Domestic Servitude

De afgelopen maanden hebben Meesteres en ik het ongelooflijk druk gehad. Ik heb mijn gewoon werk en ben druk bezig met een fotoproject die super loopt maar er ook voor zorgt dat ik heel weinig tijd heb en best wel op en gestrest ben als ik even vrij ben. Dat zag je heel goed in de relatie met Meesteres. Ze wist dat ik het druk had en vroeg veel minder dan gewoonlijk van me. Dat resulteerde dat ik ook minder attent was en minder snel reageerde op haar wensen. Verleden week had ze er genoeg van en kreeg ik een strafsessie met de cane. Waarin ze me goed de les las en ondanks het feit dat ik het druk heb ik haar altijd op de eerste plek moet zetten. Ze had natuurlijk gelijk en niets dat me zo snel op het rechte pad brengt als de cane.

Nu met kerst zijn we al een week samen en heb ik mijn werk even aan de kant geschoven. De eerste dagen waren vooral relaxed en in het teken van kerst. Maar ondertussen staat mijn leven weer volledig in het teken van onderdanigheid naar mijn Meesteres. De afgelopen dagen gaat mijn collar steeds vaker om en ik heb denk ik nog nooit zo vaak haar mooie voetjes moeten masseren.

Gisteren zijn we aangekomen in Eindhoven. Vlak voor ik vertrok had ik een poging gedaan om het huis zo schoon mogelijk te krijgen maar Meesteres vond het volledig onder de maat. Ze had natuurlijk gelijk. Ze nam de dildo gordel en duwde het ding in mijn kontje een paar tepelklemmen en ik kon aan de slag om schoon te maken. Elke stap deed meer pijn maar zorgde er wel voor dat ik beter mijn best deed om Meesteres niet verder kwaad te maken. Na 2 uur vond Meesteres het voldoende goed en moest ik lunch voor haar klaar maken. Terwijl ik nog steeds met mijn tepelklemmen en dildogordel om op mijn knieen zat te wachten tot Meesteres haar lunch op had. Voelde ik haar verzachten. Ze nam een bord en ik mocht ook wat eten, natuurlijk op de grond en zonder handen maar ik was zo dankbaar want had best honger gekregen.

Meesteres bleef maar aan met tepelklemmen trekken. Mijn tepel stonden ondertussen in brand van de pijn en bij elke beweging kreunde ik dan ook tot groot genoegen van de pijn. Opeens zette ze haar wijnglas in de ketting van de keten. Man dat deed best pijn maar ik vond het ook supergeil en begon hard te worden. Meesteres glimlachte en begon nog meer te trekken. Ik duwde mijn hoofd tegen haar aan van de pijn en dat zorgde er voor dat Meesteres mijn plugje zag. Ze duwde hard op de gordel waardoor deze nog dieper kwam te zitten. Met haar andere hand rukte ze me tot ik klaar kwam, net op het moment stopte ze natuurlijk waardoor ik alweer een ruined orgasme had. Ik kan me ondertussen niet meer herinneren wanneer ik nog eens gewoon lekker klaar mocht komen.

Ik moest en normaal is het dan klaar. Maar nu ging mijn collar weer om en moest ik aan haar voeten zitten de rest van de avond. Ook vandaag heb ik heel de dag mijn collar om thuis. De vrouwelijk superioriteit zit in elke handeling van Meesteres. Nu heeft ze me in de slaapkamer opgesloten, gelukkig met mijn laptop terwijl een andere slaaf haar aan het dienen is. Elke keer als ze in Eindhoven is mogen twee slaven haar dienen. Ik vind het niet erg om haar even te delen, ze is tenslotte teveel vrouw voor mij om alleen te dienen. Morgen komen Domina Orchid en haar slaaf, Meesteres heeft al gezegd dat het protocol nog strenger zal worden. Ik ben heel benieuwd en vertel jullie er natuurlijk later meer over.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*