Meesteres Think

Meesteres Think is een ervaring Meesteres die haar slave in Brabant ontvangt. Ze is een echte sadiste, jouw pijn is haar genot. Ze geniet er van je te vernederen je op je plaats te zetten wat altijd aan haar prachtige voetjes is.
Behalve pijnspel is Meesteres Think ook heel bedreven in allerlei vormen van bondage. Al snel zal een compleet gevoel van machteloosheid je overmannen en kan je, je alleen nog maar overgeven aan het spel en wensen van je Meesteres.
Wil je ook de hand van je Meesteres buiten de sessies voelen, dan bestaat de mogelijkheid om je kuisheidsleuteltje achter te laten waar ze heel goed voor zal zorgen tot de volgende keer dat je langs komt.
Meer info op haar website: Meesteres Think

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.