Meester en ik in het appartement deel 1 (fantasieverhaal)

Het was een fantastische avond en dag geweest. Heel erg indrukwekkend. Ben blij dat ik ’s nachts weer lekker tegen mijn Meester aan mag kruipen en ik schok nog wat na van alle heftige gebeurtenissen. Er is geen plekje aan mijn lijf die ik niet voel. Ik voel me net een beurse appel. Een beurse appel? Even gniffel ik bij de gedachte en bedenk dat het geen toeval kan zijn dat ik die ochtend stiekem een appel at en me nu voel als een beurse appel.
Meester ziet me gniffelen en vraagt wat er zo grappig is.
“ik voel me net een beurse appel.” zeg ik met glinsterende ogen.
“Heb je nog niet genoeg gehad?” vraagt Meester met zijn eeuwige ‘evil grin’ op zijn gezicht.
“Hmmm, nee, nog lange niet. Dit mag eeuwig en altijd duren.” zeg ik terwijl ik mijn neus in zijn oksel duw om zijn lichaamsgeuren nog eens goed diep tot me door te laten dringen. Niemand en niets wat zo lekker ruikt als mijn eigen bovenste beste Meester.
“Ha, zo mag ik het horen meisje. Mijn meisje.” zegt Meester tevreden en knijpt zijn armen bij elkaar, waardoor mijn neus ineens klem zit en ik geen lucht meer krijg.
“Uh Meester? Meester?” zeg ik voorzichtig met een nasaal geluidje.
“Jaaaa?? Is er wat??” vraagt Meester stoïcijns.
“Uhm ik stik een beetje.. beetje maar hoor.” probeer ik Hem duidelijk te maken.
“Oh, dat geeft toch niks?” vraagt Hij terwijl Hij stug blijft zitten.
“Ja maar, dan kunnen we niet meer spelen.” zeg ik.
“Nou vooruit dan, dan mag je nog even blijven.” Meester lacht en hijst me op zijn borst en knuffelt me stevig. Samen vallen we in een diepe slaap.

De volgende morgen word ik wakker van geschudt aan mijn schouder. Het is Meester.
“engelendel? engelendelletje van me? Ben je al wakker?” Ohh en ik heb er zo’n hekel aan om wakker gemaakt te worden en Meester weet dat ook.
“Neeeeeee.” zeg ik en trek de dekens over mijn oren en wil verder slapen.
Het geschudt tegen mijn schouder gaat onverminderd door. Rustig, standvastig, niet van zijn doel af te brengen.
“Daar hoorde ik toch wat? Hoorde ik daar nou iets of niet?” vraagt Meester.
“Neeeeeeeeee.” zeg ik nog een keer.
“Hmm, beweer je dan dat ik gek ben soms? Dat ik het niet goed gehoord heb? Daar houdt je Meester Silbi niet van hoor.” zegt hij op zachte toon. Zijn stem is diep, dieper dan welke andere stem ik ooit gehoord heb en is altijd kalm, niet van zijn stuk te krijgen. Het is heerlijk om naar te luisteren, ik word er altijd zo rustig van, alsof er een hypnose-achtige werking van uit gaat.
Terwijl ik naar zijn stem luister, sukkel ik bijna weer in slaap. Het geschudt houdt me echter wakker.
“Ja, nee, natuurlijk niet Meester.” zeg ik
“Oh, was je aan het liegen dan? Was je niet helemaal eerlijk tegen mij?” vraagt Meester nu.
Ach hemel. De dag is nét begonnen! Heb ik nu alweer problemen?
“Já, néé uh pfffff, Meester toe nou!” roep ik uit in wanhoop. Wat kan Hij toch ontzettend klieren, maar eerlijk? ik geniet ervan.
“Is er iets engelendel? Sta je nog op? Ik verveel me een beetje als ik alleen wakker ben.” zegt Meester.
Een aandachttrekker was Hij altijd al, ook toen ik nog in Nederland was. Soms werd ik er hor en dol van, maar stiekem genieten ervan deed ik altijd.
“Jaa, ik kom al.” zeg ik.
“Oh? Kom je al? Van dat beetje geschudt aan je schouders? Zeg eens, rachabje?” Meester grijnst.
Ach nee, we zijn er weer. Is er ooit iets dat ik wél goed kan zeggen, vraag ik me af en ik besluit om mijn mond nu maar te houden en gewoon op te staan zoals Meester vroeg.
“Ah hehe, nou was dat nu zo moeilijk? Met de jaren gaat het moeilijker he? Begrijp ik wel hoor, dat het niet meer zo vlot gaat als vroeger. Ik houd van je he, kus!” Meester grijpt me bij mijn wangen en duwt zijn tong bij me naar binnen, altijd néémt hij de kussen gewoon. Het windt me elke keer weer enorm op, zoals Hij kan kussen.

