Update: Domination Palace (Valkenswaard)

Bij het Domination Palace heb je al jaren een vast team onder leiding van Meesteres Denise.
Deze schat aan ervaring wordt door gegeven aan een nieuwe generaties Domina’s zo loopt sinds deze maand Lady Do mee, een prachtige jonge sexy Meesteres met een erotisch tintje.

Ook Meesteres Akira heeft jaren geleden haar eerste bdsm mepjes gezet in het Domination Palace. Ze is er even tussen uit geweest maar nu is ze weer terug op het oude nest.

Ook met kerst is het Domination Palace gewoon open, heb je even ontspanning nodig tijdens de kerst dagen dan kan dat gewoon.
Vanaf volgend jaar is het Domination Palace ook open op zondag, kijk op de agenda welke dames dan voor je klaar staan.

1 Reactie op Update: Domination Palace (Valkenswaard)

  1. Een Meesteres moet inderdaad de kneepjes van het vak leren. Mrs Akira schrijft dat ze jaren geleden is opgeleid bij Dp. Heel veel goede Meesteressen in de scene zijn ooit begonnen bij Dp. Maar ook mannen die vaak na een lange moeilijke tijd durven toegeven aan hun onderdanige gevoelens moeten leren en opgeleid worden. Onder leiding van Mrs Akira heb ik jaren geleden bij Dp mijn positie als slaaf leren kennen. Zelf ben ik ook weg geweest bij Dp maar heb nu sinds enkele jaren een plaatsje gevonden in de slavenstal van Meesteres Denise. Maar nu Mrs Akira terug is wil ik snel haar zweep en tuchteging opnieuw ervaren. Gaat gebeuren, na de feestdagen!!!

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*