Vacature: Gezocht Meesteres

Gisteren avond zat ik op een vacature site te kijken. Ja het word tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière. Tot mijn grote verbazing zag ik op eens een advertentie “Meesteres gezocht” dat trok natuurlijk meteen mijn aandacht. Ik had al allerlei fantasieën dat een bedrijf Meesteressen zocht om hun medewerkers even goed op hun plek te zetten. Stel je voor elke ochtend naar het werk te gaan waar volledig in leer een Meesteres op je staat te wachten met een lange single tail in haar handen. Elke misstap wordt meteen bestraft met de zweep. De productiviteit zou tot ongekende hoogtes stijgen.
Ik klikte vol spanning op de link en toen kwam Social Media Meesteres naar voren. Dat viel dan weer tegen.
Maar ik vind het in elk geval goed om te zien dat het concept Meesteres steeds meer ingeburgerd geraakt in de vanilla wereld.

1 Reactie op Vacature: Gezocht Meesteres

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.