Meester neemt me mee naar de badkamer om me te wegen. De kilo’s zijn eraf gevlogen. Meester kijkt tevreden.
“Kan minder, maar voor nu okay” zegt Hij en dat is een groot compliment uit zijn mond. Wat het betekent weet je echter maar nooit bij Hem.
Deze keer betekent het dat ik weer een normaal ontbijt mag. Uiteindelijk eet ik nog niet heel veel, mijn maag is gekrompen en dat kan ik goed merken. Meester is tevreden en dat wil je als zijn slavin, dat hij tevreden is. Het beloont zichzelf altijd weer.
Meester belooft me een rustig dagje. Relaxen van het feest en de wilde dagen ervoor. Daar ben ik ook wel aan toe eerlijk gezegd en het is dan ook echt een verrassing als Meester me meeneemt naar een privésauna. annadel en Leo gaan ook mee. Met zijn vieren genieten we van een heerlijke dag in een stille sauna.
Af en toe voel ik mijn striemen prikken door het water en het zoutige zweet wat erlangs stroomt, maar dat mag de pret niet drukken.
annadel en ik kunnen goed met elkaar opschieten en lachen veel met elkaar. Het is fijn om zo een goede vriendin te hebben. Toen ik nog in Nederland was, kon ik ook al goed met haar praten, maar toch richtte ik mijn aandacht liever op Meester in die tijd. Nu we bij elkaar zijn, gaat het vanzelf.
In de sauna flirten we wat af met elkaar en heb ik Meester ook nog een heerlijke pijpbeurt gegeven. We kunnen niet van elkaar afblijven, zo gek zijn we op elkaar. In het zwembad daag ik hem wat uit, door lekker op mijn rug in het water te drijven met mijn benen zover mogelijk gespreid. Meester komt in mijn ruimte staan en raakt mijn openstaande kutje voorzichtig aan. Even ril ik door de aanraking, die toch plotseling komt. Al snel sluit ik mijn ogen weer en geniet van zijn strelende aanrakingen. Het is best spannend zo. Leo en annadel zijn in een innige tongzoen verzonken met elkaar. Het is mooi om ze samen te zien, ze zijn al heel wat jaren bij elkaar en nog steeds zo gelukkig met elkaar.
Wanneer we na de sauna ons weer aankleden en optutten, besluiten de heren ons nog een keer mee uit eten te nemen. We worden verwend vandaag.
Na het etentje wil Meester terug naar zijn eigen appartement met mij.

In het huis van Leo en annadel hadden we ook ons eigen stekje, maar toch is het wel weer fijn om hier te zijn. Even met zijn tweeën. Even weer het normale leven proeven en niet slapen in een BDSM-ruimte. Het is alweer laat geworden en ik ben moe en Meester ook. Samen kruipen we in het grote kingsize bed en val ik weer snel in slaap. De dekens voelen fris en zacht en ik kruip er met mijn gezicht helemaal in. Ik schrik als ik een klik hoor en dan heel snel iets om mijn enkel voel glijden. Staal, koud staal.
“Hè wat?” zeg ik geschrokken en ik kijk in Meesters lachende gezicht. Hij houdt een lange ketting vast.
“Wil zeker weten dat je niet wegloopt, als je ligt te slapen” zegt Meester.
“Ja, en wat als ik moet plassen dan?” vraag ik
“Dat redt ie net, maar maak niet te veel herrie met de ketting op de vloer hè. O wee, als je me wekt”
“Ach jee, meen Je dat nou?” vraag ik
“Ja!” en Hij stort zich naast me op het bed.
“Ben Je echt bang dat ik wegloop?” wil ik toch wel eens weten.
“Ja en nee.” zegt Meester eerlijk.
“Oh verklaar Je nader!” daag ik hem uit.
“Nee, ik weet dat je van me houdt en hier uit vrije wil bent en als je weg zou willen dan laat ik je, met tegenzin, gaan, alhoewel, misschien ook niet.” Meester knipoogt naar me en maakt dan zijn zin af “Ja, het voelt gewoon fijn dat je daar vastligt, dat ik weet dat je gewoon niet weg kúnt. In ieder geval niet als ik lig te slapen en dan slaap ik rustiger.” bekent Meester.
“Maar, bij Leo dan?” vraag ik me af
“Daar zat de deur op slot, kon je niet weg. Die hebben een heel automatisch systeem ivm inbraak en brandveiligheid. Wist je dat niet?” vraagt Meester.
“Uhm nee, had geen reden om door die deur te gaan. Ben ook bijna niet alleen geweest en ’s nachts nou ja, dan sliep ik toch? Was bekaf. Blij dat ik kon slapen. Denk Je dat ik dan ga kijken of er deuren op slot zitten?” vraag ik me af en ineens vraag ik me nog wat af.
“Hoe zit het nu dan met de brandveiligheid? Wat als er iets gebeurd?” wil ik toch weten.
“Moet je dit nou weer verpesten rachabje?” vraagt Meester.
“Ja, nou ja, er moet maar wat gebeuren toch? Dan kan ik niet weg.” Houd ik vol.
“Daar maakte je je ook geen zorgen om, toen je in het kooitje lag bij Leo toch? Hoe groot is die kans? Denk je dat ik je laat liggen als er iets is? en als ik ga, dan gaan we tenminste samen. Zo is het ook nog eens.” zegt Meester.
Ja ach inderdaad, waar maak ik me druk om? Dan zie ik dat Meester de sleutel in het nachtkastje legt, aan zijn kant. Daar kan ik gewoon bij. Haha.
Het koude staal voelt heerlijk om mijn enkel en het voelt heerlijk geborgen om zo vast te liggen. Niet weg te kunnen. Even baal ik ervan dat ik zo nodig over de veiligheid moest miepen. Het gaat erom dat we gelukkig zijn samen en van elkaar genieten. Gevaar kun je overal in zien, als je wilt. Als ik me omdraai, hoor ik het zachte gerinkel van de ketting. Het is even wennen, maar al snel val ik in slaap.

