Word jij de nieuwe Mr Puppy Nederland 2018

De verkiezing van Mr Puppy Nederland 2018 wordt gehouden tijdens de Leather Pride Amsterdam. Dit jaar staat onze mand in Club Church in de Amsterdamse Kerkstraat. Een mooie en gezellige locatie!

Op vrijdagavond 27 oktober kun je in Bar The Web kennis komen maken met de kandidaten voor Mr Puppy Nederland 2018, de juryleden en de organisatie!
Tijdens deze informele borrel (met treats!) zullen de kandidaatpups ook geïnterviewd worden door de jury. Dit is meteen het eerste onderdeel van de verkiezing. (De interviews vinden plaats in een afgezonderde ruimte, zonder publiek.)

Op zaterdag 28 oktober veranderen we Club Church in puppy heaven. Er komt een lekker ruime speelvloer voor zowel ervaren puppy’s als nieuwelingen. Iedereen mag komen spelen tot hij helemaal voldaan is. De verkiezing van Mr Puppy Nederland 2018 vindt plaats gedurende de middag. De kandidaten laten in verschillende rondes hun kwaliteiten zien en de professionele jury geeft ze (samen met jullie) punten voor hun inspanningen. Om 18 uur zullen we bekendmaken wie de opvolger van Pup Bentley en daarmee Mr Puppy Nederland 2018 wordt!

Meer info op de website van Mr Puppy

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*