BDSM Verhaal: de huisgenoten

Het was donderdag avond en we zaten met z’n allen in het studentenhuis van een Peter. Hij heeft een grote woonkamer en twee bloedmooie huisgenoten. Niet dat ze veel met ons praten maar zo af en toe kwamen ze er wel bij zetten en voor ons als informatica studenten zonder enige vrouw in de opleiding was dat al heel wat.

Zoals altijd ging het bier aan sneltempo er doorheen. Eerder die dagen waren we naar de supermarkt gegaan en iedereen had er zijn eigen kratje bier gekocht. Ik was aan flesje 8 bezig toen Peter met het wonderbaarlijke idee kwam om “flesje draaien” te spelen. Met gefaakte tegenzin stemde iedereen toe en daar gingen we. Alle opdrachten hadden op de 1 of andere manier altijd wel met drank te maken en waarheid met vrouwen. Niet dat het zo spannend was de helft van ons had het alleen nog maar virtueel met een vrouw gedaan veilig achter zijn pc. Toen was het Peter zijn beurt en hij moest de waarheid vertellen. “Wie van je huisgenootjes zou je willen doen?” Peter zijn antwoord kwam er zonder aarzeling uit, Claudia. “Is dat zo?” kwam er uit keuken geroepen. De meiden kwamen binnen gestormd, blijkbaar waren ze aan hun eigen feestje begonnen in de keuken. Claudia keek Peter aan en zei, ik vind je ook lief maar ik ben gewoon te veel voor je. Ze gaf hem een kusje op zijn wang en Peter kreeg een kop als boei en keek onzeker naar beneden.

Sylvie zei, kom tijd om verder te spelen, ik heb nog wel wat leuke opdrachten voor jullie nerds. De fles draaide en ik hoopte dat het deze keer niet bij mij zou zijn. Vanaf nu stelde de meiden alle vragen. “Hoe vaak masturbeer je?” “Vind je mijn kont of mijn borsten mooier?” “Heb je al eens een jongen gekust?”
Toen kwam de fles bij mij tot stilstand, na al deze intieme vragen koos ik voor doen. Claudia wist het meteen, ze keek me met haar grote ogen aan en zei, ik wil je zien aftrekken? Nee, nee, nee dat niet, iets anders, de regels zijn dat je het moet doen. Iedereen begon, rukken, rukken te roepen. Ik wist niet wat ik moest doen en wilde weglopen, Claudia hield me tegen, “kom doe het voor mij”. Ze nam mijn hand en legde deze op haar prachtige boezem. Ze fluisterde in mijn oor en zei, ik zal je helpen. Ze opende mijn broek en haalde mijn pik te voorschijn. Langzaam wreef ze met haar hand over mijn pik terwijl ze diep in mijn ogen keek. Let niet op de anderen, kijk alleen naar mij zei ze.

Ik nam het van haar over terwijl en begon harder te rukken terwijl ik naar het prachtige lichaam van Claudia keek. Ik hoorde slechts op de achtergrond de aanmoedigen van de anderen, die luid aan het schreeuwen waren. Ik had slechts enkele minuten nodig voor ik het vertrouwde gevoel van komen voelde. Ik kreunde en net op het moment van spuiten, sloeg Claudia mijn hand weg en ik mijn pik pulseerde in de open lucht terwijl het kom er uit droop. Ik wilde verder rukken maar Claudia hield me tegen en zei heel simpel nee. Ik luisterde terwijl het laatste restje geil uit mijn pik droop. Wat een ongelooflijk frustrerende ervaring. De anderen begonnen te klappen en zeiden, goed zo.

Ik kwam terug in de realiteit en besefte wat er net gebeurd was. Snel deed ik mijn broek terug aan en toen ik naar de keuken wilde gaan. Zei Claudia, hey wel je rotzooi schoonmaken en ze wees op het plasje sperma dat onder mijn stoel lag. Ik stamelde wat en ging snel naar keukenpapier halen om het op te ruimen, waarna ze me de rest van de avond niet meer terug gezien hebben.

2 Reacties op BDSM Verhaal: de huisgenoten

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*