Controle en straf met een gag ball

Veel subs genieten van het gevoel van een gag ball in hun mond. Deze rubberen bal is speciaal ontwikkeld om iemand de mond te snoeren. Hij wordt achter de tanden geplaatst waardoor je niet meer te verstaan bent. Een leren band houdt de bal op zijn plek waardoor je machteloos bent en niet meer kunt praten. Dat maakt het perfecte speeltje voor iedereen die geniet van controle en straf. De dom bepaalt wanneer je kan praten en wanneer hij of zij je machteloos wil laten voelen is de ball gag de perfecte manier om dit voor elkaar te krijgen. Je hebt geen inspraak meer en bent overgeleverd aan de ideeën van iemand anders. Een gag wordt op allerlei verschillende manieren gebruikt. De bal is een van de meest populaire keuzes maar er zijn ook meerdere andere vormen. Maskers, bitjes en zelfs dildo’s worden gebruikt als een soort gag. Het is maar net wat je zelf opwindend vindt, of wat je op dat moment klaar hebt liggen om iemand de mond mee te snoeren.

Veilig gebruik
Net als bij alle vormen van bdsm is het belangrijk dat speeltjes zo veilig mogelijk worden gebruikt. Bij de ball gag geldt precies hetzelfde. Het lijkt simpel: een rubberen of siliconen bal die tussen de tanden geplaatst kan worden. Toch is het belangrijk om te kijken naar de juiste grootte van de bal. Een te grote bal kan er namelijk voor zorgen dat de sub moeite krijgt met ademen. Dat kan spannend zijn, maar wanneer de luchttoevoer helemaal wordt afgesloten, wordt het spelletje wel heel gevaarlijk. Er zijn speciale ballen uitgevonden die dit altijd voorkomen. Deze plastic ballen hebben gaatjes waardoor er altijd lucht in de longen kan komen. Een kleinere bal is natuurlijk de beste manier om ervoor te zorgen dat het niet te ongemakkelijk wordt. Dat is het belangrijkste: het vinden van de balans tussen ongemak om controle uit te oefenen en een veilige manier om de gag ball te gebruiken. Pas dan is dit spelletje spannend en opwindend voor iedereen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.