Veel te snel word ik alweer wakker van Meester die aan me zit. Hmm, wil hij nu alweer??? Zijn pik schuift hij in mijn kut en zijn handen zitten om mijn borsten.
“Ahh goedemorgen” kreun ik en kijk Meester aan in zijn lichtbruine ogen. Hij kijkt geil, enorm opgewonden geraakt.
“Had Je alweer zin, Meester?” vraag ik me af
“Ja, heerlijk, ik werd zo geil van het idee. Een naakte slavin bij me in bed. Kon niet van je afblijven.”
“Is het al ochtend?” vraag ik
“Nee, het is nog geen ochtend. Ik had een geile droom en werd wakker met een stijve en hmm toen zag ik je liggen.” Hij geeft me een paar heerlijke stoten met zijn superharde pik. Mijn kutje hoor ik soppen op die dikke paal van mijn Meester.
“Meester, ah neuk me, neuk me” zeg ik nu opgewonden.
Meester houdt zijn hand voor mijn mond. “Sttt, ik deel hier de commando’s uit, niet jij.”
Oh, weer heb ik het verkeerd gezegd? Het zal niet waar zijn.
“Oh, zo geil Meester die dikke pik van U in mijn kut. Het is een eer Meester, Uw pik in mijn hoerige kut” zeg ik zachtjes uit opwinding.
“U? zei je eindelijk U?” ik voel hoe Meester zijn pik nog harder wordt.
“Jaaaa ohhhh jaa, wat een góddelijke pik heeft U Meester. Dat is zo ontzettend geil. Gebruik die slavinnenkut van mij maar, waar die voor gemaakt was, please?” vraag ik.
“Hmmm” zegt Meester en trekt mijn hoofd naar achter door aan mijn haren te trekken. Zijn vingers steekt hij in mijn mond, totdat ik bijna moet kokhalzen.
Dat vindt Meester geil, omdat door het kokhalzen, mijn kutje gaat samenknijpen om zijn pik heen en dat weet hij maar al te goed.
“Kijk me aan, Kijk me aan” zegt Meester terwijl hij me flink doorpaalt en zijn vingers diep in mijn keel verdwijnen.
Daar doe ik mijn best voor, maar het is moeilijk om mijn ogen open te houden. Het gerinkel van de ketting om mijn enkel, geeft een extra dimensie aan ons geile neukspel.
Wat is het heerlijk om zo onverwacht genomen te worden door Meester. Wat een ontzettend geile man heb ik toch getroffen, denk ik bij mezelf. Heerlijk. Ja, hier kunnen ze mij echt voor wakker maken.
Zijn handen betasten me overal, waar hij maar kan. Mijn billen, mijn borsten, mijn benen, mijn buik, geen plekje laat hij onaangeroerd. Alsof hij me zo wil vertellen, dat elke centimeter van hem is.
Dan pakt hij mijn been op en stoot nog een paar keer flink door, voor hij klaarkomt. Kreunend, zwetend.
“Oh hmm, lekker zeg, dat heb ik gemist al die jaren dat je niet hier was.” Zegt Meester en dept mij nog even na met een handdoek voor hij zichzelf nog even afspoelt onder de douche en gaat slapen.
“Meester? Mag ik ook douchen?” probeer ik nog.
“Morgen, slaap maar lekker met dat zaad in je lijf.” zegt Meester.
Oh nee he? Moet dat nou echt? Met mijn handen ga ik op zoek naar een handdoekje wat nog ergens ligt te slingeren en frommel dat tussen mijn benen, zodat het zaad daardoor opgevangen wordt en gelukkig val ik alweer snel in slaap.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*