Xenofilie

Dankzij een discussie over moeilijke woorden, kwam ik tot de ontdekking dat mijn voorkeur een officiële term heeft. Wauw, ik wist helemaal niet dat het zo bekend was dat het een speciale term heeft. Dus ik ben wel in mijn nopjes.

Xenofilie= voorkeur voor seks met vreemden.
Daar wil ik dan ook gelijk wat over vertellen. Waarom? Waarom heb ik een voorkeur voor seks met vreemden? Dat weet ik heel goed en is heel eenvoudig uit te leggen.

Een vreemde is voor mij als een blanco stuk papier, waar je nog van alles op kunt projecteren wat je wilt. Dat maakt hem ontzettend aantrekkelijk voor mij.
Ik weet nog niets van hem (meestal zijn het mannen) en daarom weet ik dus ook nog niks, wat zwarte plekjes op het blanco blad kan geven.

Ik kan dus op hem projecteren, dat hij een ontzettend indrukwekkende en belangrijke zakenman is bijvoorbeeld, met heel veel invloed op de wereld. Of ik kan op hem projecteren dat hij een hele stoere gangster is bijvoorbeeld. Offe, ik kan op hem projecteren dat hij een enorme geile perverse man is, die ongetwijfeld precies van dezelfde dingen houd als ik. Ik kan hem idealiseren tot een ‘god’ en me dan dus mega onderdanig aan hem voelen.

Er is nog niets, maar dan ook niets wat ik van hem weet, wat dat beeld kan bezoedelen. Leer ik hem wat beter kennen, dan komen de zwarte vlekjes.
“Zag ik hem nu net in zijn neus peuteren?” Gatverdamme. 1 zwart stipje op het mooie blanco blad, voor neuspeuteren.
“Vertelde hij nu net dat hij een Wilders-aanhanger is?” Blegh! 1 grote zwarte vlek op het mooie blanco blad.
“Heeft hij het nu de hele tijd over voetbal? Is hij een hooligan?” Oh nee he, een halve blanco pagina kleurt zich zwart voor mijn ogen.
“OMG, belde nu echt gewoon zijn vrouw hem net? En zat hij gewoon glashard tegen haar te liegen dat hij in de file staat?” Er blijft weinig wits over op die pagina. Mijn zin duikt al flink de aarde in.
“Heeft die keurig uitziende zakenman het nu echt over oplichtingspraktijken waarbij hij zichzelf verrijkt?” Oh nee he, daar heb ik geen zin in hoor.
“Is die coole stoere uitziende man nu echt ooit veroordeeld voor het stelen van een kinderwagen en dus helemaal geen stoere gangster?” OMG… no way dat ik die pik nog wil in mijn snee.
“Hoe bedoel je heeft die geile perverse man, vroeger kleine kinderen gepest? Heeft hij mieren doorgesneden met een mes en houdt hij van fistfucken en beffen en nog veel meer wat mij niet valt uit te leggen?”
“En die heerlijke jonge Dominante God, smeedde die echt een naar complot tegen zijn ex? Heeft hij haar echt bijna om het leven gelegd? Hoe moet ik hem nu nog idealiseren? Nee hier kan ik me niet meer tegen verweren”

Alle mooie witte pagina’s, worden zwarter dan zwart en ik, ik heb mijn portie wel gehad. Mijn kut slaat droog en mijn sprookje is niet meer. Nergens nog een echt geile meneer. Tot om de hoek van de straat dan, de volgende wildvreemde man aankomt.

“Oh kijk, wat een geile man, die snapt er vast wel alles van. Een net pak, Hij is vast een echte heer. Nou misschien wilt u dan een keer?”

Xenofilie dus. Voorkeur voor seks met vreemden, omdat het gewoon heerlijk projecteren is en zonder zorgen en zonder belasting over wat ik allemaal van ze weet, wat ik niet wilde weten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*