Supertramp 2 december – KIK Club

Wat is Super Tramp?

Super Tramp staat open voor de verschillende vormen van voetfetish. Het is een event voor zowel degenen die hun voeten willen laten verwennen als hen die deze diensten graag willen verlenen.

Kortom, houd je van, feet worship, voetmassages, high heels, nylon? Of heb je juist meer iets met trampling, foot torture en bastinado? Kom dan naar Super Tramp!

Voor alle duidelijkheid
Super Tramp is enkel en alleen voor spel gericht op voeten. Voor andersoortig spel zijn er andere feestjes.
Super Tramp is toegankelijk voor iedereen met een fetish voor voeten en je kunt dan ook een sfeer verwachten waarin je je voetfetish ten volle kunt beleven. Er zullen toestellen aanwezig zijn waarmee men comfortabel en veilig kan tramplen.

Locatie:

De KiK Club heeft een urbex industrial uitstraling. In de KiK Club hebben wij de beschikking over een grote ruimte die is uitgerust met speeltoestellen, suspension points, gezellige zitjes en een sfeervolle bar.
Er is een beperkt aantal lockers aanwezig tegen een borg van 5 Euro. Denk er ook even om dat er geen douches aanwezig zijn in het pand. Het gebouw is jammer genoeg niet rolstoeltoegankelijk. We raden aan om in elk geval bij aankomst platte schoenen te dragen i.v.m. trappen met gaatjes.

Adres:

Het adres wordt na aanmelding doorgegeven – Schiedam

Datum en Tijd:

Zaterdag 2 december van 13.00 tot 18.00

Aanmelden:

Entree is 20 Euro voor een online ticket.

Aanmelden voor dit feest is verplicht. Het registratieformulier vind je hier.

Wij hebben ruimte voor 50 bezoekers per feest. Mocht je na aanmelding onverhoopt toch verhinderd zijn, dan vragen wij daarom om je via hetzelfde formulier ook weer af te melden.

Overige:

Hier vind je de huisregels, lees ze even goed door

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*