Zusjes verjaardag deel 5 (fantasieverhaal)

Lees de andere delen

 

Dan komt Meester Leo de kamer al binnen.
“Ja, jij wilde mij spreken” zegt Hij terwijl Hij me bozig aankijkt.
ik praat niet graag met Hem. Door zijn autoritaire houding is Hij niet erg toegankelijk. Altijd wat bars en kortaf.
“Uhm ja. Ikkeee tja wilde zeggen dat het mijn schuld is van die appel vanochtend en omdat annadel jarig is..” ik heb moeite om uit mijn woorden te komen, maar ik verman mezelf en maak mijn zin toch af “lijkt het niet zo leuk voor haar om uitgerekend op haar verjaardag straf te krijgen, voor iets wat eigenlijk mijn schuld is” zeg ik
“Wat wil je daarmee zeggen? Wil jij de straf op je nemen?” vraagt Meester Leo, terwijl Hij me strak aankijkt.
“Uhm desnoods, als dat annadel vrijpleit dan wel ja” zeg ik
“En waar moet ik dat dan doen? Heb jij jezelf al gezien? Daarbij, kan jij nog niet de helft qua pijn aan wat annadel aan kan. Dus dat zie ik niet zitten. Ze is mijn slavin en ze is fout geweest. Ze moet luisteren, jarig of niet.” houdt Meester Leo vol.
“Uhm ja, maar ja ze is jarig, enne het is mijn schuld” probeer ik nog een keer en ik hoor hoe mijn stem trilt, omdat ik zijn reactie erg moeilijk vind.
“Ik heb de boodschap wel begrepen, daarvoor hoef je niet in herhaling te vallen. Peter heeft ergens recht op en die zal zijn recht ook opeisen, maar ik zal het in mijn achterhoofd houden, misschien ben ik milder.” Meester Leo draait zich om en verdwijnt weer.
Dat is waarom ik niet graag met Meester Leo praat, het lijkt of het toch geen zin heeft. Daarom wilde Meester Silbi natuurlijk ook dat ik dat deed. Die weet ook dat ik er een hekel aan heb en het liever ontwijk en Hij weet ook dat het weinig zin heeft om met Meester Leo te praten of te onderhandelen.

