Better Than Ever: Madame Caramel (London/Eindhoven)

Bijna een jaar geleden besloot Madame Caramel om voorlopig geen sessies meer te doen maar zich volledig toe te leggen op haar andere projecten. Nu een jaar later is ze weer terug, volledig opgeladen en klaar om er tegenaan te gaan. Naar Madame Caramel ga je niet met een wensenlijstje voor een sessie van een uurtje. Je stelt je netjes voor en vertelt wat je kinks zijn en waar en wanneer je haar wilt dienen. Madame Caramel is gewoon om te reizen om haar slaven te ontmoeten maar wil je haar helemaal in haar element hebben dan boek je een sessie in de Hoxton Dungeon Suite in Londen waar ze alles ter beschikking heeft om je een onvergetelijke nacht te bezorgen.
Maar ze maakt ook plannen om terug te ontvangen in Den Haag overtuig haar om snel een datum te prikken!

Wil je graag eerst met een donkere dominante vrouw praten ga dan naar de chatlines.(Neem contact op voor je eigen chatline)

Bij een nieuwe start horen natuurlijk ook nieuwe foto’s hieronder alvast een kleine selectie. Madame Caramel is op zoek naar andere soorten van fotografie, ben je fotograaf en wil je graag met haar samen werken, dan kan je altijd contact met haar opnemen.

foto’s: Mistress Elita

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*