slavendag 20 en 26 november! Spelen met 2 Meesteressen

Deze slavendagen op maandag 20 november en/of zondag 26 november is/zijn voor iedereen met interesse in BDSM. Voor beginnende slaven of ervaren slaven. Er dient gereserveerd te worden, daar er maar een heel klein groepje wordt uitgenodigd per sessie deel. Men heeft keuze uit 4 sessie delen om deel te nemen verspreid over 2 dagen. Je kunt voor 1 of meerdere delen komen.

Er zijn twee Meesteressen, Mrs. Charisma Gold en Fetishbabe Vera, aanwezig die deze dagen zullen spelen met degene die zich hebben aangemeld en gereserveerd. Ten allen tijde wordt er binnen elkaars grenzen gespeeld. Er wordt niets gedaan wat je niet wilt. De bedoeling is dat we een leuke, gezellige, spannende speeldag hebben die vraagt om meer. Respect, wederzijds vertrouwen en hygiëne staan in hoog vaandel. Er is veel mogelijk, gewoon aangeven waar je interesses liggen en wat je evt. nog zou willen uitproberen. Zin in een spannend bdsm spel? Dit is een dag die je NIET mag missen!

Je kunt maandag 20 november voor ’s middags of ’s avonds aanmelden/reserveren van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 22.00 uur.
En zondag 26 november kun je aanmelden reserveren voor ochtends, smiddags of savonds aanmelden/reserveren van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 22.00 uur.

Locatie is Studio Alchemy te Tilburg. Als je je aangemeld hebt via email mistress@live.nl, krijg je meerdere details omtrent waar de locatie is. Let wel op VOL = VOL. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de studio is ook met het ov goed bereikbaar. Entree prijs is € 80,00 ALL-INN (incl. drank, hapjes). Meedoen? Stuur een berichtje. Geen opnames toegestaan. Niet reserveren als je niet zeker weet dat je kunt.

Op de hoogte blijven van deze dagen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*