Boundcon

Meesteres had al veel goede verhalen gehoord over Boundcon in Duitsland en toen de melding op twitter voorbij kwam dat er een editie in november was, kreeg ik de opdracht om een reisje voor ons te boeken.  Kaartjes gekocht, een mooie kamer in het Hilton geboekt en dan wachten tot het zo ver was. Afgelopen weekend was het eindelijk zover. Ik had al mijn fetish kleren meegenomen, want je weet nooit wat je precies nodig hebt. Meesteres had een prachtige lederen outfit meegenomen en een koffer vol speeltjes.  Op vrijdag kwamen we aan en het hotel was precies wat we verwachten. Meesteres was meteen goed gezind. Lekker geslapen in het kingsize bed en Meesteres was meteen in haar dominante mode. Ik mocht haar voetjes kussen en kreeg een paar tikken met de zweep om de juiste sfeer te zetten.

Het was vroeg en de zon scheen dus we besloten eerst om een lange wandeling te maken in het nabije park.  Het was lang geleden dat ik Meesteres zo relaxed zag. De afgelopen maanden stonden volledig in het teken van het femdomball en nu dat succesvol verlopen is blijkt dat er toch een hele last van haar afvalt. Ze plaagde me tijdens de wandeling liet me haar laarzen kussen in het openbaar al bij al een prachtige kinky wandeling. Lekker lunchen en ons dan klaar maken voor boundcon. Ik in mijn doorkijk top en Meesteres volledig in het leer, wat zag ze er weer prachtig uit.

Aangekomen bij boundcon was het toch een beetje een tegenvaller, er waren slechts enkele kraampjes waar ze spulletjes verkochten en alle workshops waren in het Duits. Na een paar uur daar rondgehangen te hebben, wilden we wat gaan drinken, de bar bleek boven te zijn. Toen werd duidelijk dat het gehele hotel afgehuurd was voor de bezoekers. De bar zat dan ook vol met mensen in fetish outfits. Vooral sub girls met hun Meester. Ik voel me nog steeds ongemakkelijk als ik een vrouw gedomineerd zie worden. Maar gezellig was het wel in de bar.  Daarna nog een uur lang bij een workshop gezeten over gags, het was eigenlijk wel nuttig, er zijn zoveel dingen waar je op moet letten voor een goede gag.  De allerbeste gag was de opblaasbare gag van McHurt wat een monster is dat zeg.  Om te demonstreren hoe effecient de gag is moest het model iets voorlezen. Daar kwam niets verstaanbaar uit en Meesteres zat goedkeurend te lachen, ik weet wat onze volgende aankoop is.

Daarna hadden we het wel gezien en was het tijd om terug te gaan naar het hotel.  Meesteres was duidelijk in de mood en ik moest al onze speeltjes op het bed uitstallen. Een paar minuten later was ik volledig weerloos in bondage. Meesteres had haar meest gemene zwepen meegenomen en al snel bestond mijn wereld alleen nog maar uit pijn en Meesteres. Om de andere hotel gasten niet al te veel overlast te bezorgen had Meesteres me mijn hoofdharnas omgedaan. Dat werkt wel maar dat maakt het moeilijk om te ademen. De zweepslagen bleven komen en de pijn was zo intens dat ik zonder mijn bondage niet op mijn plek had kunnen zitten. Meesteres zette nog een tandje bij en riep dat ik het moest loslaten uiteindelijk was de redding van subspace er. Ik dreef weg op een golf van endorfines en geluk.

De volgende dag lekker uit geslapen en na wat op onze telefoons gespeeld te hebben, deed Meesteres me de tepelklemmen om die we de dag er voor gekocht hadden. Jesus wat waren die gemeen. Ik moest nog een presentatie maken voor werk de volgende dag. Met heel veel moeite kon ik mijn geest van de pijn afhouden en me concentreren op mijn presentatie. Na een half uur hield ik het niet meer en keek smekend naar Meesteres. Die wees naar hoek en zei daar op je knieen. Ik deed meteen wat ze vroeg en toen was er niets meer om me af te lijden van de pijn. Uiteindelijk zat ik met mijn ogen dicht zachtjes van de pijn te schudden.  Ik hoorde Meesteres tussen onze speeltjes rommelen en voor ik het wist lag ik roerloos vast gebonden op de bank. Ze had onze reiselectrics meegenomen en die werden op beide kanten van mijn ballen geplakt. Langs voerde ze de stroom op die door mijn ballen ging en een mix van pijn en plezier rolde over me.  Uiteindelijk deed het teveel pijn en kon ik de pijn kreten niet meer onderdrukken. Meesteres nam haar sokken van de dag ervoor en duwde die in mijn mond. Blijkbaar was dat niet voldoende want toen ging ze bovenop mijn gezicht zitten. Ik baalde dat ik door de sokken niet kon likken maar haar vrouwelijke geur was voldoende afleiding om niet meer te schreeuwen van de pijn.  Ze nam haar hitachi wand en door al het genot kwam ik in enkele seconden klaar. Natuurlijk stopte ze zodra ik niet meer terug kon, maar dat is tegenwoordig de normale manier van klaarkomen.

De rest van het weekend bleef kinky, zo zijn we nog gaan zwemmen terwijl mee lichaam vol zweepslagen stond. We hadden het beiden nodig een paar dagen alleen tijd voor elkaar. Meesteres is nu naar Dubai vertrokken voor 5 weken, natuurlijk niet voor ze me in mijn kooitje opgesloten heeft. Maar wanneer ze terug is doen we dit weekend nog eens over, deze keer in Marokko.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*