Het jaar 2017

Zoals elk jaar kijken we even terug op het afgelopen TKW jaar.

De mega groei is uit de site, maar ook dit jaar een toch een kleine groei. Gemiddeld kijken er nu dagelijks 1500 mensen op de site en maandelijks komt dat uit op 45000 lezers. Grote pieken natuurlijk rond de awards waar de animatie filmpjes van Hans van der Kamp een absoluut hoogtepunt waren. Maar ook de columns van onderstaande hebben dit jaar regelmatig tot discussies geleid. Meer constant waren de bijdragen van Slavin Rachab die een trouwe lezers groep en ook voor het tegengewicht voor al het femdom geweld zorgt.

We willen nog een laatste keer de Award winnaars feliciteren en bedanken voor hun inzit in de BDSM wereld. Ook in 2018 zal er weer een awards maar daar later meer over.

Het diepte punt van 2017 was toch zeker het afscheid van Hans van der Kamp als vaste columnist, fotograaf en animator voor de website. Maar zoals elke grote artiest is hij zijn tijd ver vooruit en moet daarom alle vrijheid krijgen om zijn creativiteit te uiten. Wie wil kan hem nog steeds volgen via zijn website of social media accounts. We wensen hem in elk geval het beste voor 2018.

De terugblik op de meeste gelezen stukjes in 2017:

We zijn nog steeds op zoek naar columnisten en medewerkers voor TKW, interesse neemt dan contact op via info@thekinkyweb.nl

Bedankt aan iedereen die naar de website gelinkt heeft dit is de top 5 in 2017:

Link ook naar de site en kom volgend jaar in deze lijst!

Een kinky 2018!

Joris
Hoofdredacteur TKW

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*