Ik wil me op gaan frissen als Meester Silbi terugkomt.
“Wat doe je” vraagt Hij
“Gewoon, ik wil me weer aankleden om terug te gaan naar het feest” zeg ik
“Dat hoeft niet, de meeste mensen zijn al weg. Er zijn nog een paar goede vrienden over en we gaan net lekker in het bubbelbad. Laat die kleren uit en kom er alvast in. Wordt een leuk feestje.” Meester knipoogt.
“Oh ja Meester, hoezo dan?” vraag ik me af.
“1 van de jongens heeft een nieuwe vriendin. Die is van mij straks. Heb ik al geregeld. Lekker geil.” zegt Meester
“Oh okay” zeg ik. Het lijkt me wel leuk, maar ik ben ook moe en ergens voel ik toch een steekje jaloezie opkomen.
Wanneer de anderen binnenkomen, verdwijnt de vermoeidheid alweer snel en de jaloezie eigenlijk ook.
Meester Leo en annadel en Meester Silbi en Peter en ik en het andere stelletje komen de kamer binnen en kleden zich uit en komen dan ook in het bubbelbad. Ik zie hoe Meester zijn ogen hongerig over de lichamen van de dames heen glijden wanneer ze het bubbelbad instappen.
De meesten zijn al behoorlijk aangeschoten, maar er wordt nog een flesje drank opengetrokken. Overal onder water, gaan handen heen en weer en niemand lijkt te weten van wie ze zijn.
Overal wordt je betast en gillend en kirrend draaien de meiden heen en weer tussen de bubbels om te achterhalen wie er aan ze zit.
Het lijkt of niemand het echt erg vindt. Ook Surya, de nieuwe vriendin van Hassin, is een meid die niet vies lijkt te zijn van een potje hete seks.
annadel doet ook lekker mee en we zoeken elkaar op en beginnen te vrijen in het bad. ik zoen annadel en streel haar natte naakte borsten. Tot Meester Leo haar van me aftrekt en op Peter zijn schoot duwt.
“Volgens mij had Peter nog wat tegoed van je” Zegt Meester Leo en vervolgt “Hier pijp hem maar” Hij duwt haar hoofd onder water, tot ze weer boven komt en herhaalt dat een paar keer. Ze hapt naar adem en Hij lacht erom. Dan laat Hij haar weer los, annadel proest een paar keer, om het water uit haar neus te krijgen en zwiept een golf met water naar haar Meester toe. Hij grijpt haar bij haar arm en draait die achter op haar rug. Zo houdt hij allebei haar armen vast en staat annadel met haar blote tieten voor het grijpen en wanneer Leo vraagt wie er zin heeft om aan haar borsten te voelen, willen de mannen dat wel even proberen, maar ook Surya zegt er geen nee tegen en voelt aan annadel haar borsten. Wie er dan ook nog aan haar kutje voelt, weet ze niet. Dat kan ze niet zien. Zou het Peter zijn? Die nog wat tegoed had? Zou het Meester Silbi zijn, die toch ook al jaren seks met haar heeft of zou het toch stiekem haar eigen Meester zijn die het doet? Of is het de vriend van Surya, Hassin, die er ook bij is?
De spanning maakt haar geil en ze kreunt en draait wild met haar billen op de hand die aan haar kutje zit.
Al snel is het een grote orgie in het bubbelbad en ik zie Meester ook al snel aan het ‘nieuwe vlees’ zitten met zijn handen en zijn mond zit al op haar tieten. Het maakt me botergeil om te zien hoe Meester aan de nieuwe vriendin van zijn maat zit en alles is ook goed. Dat weet je als je in huize Leo/annadel in het bubbelbad springt, dat je overal betast wordt en dat het op seks uitdraait. Als je daar geen zin in hebt, dan kom je hier al niet om te beginnen.
Al snel worden de mannen gepijpt en de vrouwen gevingerd.
Ik laat Meester zijn gang gaan met Surya en wacht tot hij mij erbij roept.
“Wil je haar zoenen?” hoor ik Hem vragen aan Surya.
“Ja, dat wil ik wel” hoor ik haar zeggen
“Je moet niet schrikken, ze heeft wat blauwe plekken en schrammen. Ze heeft straf gehad” zegt Meester
“Okay” hoor ik Surya zeggen.
Vragend kijk ik Meester aan.
“Hup zoen haar” zegt Hij tegen mij. Ik doe zoals Meester mij gevraagd heeft en zoen Surya.
Achter me wordt annadel flink gepakt door Peter en Meester Leo.
Dan vallen mijn blauwe plekken toch wat op bij Surya.
“Oh” zegt ze geschrokken “Dat is wel heftig he?”
“Ach ik kleur snel, valt best mee” zeg ik tegen Surya om haar gerust te stellen.
Meester onderbreekt ons:
“Hier lik haar” gebiedt Hij me en dus lik ik Surya die op de rand van het bubbelbad plaats neemt.
Meester trekt haar kutlippen open en kijkt toe hoe ik haar lik. Surya vergeet de schrik van de blauwe plekken alweer snel, wanneer ze voelt hoe mijn lange tong over haar clit heen glijdt. Ze wordt wild van geilheid en haar vriend zit er nu ook bij en betast mijn borsten en laat zijn vingers in mijn kut glijden.
“Lekker blauw is ze, geil is dat zeg” zegt Hassin. Surya kijkt hem verbaasd aan.
“Wil je ook een mooie blauwe plek?” vraagt hij aan haar.
“Weet ik niet hoor” zegt Surya
Daarop knijpt haar vriend haar kort en gemeen in haar arm
“Auw” zegt Surya
“haha, je hebt er al eentje kijk maar!” zegt hij lachend.
“Gemenerik” zegt Surya, maar ik voel hoe geil ze ervan wordt.
Achter me komt annadel staan en wrijft haar naakte lichaam tegen het mijne. Haar handen wrijven over mijn borsten en ik voel haar kutje aan de achterkant glijden tegen mijn billen en rug.
Daarop draai ik me om en begin met annadel te zoenen. Meester pakt Surya bij haar kut en vingert haar klaar.
Meester Leo pakt me van achteren en trekt me op zijn schoot. Daarboven trek ik annadel mee.
Haar borsten duwen in mijn gezicht en Meester Leo zijn vingers glijden in mijn kut.
Langzaam zoek ik annadels kutje op met mijn vingers en vinger ik annadel.
Meester wordt intussen gepijpt door Surya.
“Wil je nog vergeving voor je zusje?” hoor ik Meester Leo fluisteren in mijn oor
“Uh ja hoe dan?” vraag ik
“Dan neuk ik je in je kont, op de rand van het bubbelbad en duw ik je met je hoofd onder water. Dat doe ik of met jou of met annadel” zegt Hij
vragend kijk ik annadel aan. Ik onderga dat liever niet, zij misschien wel?
“En wat doet annadel dan in de tussentijd?” vraag ik
“Dan krijgt annadel hierna iets wat ze erg lekker vindt” belooft Meester Leo. Ja, ik dacht al dat annadel dit minder erg zou vinden als ik, daarom wil Meester Leo gewoon dat ik dit nu onderga.
Eigenlijk wil ik weten wat annadel ervan vindt. Het is tenslotte haar verjaardag en ik wilde het voor haar doen, maar wilt ze het zelf wel?
Mijn twijfel leg ik uit aan Meester Leo.
“Vraag het haar” zegt Hij kortaf.
“Geil dat je dat voor me doet lief zusje, ja dat wil ik. Dat is lief van je. kus?” vraagt annadel, dus ik geef haar die kus.
“Ja, dan doe ik het wel” zeg ik tegen Meester Leo, wetend dat ik én een hekel heb aan anaal én een trauma heb om met mijn hoofd onder water te gaan, maar met de belofte dat annadel dan een leuk moment krijgt voor haar verjaardag.
Meester Leo pakt een condoom en een matje en legt het aan de kant van het bubbelbad.
“Handen op de rand van het bad, als het niet gaat klop je af” zegt Hij
Peter mag ondertussen met annadel spelen en annadel mag iets kiezen wat ze graag wil, omdat ik dit voor haar onderga. Dat is prima, daar ben ik blij om.
Daarop vraagt annadel aan Peter om een uitgebreide erotische massage. Ze gaan daarvoor naar de massagetafel die ze uitklappen en Peter pakt de olie en smeert haar uitgebreid in en laat zijn handen over haar rug en billen glijden, langs haar dijen en dan langzaam naar haar kutje. Dan draait annadel zich om en masseert Peter haar voorkant, haar borsten, buik en ook haar kutje krijgen veel aandacht. Daar houdt Peter van en annadel geniet er ook intens van.
Ondertussen word ik in mijn kont geneukt door Meester Leo en duwt Hij telkens mijn hoofd onder water. Proestend kom ik weer boven en hup word ik weer onder water geduwd. In het begin klop ik een paar keer af, omdat ik bang ben. Meester Leo zegt dat ik meer mijn best moet doen en dan ontspan ik me meer en geef me over aan Meester Leo en laat me makkelijker onder water duwen.

