The Vice, nu ook in mini en maxi

The Vice is de nieuwkomer op de kuisheidskooi markt en ze zijn meteen sterk gestart. Een kooi waar je niet zomaar uit komt. We weten allemaal dat een bon4/cb6000/holy trainer eigenlijk niet veilig is. Je kan als je wilt altijd je slappe pik er uit halen, even rukken en terug steken, niemand die het weet alleen jezelf. CB6000 heeft points of intrigue maar die zorgen er alleen voor dat een harde meer pijn doet en je hem er in slappe toestand nog steeds kan uithalen. The Vice werkt, ik heb toen hij net uitkwam er eentje gekregen en het systeem werkt echt ongelooflijk. Jammer genoeg zorgde de kooi er voor dat mijn pik te gevoelig werd. Een grotere kooi zou dit probleem moeten voorkomen.

Locked in Lust heeft nu een grotere en ook een kleinere versie uitgebracht, die het probleem van gevoeligheid of als je echt klein geschapen bent oplost.
Ik zou het graag eens proberen, maar spendeer al te veel geld aan kooitjes. Moest je er wel voor gaan, rond kerst doen ze allerlei promoties en je kan ook 20% korting krijgen met de code “ONLINECHASTITY” Als je er eentje besteld laat het dan weten in het commentaar!

1 Reactie op The Vice, nu ook in mini en maxi

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.