Her-Introductie van Hare Majesteit Soviet-Mercedes

Mijn lang verloren, en nieuwe lezers!

Zoals sommige van jullie waarschijnlijk al hebben gemerkt door Mijn Twitter en Fetlife activiteiten, ben Ik weer volop bezig en aan de slag! (pun intended).
Na wat jaren uit de scene geweest te zijn door ziekte binnen de familie en andere omstandigheden, kan Ik met genoegen mededelen dat Ik weer te bewonderen ben voor iedereen.

Voor diegene die Mij al kennen, zal dit al bekend voorkomen. Voor hen die nog niet (zo goed) weten wie Ik ben:

Mijn naam is Meesteres Soviet-Mercedes. Oorspronkelijk uit Tsjechië, over de halve wereld gewoond en over de gehele wereld gereisd (prive en BDSM-gerelateerd).
Een Commerciele Meesteres en een echte “Female Supremacist’ , die het geloof maar tevens de kennis bezit van alle redenen waarom vrouwen het Superieure geslacht zijn.

Ondertussen diverse Social Studies afgerond, zowel Politieke bewegingen als Ancient Religions. Ik ben gecertificeerd in 6 talen en nog steeds lerende om 3 ervan tot Academisch level te behalen.

In mijn verschijning ben Ik Uniek; lange fel-rode manen, Mijn lichaam in decoratie met prachtige tattoo’s en een zandloper figuur dat je meestal alleen in films of (godin-) tekeningen ziet.

Ik beleef enorm veel plezier in mijn spel, en zal dit veelal met een lach op mijn gezicht doen. Laat je echter niet in verwarring brengen; Ik ben een echte sadist en enorm streng, met hoge eisen aan Etiquette binnen- en buiten de dynamiek.

Sinds kort ben Ik voornamelijk te vinden in mijn SM-studio in het hartje van Alkmaar.
Mocht je de moed verzameld hebben om een afspraak met Mij te maken, dan kan je aan het einde van dit artkel lezen hoe je dit kan doen.

Voor hen, die liever nog van een afstand bewonderen heb Ik ook goed nieuws; Mijn online clips zijn op diverse websites te vinden:
op IWantClips zal je veelal POV vinden,
op Clips4sale zal je mijn POV en studio sessies vinden,
daarnaast mag je Mij ook bellen voor telefoon-dominantie op NiteFlirt,

Voor Mijn mede Godinnen houd Ik maandelijks een Femocracy bijeenkomst die gelinkt is aan de globale beweging: alle vrouwen zijn welkom!

Mocht je vragen hebben, een sessie willen boeken of iets anders, dan kan je Mij via Mijn Website een bericht sturen
Daarnaast zal Ik Mijn uitgesproken mening en verhalen de komende tijd hier delen. Veel lees en lijd plezier toegewenst.

Hoogachtend, een grijns en groeten,

Your Majesty and Goddess,

Soviet Mercedes

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*