Friend with benefits

Ik leer hem kennen op een facebookgroep. Zijn comments zijn gevat en humoristisch. Hij kan hard en direct zijn, maar op zo’n manier verwoord dat je altijd in lachen uitbarst. Het maakt niet uit wat hij zegt, het gaat erom hóe hij het zegt. Het triggert me. Zijn intelligentie, zijn doortastendheid en de humor.
Dat ik niet de enige dame ben die daardoor aangetrokken is, zie ik aan de likes die hij krijgt. Waaronder ook steeds een aantal hartjes van steeds dezelfde dames.

Alleen ben ik de brutaalste in het nest en bied mezelf al snel aan. Een stout gesprekje en een stoute foto. Zijn interesse is gewekt. Toch bekoeld ons contact voor een aantal maanden, voor het weer oplaait.
Wanneer ik nu eens langskom, vraagt hij.
Nou dat lijkt me best een goed idee, maar ik weet nog niet wanneer ik er tijd voor heb. Dus het staat nog weer even op een laag pitje. Onze gesprekken zijn interessant en diepzinnig en van de ene discussie rollen we in de andere en tussendoor stip ik de dubbelzinnige opmerkingen steeds nog even extra aan. Waardoor we weer in een gesprek over seks belanden en ik met een natte kut zit en hij met een stijve.
Daarna discussiëren we weer over van alles. Waarom en hoe, we vinden het allebei erg belangrijk om alles uit te diepen, tot we niet meer uit kúnnen diepen. Dan praten we weer over seks.

We besluiten al snel dat we friends with benefits willen worden. Ook al hebben we elkaar nog niet gezien, het voelt al zo. Hij heeft nog wat dingen op zijn erotisch verlanglijstje staan waarbij ik hem graag ten dienste wil en kan zijn om dat te gaan beleven.
Hij weet van Meester en respecteert de relatie die ik met Hem heb. Toch wil Martin ook zijn dominante trekjes eens onderzoeken. Zijn opvoeding zit hem erg in de weg, maar de dingen die ik zeg triggeren hem. Zijn lul wordt steeds hard, terwijl zijn verstand zegt: “Nee, zo ben ik niet opgevoed. Dat mag niet.”
Soms wint de opwinding het en durft hij me al een slet te noemen en soms wint zijn brein het, omdat die maar blijft peinzen en piekeren en dan vanzelf het roer weer overneemt. Hij trekt zich dan terug, geeft aan dat het niets voor hem is.

Het blijft weer even stil. Meestal spreek ik hem aan, maar ik besluit het even niet te doen. Dan na nog een week of twee komt hij ineens scherp uit de hoek.
“Als jij sub bent, dan kan ik je bevelen om langs te komen 😉 !” zegt hij met een grote knipoog, grote smiley erachter en het werkt. Het helpt me over de laatste drempel heen.
“9 December, kan je dan?” vraag ik hem en hij is duidelijk nogal overrompeld door mijn snelle reactie met datum. Die datum had ik namelijk allang in mijn achterhoofd, maar ik wist niet zeker of ik het ging redden. De laatste weken was ik niet zo lekker en ik heb die dag ook nog iets anders te doen. Daarom had ik ermee gewacht, maar nu hij het zo brengt, stel ik het toch voor onder voorbehoud.
De datum komt hem goed uit. Onze gesprekken worden intensiever. Hij is zenuwachtig en ik ben eigenlijk alleen maar opgewonden.
Hij is erg intelligent en daar houd ik van, merk ik. Iets wat ik niet wist van mezelf, maar ik begrijp intussen ook hoe het zit. Ik houd van mannen die overwicht hebben en deze man heeft overwicht door zijn intelligentie. Hij is hoogbegaafd net als Meester. Zelf valt hij ook op intelligentie en laat doorschemeren dat hij voornamelijk aangetrokken is tot mijn intelligentie. Dat bevalt me niet, totaal niet. Ik merk hoe ik mezelf naar beneden haal, elke keer als hij mij complimenteert met scherpe inzichten en goed beredeneerde visies. Als ik hem complimenteer met zijn intelligentie, zegt hij: “Vlak jezelf niet uit.”
“Ik? Ik ben dom. Lang niet zo intelligent als jij.” Haal ik mezelf automatisch naar beneden, zo dat voelt beter.
Hij leert het daarom snel af, om het te doen, want hij houdt er niet van als ik mezelf naar beneden haal. Dat ik niet echt dom ben, dat weet ik heus wel, maar ik vind mezelf ook niet heel erg slim. Wat zegt een hoog IQ nu helemaal? Dagelijks word ik geconfronteerd met al mijn imperfectie en het stoort me mateloos. Ik vind het fijn om gewaardeerd te worden en gezien te worden om wie ik ben, maar hij moet het er niet te dik bovenop leggen, ik voel me niet thuis op dat voetstuk.
“Jij daarentegen, jij bent geweldig.” zeg ik tegen hem. Dat is hij wel met me eens, zegt hij grappend. Hij erkent wat narcistische trekjes te hebben en heeft daar geen moeite mee. Gelukkig weten we allebei dat NPS iets heel anders is als een paar narcistische trekjes en het grote verschil maakt tussen iets waar mee te leven valt en iets waar niet meer mee te leven valt. Het trekt me nu eenmaal aan in een man. Meester heeft ze ook en ik zou het niet anders willen. Zolang het maar goed onder controle is. Het is en blijft glad ijs, dat weet ik ook, gevaar voor NPS ligt om de hoek. Tot hoever houden ze zichzelf onder controle? Dat is de vraag.

“Ik heb niks met vulgaire praat hoor. Het is echt niets voor mij om te zeggen dat je een geile slet bent, die eens snel hier moet komen om mijn pik te zuigen!” zegt hij
“Nee, ik heb daar ook niets mee, want denk je wel niet? Ik ben een net meisje hoor, die totaal niet geilt op geile mannen met een harde pik die eens flink in mijn natte kut tekeergaan.” Speel ik het balletje terug.

De dag van onze date nadert. Meester is akkoord en heeft zelfs ontheffing gegeven voor het knuffel- en zoenverbod, aangezien Martin dat echt niet zal begrijpen.

Lees deel 2

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Friend with Benefits deel 2

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*