Absolute kuisheid

Mijn vrouw en ik spelen al jaren kinky spelletjes. Ze was altijd al de dominante in onze relatie. Onze bedroutine is dan ook volledig op haar gericht. Ze komt nooit klaar als ik met haar vrij dus dat gebeurde dan ook steeds minder vaak. Ze houdt er van als ik haar poesje lik. Na jaren training kan ik het zonder probleem 2 uur lang volhouden, heel langzaam breng ik haar dan van orgasme naar orgasme. Ze is geen vrouw die niet meer aangeraakt kan worden na een orgasme. Ze geniet er van de golf van orgasmes te laten groeien tot de ultieme explosie. In het begin mocht ik even snel rukken nadat ik haar bevredigd had. Als ik dat deed keek ze altijd vol minachting op me neer. De volgende stap was dan ook snel gezet, ik mocht niet meer rukken van haar.

Als man wil dat gewoon zeggen dat je niet meer rukt als ze het kan zien. Maar elke ochtend en vaak ook avond rukte ik in de douche. Ik vond het wel prima zo. Tot op een avond toen ik net gerukt had mijn vrouw in de badkamer kwam en samen met me onder de douche kroop. Ze begon met mijn pik te spelen en keek me aan, je zal wel op springen staan het is 3 maanden geleden dat je voor het laatst gekomen bent. Ik keek haar schaapachtig en zei, dat is niet erg ik geniet er van om je poesje te likken. Ze begon harder te rukken aan mijn pik en keek me toen kwaad aan, waarom wordt je niet hard? Ze begon steeds harder in mijn ballen te knijpen. Ik schreeuwde het uit van de pijn en riep, omdat ik net gerukt heb, het spijt me zo erg. Daarop stormde ze kwaad de douche uit.

Een week lang sprak ze niet meer met me en toen het weekend was zei ze, kom we moeten praten. Waarom denk je dat ik nog steeds bij je ben? Je bent een minnaar van niets. Hebt niet veel geld. Je bent geen interessant leven. Het enige goede aan je leven is het feit dat je een prachtige vrouw hebt. Ik keek haar ongemakkelijk aan maar ik hou van je, hou je niet van mij! Natuurlijk wel maar ik heb meer nodig en als je me dat niet kan geven dan zoek ik iemand die dat wel kan. Maar wat wil je dan van, ik doe alles voor je wil, verlaat me niet schat. Ze keek me aan alsof ik een hoop stront was en zei het is heel simpel als ik wat vraag dan moet je het doen. Ik heb je gevraagd niet te rukken en je hebt me bedrogen. Het spijt me, het spijt ik zal het nooit meer doen.

Dat is gemakkelijk gezegd maar je blijft een man en dus niet te vertrouwen. AUB geef me een kans, aub! Ze keek me aan en zei er is een oplossing als je echt wilt dan zal ik je helpen. Ze haalde een doos te voorschijn en daar zat een raar ding in, het leek een beetje op een doorzichtige dildo. Ik staarde met grote ogen naar het ding. Dat is een kuisheidskooitje zei mijn vrouw. Als je bij mij wilt blijven zal je deze altijd moeten dragen, wil je dat. Alles voor je schat zei ik zonder aarzelen. Toen kwam er eindelijk een glimlach op haar gezicht, goed zo, kom hier. Ik deed mijn broek omlaag maar na een week echt niet rukken was ik meteen keihard. Lief zei, ze je mag me nog een keer neuken, de laatste keer, als een geschenkje.

Daar moest ik niet over nadenken. Ik neukte haar hard en na 30 seconden kwam ik diep in haar klaar. Met een paar snelle handelingen sloot ze mijn nu slappe pik op Zo vanaf nu is het absolute kuisheid voor je. Ze wees naar haar volle poesje en zei, schoonmaken. Zonder aarzelen likte ik mijn laatste sperma uit haar kutje en voelde voor het eerst zonder succes mijn pik hard worden in zijn kooitje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*