NIEUW en uniek concept!; BDSM Play party / slavendag / 10 en/of 11 december

Het is een slavendag, maar voor een keer anders dan anders. Nieuw, uniek en in een zeer avontuurlijk jasje gestoken. Deze slavendagen op zondag 10 december en/of maandag 11 december is/zijn voor iedereen met interesse in BDSM. Voor beginnende slaven of ervaren slaven. Er dient gereserveerd te worden, daar er maar een aantal plaatsen beschikbaar zijn per sessie deel. Men heeft keuze uit 5 sessie delen om deel te nemen verspreid over 2 dagen. Je kunt voor 1 of meerdere delen komen.

Er zijn dit keer maar liefst 3 Meesteressen, Mrs. Charisma Gold, Mrs Sarah Jane en Fetishbabe Vera, aanwezig die deze dagen zullen spelen met degene die zich hebben aangemeld en gereserveerd. Ten allen tijde wordt er binnen elkaars grenzen gespeeld. Er wordt niets gedaan wat je niet wilt. De bedoeling is dat we een leuke, gezellige, spannende speeldag hebben die vraagt om meer. Respect, wederzijds vertrouwen en hygiëne staan in hoog vaandel. Er is veel mogelijk, gewoon aangeven wat je do’s and dont’s zijn. Zin in een spannend bdsm avontuur? Dit is een dag die je NIET mag missen!

Dit wordt een rollercoaster voor je! Je hebt niets zelf in de hand van wat er gebeurd en toch weer wel. Je kunt het zo makkelijk en moeilijk hebben als dat het spel maar verloopt. Je krijgt uitdagingen onder ogen…. ga je ze aan? Durf je ze aan? En verder….. verklappen we helemaal niets ;). Gewoon meedoen.

Je kunt zondag 10 december voor smiddags of savonds aanmelden/reserveren van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 22.00 uur.
En maandag 11 december kun je aanmelden / reserveren voor ochtends, smiddags of savonds aanmelden/reserveren van 11.00 – 14.00 of van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 22.00 uur.

Locatie is Studio Alchemy te Tilburg. Als je je aangemeld hebt via email mistress@live.nl, krijg je meerdere details omtrent waar de locatie is. Let wel op VOL = VOL. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de studio is ook met het ov goed bereikbaar. Entree prijs is € 100,00 ALL-INN (incl. drank, hapjes). Meedoen? Stuur een berichtje. Geen opnames toegestaan. Niet reserveren als je niet zeker weet dat je kunt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*