bdsm chat
Kinky BDSM dates bij jouw in de buurt!

zusje en ik op het strand (deel 2) fantasieverhaal

Ik schrik me rot, ineens uit het niets, staan die mannen om ons heen. Ik herken onze Meesters niet. Onze Meesters zijn lang en deze mannen zijn een stuk kleiner, dus ze zijn er zeker weten niet bij.
Ik herinner me nog de woorden van Meester: “Ook al zie je ons niet, we zijn er.” Meester zegt nooit iets voor niets, dus ik bedenk me dat dit de bedoeling was van zijn woorden. Ze zijn er, maar we zien ze niet. Misschien staan ze iets verder naar achter, waardoor we ze niet kunnen zien. De gedachte stelt me ietwat gerust, maar stel voor, dat er iets misgegaan is? En dat.. Oh nee, wacht, Ze zijn in het zwart net als onze Meesters en Meester moffelde wat weg, dat was natuurlijk een bivakmuts!

“Zo, twee zoenende dames midden op een verlaten strand.” horen we 1 man lachend zeggen. Ik herken zijn stem niet. Wie is deze man?
Een andere man tilt het rokje van annadel op met een stok en schijnt eronder met een zaklantaarn.
“Zo ook geen slipje aan, wat een sletjes en dat helemaal alleen op een verlaten strand, waar niemand jullie kan horen gillen.”
annadel kijkt me gespannen aan. Ze houdt er niet van om zomaar met andere mannen naar bed te gaan, ze is niet zoals ik wat dat betreft. Dus ik begrijp niet goed wat de bedoeling is.
“Ga weg, laat annadel met rust.” zeg ik om voor haar op te komen.
Ik hoor de mannen lachen. Veel indruk maak ik niet, blijkbaar.
“Als jij wilt dat we jouw vriendinnetje met rust laten, dan kan dat.” zegt 1 van de mannen.
annadel kijkt me smekend aan. Ik vraag me af of ze het echt niet wilt of wel, wat moet ik nu doen?
“Pijp ons maar.” zegt 1 van de mannen tegen me en ik kijk annadel aan.
“Alsjeblieft, doe je het voor me?” vraagt annadel.
“Wil je echt niet?” vraag ik haar
“Nee, ik niet.” zegt annadel.
“Okay dan, dan doe ik dat wel.” zeg ik en ik ga op mijn knieën in het mulle zand zitten en wacht tot de eerste man zijn stijve in mijn mond duwt.
“Trek je jurk uit.” hoor ik een andere man tegen annadel zeggen.
annadel luistert gedwee en trekt haar jurk uit.

“Luister slet, als je niet goed door pijpt, krijgt je vriendin straf. Dan slaan we haar hiermee.”
De man haalt een kleine rubberen knuppel tevoorschijn en tikt annadel al een keer op haar billen.
“Auw” zegt annadel
“Dus als je echt zoveel om je vriendinnetje geeft, dan doe je goed je best” hoor ik die man weer zeggen
“Ja meneer.” zeg ik en ik doe mijn best om de man zo goed mogelijk te pijpen.
“Dat kan beter.” zegt de man die ik pijp en ik hoor dat annadel slaag krijgt. Ik doe mijn best en neem die man zijn lul nog dieper in mijn keel, tot ik ga kokhalzen.
Elke keer als ik even adem moet halen of het me niet goed lukt om door te pijpen, dan hoor ik dat annadel slaag krijgt. annadel houdt van slaag, dus ik maak me er niet zo druk om. Het gaat wel lekker zo. Als ik even op adem kom, dan krijgt annadel slaag en als ik haar te hard hoor piepen dan ga ik snel weer pijpen. Intussen weet ik aardig hoe annadel gilt als ze het lekker vindt en als ze het niet lekker meer vindt.
Een tijd lang gaat dat prima, maar na een paar man word ik ook moe van het pijpen en worden de pauzes langer om op adem te komen. Dat betekent dat annadel meer slaag krijgt en ik hoor haar smeken.
“Toe rachab, toe rachab, pijp door alsjeblieft.” hoor ik annadel smeken.
Ondertussen raakt annadel natuurlijk steeds meer beurs van het slaan. Ik hoor dat ze haar grens steeds sneller en meer nadert. We komen aardig in het nauw nu.
Ik weet niet hoeveel mannen het zijn. De één komt wat makkelijker klaar dan de ander. Ik heb al aardig wat sperma op mijn gezicht zitten en in mijn haar.
“Pff Ik kan niet meer” zeg ik, nadat de zoveelste stijve pik mijn mond in wil schuiven. Mijn kaken worden aardig lam van het pijpen.
“En ik dan!” hoor ik annadel in paniek roepen.
“Ja, ik doe mijn best” zeg ik en ik voel de tranen alweer branden achter mijn ogen, ik kan niet meer, maar annadel ook niet, wat moet ik nu?

