Bon4 Spiked Parachute

Meesteres en ik spelen graag met een parachute voor mijn ballen. Het is een goede manier om een extra dimensie toe te voegen als ze de zweep gebruikt. Ze hangt er dan heel veel gewichten aan elke keer als de zweep moet doet bewegen gaan de gewichten vrolijk op en neer. Leuk als extra maar niet pijnlijk genoeg om er alleen mee te spelen.
Behalve de bekende siliconen kuisheidsgordels maakt bon4 steeds meer speeltjes. Ze hebben ook een etsy shop waar ze bijzondere items verkopen zoals de spiked parachute.
Toen Meesteres en ik in ons huis in Eindhoven aankwamen lag het speeltje op ons te wachten. Meesteres moest meteen glimlachen en ik hoopte dat we het meteen zouden uitproberen. Zoals altijd in onze relatie krijg ik nooit wat ik wil en moest ik wachten tot de laatste dag. Meesteres Orchid ging even dutten met haar slaaf en Meesteres zette me meteen in “waiting position” waarna ze verdween richting onze speeltjes kast.

Niet lang daarna ging de spiked parachute om mijn ballen en Meesteres had 2 van onze zwaarste gewichten mee genomen. Eerst viel het wel mee maar toen begon met de gewichten te spelen en ik voelde de kleine nagels diep in mijn ballen bijten. Ongecontroleerd ging ik met mijn handen richting mijn ballen om ze te beschermen. Ik kreeg meteen een keiharde slag in mijn gezicht waardoor de gewichten nog harder trokken. Meesters bond mijn handen op mijn rug en had nu vrij spel. Ze kneep hard in de parachute en ik kronkelde van de pijn met de andere hand begon ze me af te trekken. Ze keep mij diep in mijn ogen en genoot er duidelijk van mijn pijn te nemen. Al snel voelde ik het vertrouwde gevoel in mijn ballen komen en ik hoopte zo dat Meesteres niet zou stoppen. Natuurlijk deed ze dat en ik kreunde uit frustratie. Meesteres vroeg of ik wilde klaarkomen en ik smeekte haar het was alweer zo lang geleden sinds mijn laatste echte orgasme. Ok zei ze en kneep nog harder in de parachute het maakt mij niet uit. Ik genoot van de pijn, de strelingen van Meesteres en na meer dan 3 maanden mocht ik eindelijk weer van een echt orgasme genieten.

Wat daarna kwam deed eigenlijk het meeste pijn, het verwijderen van de parachute. Ik probeerde het heel langzaam te doen maar Meesteres wilde even helpen en trok het in 1 keer los. Ik kon een kreet niet onderdrukken maar uiteindelijk waren mijn ballen weer vrij.
Wat een super speeltje is dit!

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*