liefde en passie over de hun extreme sessies spreken. Ook onze eigen Meesteres Madieanne komt uitgebreid aan het woord en een deel van haar familie spreekt zelfs Nederlands in deze engelse documentaire.
Het is een absolute aanrader om het verhaal dat we allemaal via de roddelpers gevolgd hebben nu eens van de mensen zelf te horen.

Darren Cavanagh heeft hier 7 jaar aan gewerkt en deze documentaire is gedeeltelijk tot stand gebracht via crowdfunding de rest heeft hij persoonlijk geïnvesteerd met weinig kans daar ooit winst op te maken. Ik wil dan ook iedereen oproepen de dvd te bestellen om deze boeiende documentaire te zien en zo Darren te steunen.

Je kan de dvd bestellen op de website maar ook via de webshop van Massad.
Natuurlijk ook te itunes/amazon/vimeo te zien.
Meer info op de imdb pagina.
Binnen kort is deze première te zien op LatexFashionTV waar een interview met Madame Caramel te zien is. (UPDATE: Interviews)

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*