“FLIKKERS HE” hoor ik in de verte een stem roepen. Dat is mijn Meester.

Hij heeft het dus inderdaad gehoord. Oh jee, dan hoeven we niet te rekenen op medelijden.
“Oh shit rachab, ik zei het je toch” huilt annadel.
“MEESTER HELP!” roep ik uit in mijn wanhoop

“HA…… HA……… HA” hoor ik Meester nog terug roepen en dan blijft het stil.
De slaag gaat onverminderd door en annadel ligt intussen te draaien in het mulle zand met haar half ontblote lichaam.
Haar gehuil en gekerm gaat me door merg en been. Ik kan er zo niet tegen, om haar te horen lijden.
Snel ga ik door met pijpen, waar ik de kracht vandaan haal weet ik niet, maar ik ga door en door en door. Door mijn tranen heen pijp ik de één na de andere man en zo kan annadel even tot rust komen. Tenslotte is dit mijn schuld, bedenk ik me, het is mijn schuld. Dit kan ik annadel niet aandoen.
Het hoort mijn straf te zijn, niet die van haar. Zij deed niets verkeerd. Waarom twijfelde ik ook aan hun relatie? Hoe kon ik dat eigenlijk doen? Ik begrijp dat de Meesters boos zijn op me.
Ik neem de mannen zo diep mogelijk in mijn keel om ze tevreden te houden en voel hoe mijn lijf protesteert door steeds heviger te gaan kokhalzen.
Ik pijp letterlijk of mijn leven ervan af hangt.
De mannen komen één voor één diep kreunend klaar en spuiten me helemaal onder met hun zaad.
Af en toe krijgt annadel nog klappen te verduren, maar ik hoor dat het binnen haar pijngrenzen valt en dat ze er zelfs van geniet.
Dat lucht me op. Het gevoel dat ik het in de hand kan houden en dat annadel het zelfs naar haar zin heeft nu. Ook dat geeft me kracht en energie om door te gaan, waar ik eerder dacht dat ik allang uitgeput was van al het pijpen en het echt niet meer kon.

Ik ben zo blij als de mannen even stoppen en kruip naar annadel toe om te zien of alles goed met haar gaat. Ik streel over haar rug en billen. Ze gloeit.
In de verte zie ik twee mannen aankomen. Twee lange mannen. Eén van de ene kant en de ander van de andere kant.
Ik schaam me diep en kijk naar beneden, naar het zand. Ze zullen woest zijn op me, dat weet ik zeker.
Dan voel ik een hand in mijn nek, snel door mijn haren heen gestrengeld en deze trekt me omhoog. Ruw. Ik snak naar lucht. Even ruw smijt hij me weer neer in het zand en schopt gedoseerd tegen mijn billen aan, maar flink.
“je hebt me teleurgesteld rachab” zegt Meester
Meer is niet nodig om me flink aan het huilen te krijgen. Dat snijdt erin als een mes. Meester teleurgesteld, erger kan niet.
Ik heb spijt, ik heb echt ongelofelijke spijt van mijn stommiteit.
annadel neemt het voor me op. “Ze bedoelde het niet zo.”
Meester Leo knijpt annadels strot dicht “Geen woord van jou hierover.”
ik hoor annadel gorgelen, snakkend naar lucht. Meester Leo houdt haar strot dicht.
Het lijkt heel erg lang te duren, zo lang dat ik even bang word dat het te lang duurt.
Weer lijkt het alsof ze gedachtes kunnen lezen.
“rachab, als je denkt, echt denkt dat ik mijn slavin ooit onheus zou behandelen, of zelfs haar adem te lang weg zou nemen, wil ik dat je nu opstaat en van het strand afloopt, dan haal ik mijn hand onmiddellijk van annadel’s keel af en dan hebben jij en ik elkaar niets meer te zeggen, of je blijft zitten en je trekt onze relatie nooit meer in twijfel.” Zegt Meester Leo streng.
Ik blijf zitten en houd mijn blik onafgebroken naar het zand toe.
Meester Leo heeft gelijk, die angst verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ja, ik ben ook bang van Meester Leo, maar Hij verdient niet wat ik zojuist heb gezegd. Ik bekeek het niet op die manier, ik zag alleen maar annadel’s angst en daar kon ik niet mee omgaan. Het had niets met Meester Leo te maken, besef ik nu.
Ondertussen hoor ik annadel nog wat geluidjes maken. Dan is het stil. Ik zie niet wat er gebeurt en ik hoor niks meer. Nee, ik ben niet bang dat annadel wat is overkomen, ik weet zeker dat ze okay is.
Minutenlang zit ik daar, schuldbewust naar het zand te staren.

1 Reactie op zusje en ik op het strand (deel 2) fantasieverhaal

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*