Wees voorzichtig met je remote seks speeltjes

Een paar maanden geleden kreeg ik de opdracht van Meesteres om een remote vibrating but plug te kopen. Daarmee kan ze mij gebruiken als ze op reis is. In mijn over enthousiasme kocht ik zowel de kleine als de grote variant en alle twee de speeltjes zijn nu in mijn bezit. Vol spanning wacht ik tot het moment Meesteres ze voor het eerst gaat gebruiken. Zoals altijd laat ze me lang in spanning zitten.
Een onderzoeker heeft nu puur voor wetenschappelijke doeleinden (jaja) deze plug gekocht om te onderzoeken hoe veilig ze zijn. Een simpele bluetooth sniffer liet al snel de pakketjes zien die door de lucht gingen. Omdat ze een statische beveiligingscode gebruiken voor encryptie stelt het eigenlijk nauwelijks iets voor. Het overnemen van zo’n plug is dan ook kinderspel voor iemand die weet hoe hij bluetooth pakketjes moet versturen.
Blijkt dat eigenlijk al deze seksspeeltjes nauwelijks fatsoenlijke beveiliging hebben. Wat voor mij de spanning alleen maar groter maakt. Loop je nu in de stad met je plug diep in je kontje kan iedereen met bluetooth scanners zien wat er in je zit. Je zou zo denken, wie doet dat?
Dat komt vaker voor dan je denk, ik ben er persoonlijk schuldig aan. In een onderzoek om mensenmassa’s te detecteren scanden we bluetooth pakketjes, omdat iedereen wel bluetooth heeft aanstaan op zijn telefoon en de je tot 10 meter iemand kan lokaliseren. Is het ideaal om mensenmassa’s in de stad te ontdekken.
Nu ik weet dat mensen met seksspeeltjes rondlopen is het een kleine moeite om daar op te filteren en dan vibratie op 100% te zetten. Stel je voor dat je dit in een druk winkelcentrum doet en je ziet overal mensen opwippen van genot als je langsloopt 🙂 Misschien heb ik toch een sadistisch trekje in me?

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.