Doe het met passie (Mrs Kate)

Mijn allereerste sm-sessie met Meesteres Kate was in studio Chelsea te Rotterdam. Met trillende vingers had ik een dag daarvoor een e-mail gestuurd met de vraag of ik onderdanig aan Haar mocht zijn. Omdat bellen sneller is, besloot ik ook voor de zekerheid te bellen. Amper 24 uur later stond ik voor Haar in de studio. Mijn hart ging te keer, o wat was ik zenuwachtig. Meesteres Kate stelde mij gerust en na het drinken van een glas cola mocht ik een douche nemen. Niet veel later gingen we echt beginnen. Naakt stond ik voor Haar en mocht ik Haar laarzen kussen ter begroeting. Een droom, maar ik was erg onzeker. Ik trilde nog veel, maar mijn Meesteres kon het waarderen.

De sessie ging voorspoedig en ik werd steeds rustiger. Het voelde goed. Na een fijne sessie en wederom een douch hadden we nagesprek. Ik gaf aan wat er in mij omging, begrip en uitleg van mijn Meesteres volgde. Ik voelde mij gerust gesteld en toen we afscheid namen mocht ik nog een keer de prachtige laarzen van mijn Meesteres kussen. Onbewust, maar ik deed het met meer gevoel en meer passie. Meesteres Kate merkte dit op en gaf dit uiteraard aan. ‘Dit doe je veel beter en gepassioneerder dan aan het begin van de middag’. Ik kon niets anders dan dit te beamen. Daarop volgde de eerste les van de vele die nog zouden volgen: “Doe het met passie”. Dit heb ik in mijn oren geknoopt en bij de eerste gelegenheid toen ik Haar weer zag heb ik dan ook Haar laarzen gepassioneerd gekust en Haar zo op gepaste wijze begroet. Het heeft voor mij een mooie betekenis: Ik kan zo op een gepaste wijze mijn Meesteres begroeten, iemand waar ik naar tegen op kijk en waar ik veel respect voor heb. Ik kan er echt van genieten, van zowel het gepassioneerd kussen als het respect tonen aan mijn Meesteres. Het geeft mij zelfs een trots gevoel, het gevoel dat ik er mag zijn en zeker voor mijn Meesteres er mag / kan zijn. In de afgelopen jaren heb ik al vaak Haar laarzen, schoenen of voeten mogen kussen en geloof het of niet: iedere keer denk ik weer aan die eerste wijze les van Haar: Doe het met passie!

enrico
slaaf van Meesteres Kate

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Doe het met passie – Mijnerodroom

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*