Woordgrappen

Meester zijn woordgrappen zijn eindeloos. Ik wist werkelijk waar niét dat je zoveel woorden dubbel op kunt vatten en dat het zo hilarisch kan zijn om ze volledig letterlijk op te vatten en uit context te trekken.
De héle dag door is hij daarmee bezig. De ene dag wat meer dan de andere, maar soms kan ik echt niks zeggen of Hij gaat er weer mee aan de haal en dan lig ik krom van het lachen. Ja, dat is ook een vorm van martelen hoor ;). Meestal is het erg leuk, maar soms ook doodvermoeiend.

Een tijdje lang heb ik de leukste opgeschreven. Actueel zijn ze natuurlijk altijd nog leuker dan het achteraf terug te lezen, dus ik hoop dat het nog een beetje overkomt.

ik:”zucht, ik voel me zo ziek als een hond.”
Meester:”Zijn honden zo ziek dan?”
zucht…

ik:”zucht, ik voel me gewoon niet begrépen!”
Meester:”Jahaa, je eet bérgen répen chocolade, daar wordt je ook zo vet van”
zucht…

ik:”Oh dát is kut!”
Meester:”Ja is zeker kut, kut is dat he? Lékker he?”

ik:”Jij hebt wat uit zitten vreten he?”
Meester:”Neeee, jij bent degene die de hele dag zit te vreten, niet ik! Krijg ik nog de schuld ook!”

ik:”Nou, zo nauw neem ik het niet altijd hoor”
Meester:”Ik wel hoor, ik neem het wel altijd erg nauw. Het liefste wel, lekker nauw.”

Met Meester aan het appen op een avond. Hij is met vrienden wat aan het drinken en vraagt een spannende foto. Ik stuur hem eentje en die is niet bloot genoeg naar Zijn zin, dus ik stuur er nog eentje in mijn jurkje, maar dan wat bloter gemaakt.
zegt Hij:”zo zo lompe hoer”
ik:”Zo dan!”
Hij:”Hi”
ik: “Ga Je lekker? Hoezo lomp?”
Hij:”Omdat, je een oud jurkje draagt.”

Oud jurkje noem je ook wel lompen… blootfoto in oud jurkje -> lompe hoer..
ja ja. haha ik vat ‘m
Ik had hem inderdaad gezegd dat het jurkje eigenlijk weg moest, vaal gewassen…

ik: “zucht, was Je maar hier. Dan konden we even gezellig samen hier zitten en lekker kletsen”
Hij: ” Kletsen? Ja lekker kletsen, wil je kletsen? Waar? Billen? Borsten?? Hmm lékker klétsen, mis ik ook hoor. Páts, péts, kléts”

Heb weer eens een bui hoor helemaal erdoor heen. Slecht geslapen. Meester vraagt om even lekker te spelen en ik zeg heel recalcitrant:
“Zoek het uit”
Hij zegt op zijn beurt, heel vrolijk:”Ah prima!” zie ik hem vervolgens een stapeltje zwepen pakken naast zijn bureau en op zijn gemakkie een zweep uitzoeken. Hardop denkt Hij:”Een strokenzweep, uhm nee, een plak dan? nee ook niet.. ah kijk een … cane!!!!!” (waar ik dus echt een pleureshekel aan heb en dat weet Hij dondersgoed)
Hij houdt de cane met een smile voor de camera op en draait hem dreigend wat heen en weer en zegt: “Zo, ik heb het uitgezocht hoor, wat zeg je ervan?”
ik : “Zucht, ik heb gewoon een slechte bui”
Hij: “Ja dat weet ik, maar daar heb je bij mij alleen maar jezelf mee”
ik: “Ja dat geloof ik”
Hij: “Nou hup, kleedt je eens uit voor me?”
ik: “Wat snap je niet! ik heb gewoon een kutbui. Weet je dan niet wat dat betekent?”
Hij: “Ja, dat weet ik tegenwoordig maar al te goed ja. Normaal is kut hartstikke lekker, maar als jij een ‘kut’bui hebt is er geen kut aan. Dat snap ik inmiddels, maar eerst niet hoor. Eerst snapte ik er helemaal niks van. Dan had je een ‘kut’bui en dacht ik ‘lekker, dan gaan we zo dus lekker van bil toch?’, maar niks hoor, nergens een kut te zien, broek aan, benen stijf dicht. Nou rachab, IK raakte daar volkomen van in de war, daar snapte ik helemaal niks van! Ze zei toch dat ze een ‘kut’bui had? Nou kom op dan met die kut? Dus nu we het er toch over hebben, als je ‘geen kut’ bui hebt, zég dat dan gewoon eerlijk. je wilt graag dat ik eerlijk ben, dan wordt het tijd dat jij ook eens eerlijk wordt rachabje. Zo”
zoveelste sjucht…

Meester is weer eens bezig hoor met zijn maffe humor. Ik lig alweer een tijdje dubbel van het lachen en Hij is op dreef en blijft maar weer gaan. De ene na de andere opmerking. Intussen heb ik de slappe lach dus weer en Hij kan het zo doordrijven, dat ik echt denk dat ik er nog een keer in blijf. Het is echt puur martelen.
ik: “Hhahahaa ik lach me gek om Je!”
Hij op bloedserieuze toon: “Hoe dan? Kan dat nog dan?”
ik: “Oh nee, deze buien, dáár word ik gek van, Schat alsJeblieft, ik kom niet meer BIJ”
Hij:” Bij? Associeer je mij nu met een Bij? Dat je dat in hoofdletters zet? Ik een BIJ? Een PRIK BIJ? Daar houdt je toch niet van? en toch wel van Mij?”
(ben als de dood voor wespen en bijen)
ik:”Oh hahaha Schat hoe moet dat dan als we straks samen zijn dan, dan lig ik ook de hele dag in een deuk”
Hij:”Dat zal vast wel, maar dat is geen probleem. Dan deuk ik je wel weer uit”
ik:”Neeeeeeeee hahahahahaha ik pis in mijn broek Man”
Hij: “Dan geef ik je wel weer een schone luier, geen probleem”
ik smeek hem om te stoppen, ik kan niet meer. Sadist noem ik hem.
Hij, lichtelijk verbaasd: “Zou het dan toch? Zou ik een Sadist zijn?”

Balend dat we niet bij elkaar zijn, heb ik wel eens flink de pé in en gedraag me dan niet altijd even netjes. Dat weet Hij ook wel, waar het vandaan komt en neemt het, gelukkig, niet al te serieus.
“Je kan de pot op” zeg ik recalcitrant tegen Hem.
“Oh okay welke pot? W.c.pot? Bloempot? Zeg maar hoor, een kleine pot, een grote pot? Wel goed over nadenken he, want de gevolgen zijn voor jezelf”
pff
“Ach Man, krijg de klere” ga ik door met mijn bokkepruikje nog steeds op.
“Kleren? okay leuk, mooie kleren? Sjieke kleren? jouw kleren? Geef maar al je kleren hoor, prima, geen probleem. Wel goed over nadenken he, want de gevolgen zijn voor jezelf.”
Moet ik toch altijd weer stiekem lachen…

Bovennatuurlijk:
“Oh kijk Meester, ze hebben zo’n lullig facebooktestje “Hoe bovennatuurlijk ben jij?” Nou ik ben wel benieuwd hoor. Hoe bovennatuurlijk ik ben. Zal ik even kijken?” vraag ik
“Nou, jij bent meer ondernatuurlijk he, dan bovennatuurlijk. Veel meer onder, natuurlijk, dan boven, natuurlijk, logisch toch? Heb je toch geen testje voor nodig?”

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*