Meesteressen zonder grenzen

Madame Caramel - Joris

Ik had gisteren een kleine discussie op twitter over grenzen, misschien heb je het wel gezien. Een Meesteres had een mooie cbt foto geplaatst met haar sub in een sissy outfit, daar onder stond of je dit ook graag zou willen? Een andere sub wilde graag de cbt ondergaan maar niet de outfit dragen dat was een grens.

Ik snap niet dat zo iets een grens kan zijn, dat doe je gewoon voor je Meesteres en niet de vernedering die er bij hoort vind je niet fijn. Dat is ook de bedoeling dat is voor het plezier van je Meesteres. Als je alleen maar doet wat je zelf denkt leuk te vinden dan krijg je nooit nieuwe ervaringen.
Van Meesteres mag ik geen safeword hebben mag ik zelf mijn grenzen niet aangeven want die bewaakt zij. Mijn onderdanigheid voor haar moet absoluut zijn, pas dan is er sprake van echte powerexchange. Natuurlijk doet ze dingen die ik fijn vind en zij minder maar dat is louter als beloning. Je ziet haar pas echt genieten als ze me dingen laat doen die ik echt niet wil, maar alleen voor haar doe. Dan komt haar sadistische kant boven en zie je haar genieten van mijn wanhopige blikken om dit te stoppen. Ik zie haar graag genieten ze straalt dan helemaal, je voelt dat ze trots is op me en daar doe je het voor, ik wil dat Meesteres trots op me is dat ze tegen iedereen vertelt hij is van mij en doet wat ik wil. Zo is het ergste wat ze me aan doet, het intiem spelen met een andere sub, terwijl ik verplicht moet toekijken. Mijn hart breekt, mijn jaloezie stijgt tot ongekende hoogtes en vaak ben ik dagen later nog steeds chagrijnig naar haar toe. Meesteres geniet er van om me in die toestand te zien en het eindigt altijd op dezelfde manier, met de zweep terwijl Meesteres me de les leest over mijn positie in haar leven tot ik breek.Terwijl ik huilend aan haar voeten lig, verzacht ze en zegt ze dat ze van me houd en alles is dan weer goed.

Zou ik grenzen mogen aangeven dan zou ik nooit deze prachtige momenten van liefde en onderdanigheid hebben. Ik heb mezelf aan Meesteres gegeven en zei weet wat goed voor me, ze kent mijn geest en lichaam beter dan ikzelf en weet dan ook precies waar mijn grenzen liggen om haar plezier te maximaliseren.
Ik wil dan ook iedereen aanraden om ook in een commerciële setting geen grenzen aan te geven die geen invloed hebben op je dagelijkse leven. Natuurlijk moet je niet thuis komen bij je vrouw met je lichaam vol zweep striemen, maar pijn in je kontje omdat Meesteres haar grootste strap-on gebruikt heeft moet altijd kunnen ook al huiver je bij de gedachte alleen dat daar iets aan gaat. Sta open voor nieuwe ervaringen, laat je Meesteres zien dat het om haar plezier draait, geef haar de kans haar vrouwelijke kracht te gebruiken zonder beperkingen en geniet van de wereld die voor je open gaat.

5 Reacties op Meesteressen zonder grenzen

 1. hallo, wil toch even reactie kwijt,als die Meesteres en haar slaaf het eens zijn. Wat is dan het probleem? Wat voor jezelf belangrijk is,is het misschien totaal voor een ander.
  Belangrijkste is hoe Zij het samen vinden. Dat moet men eens accepteren,en niet meteen oordeel klaar hebben. Je spreekt hoe jij het ziet en jouw Meesteres. Maar is nooit te vergelijken.

  • Hey CB, klopt wat je zegt, als het werkt dan werkt het.
   Het is vooral een pleidooi om meer open te staan voor wat je Meesteres wil, ik denk dat je zo verder komt. Het is zeker geen oordeel, het is mening en een oproep om te durven je zelf volledig in de handen van je Meesteres te geven.

 2. Hallo Joris
  Jij hebt het heel goed verwoord.
  De sub moet vertrouwen in de meesteres hebben dat zij het beste zijn grenzen kent en die een beetje kan en mag oprekken.
  Dat de sub niet weet wat er gaat gebeuren geeft juist die spanning in het spel wat je wil hebben.
  En voor de meesteres is het spel ook veel leuker als zij kan doen wat zij het leukste vind.
  Het makkelijkste is dit natuurlijk als je elkaar heel goed kent, dan weet je al wat de ander wel en niet leuk vind.
  Bij een volledige vreemde meesteres zou ik toch niet durven zonder safeword.
  Volgende maand mag ik de sub van de japanse Mrs Kawa zijn, ik ken haar al een beetje (vertrouw haar) en hoop haar dan beter te leren kennen.
  Gewoon door mij ter beschikking te stellen aan haar en haar te laten doen wat zij leuk vindt.
  “vol verwachting klopt mijn hart” zoals het liedje zegt.
  Groetjes Willem

 3. Hallo Willem,
  Dankjewel! Ja met een vreemde Meesteres snap ik heel goed dat je een safeword wilt. Je moet elkaar een beetje kennen voor ze je echt goed kan lezen. Heel veel plezier met Mrs Kawa. Stuur misschien even een verslagje van je sessie. Ik denk dat veel subs benieuwd zijn naar haar, natuurlijk alleen als je toestemming hebt.
  Joris

 4. Wat een Meesteres wil? Dat is normaal vind ik,maar vinden anderen misschien weer niet, Maar lees nergens in dit geval dat een Mrs het anders wil. Toch? Dus een vorm van kritiek op een slaaf die iets aangeeft waar hij moeite mee heeft. Blijkbaar heeft hij dus toch een goede band met zijn Meesteres,anders zou hij het niet aangeven,maar goed misschien ben ik te fel in dat soort dingen. Maar heb wel een mening en best veel meegemaakt,namelijk 47 jaar bewust onderdanig.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.