Ondertussen wordt annadel lekker gemasseerd door Peter. Hij wrijft over haar geoliede clitje en brengt haar naar een meervoudig orgasme toe. Haar gekreun geeft me de motivatie die ik nodig heb om door mijn angst heen te bijten.
Meester Silbi zit met Surya op zijn schoot op de rand van het bubbelbad. Terwijl haar vriend erbij zit en haar borsten streelt en haar kut openhoudt, zodat Meester Silbi haar goed kan neuken. Meester vindt dat geil als de mannen hun vrouwen zo aan elkaar aanbieden voor seks.
Hij heeft haar stevig vast op zijn schoot en ze sopt op zijn pik heen en weer op de rand van dat bubbelbad. Meester Silbi zijn pik schiet ineens uit haar kutje. Wanneer haar vriend de pik van Meester Silbi vasthoudt om hem weer in zijn vriendin te brengen, houdt Meester Silbi zijn hand daar even op vast en geeft er een paar flinke stoten in, voor Hij weer zijn pik in Surya laat glijden.
De vriend van Surya gaat daarop ook naast het bubbelbad staan en laat zich pijpen door Meester Silbi. Dat vind ik zo geil om te zien. Meester Leo geeft me steeds genoeg tijd om bij te komen en te kijken, zodat ik in mijn omgeving op ga en duwt me dan ineens weer met mijn hoofd onder water. Om af te koelen, beweert Hij.
Surya kijkt mee en probeert met haar tong bij de pik van haar vriend te komen, terwijl ze hard geneukt wordt.

Wat ben ik blij als Meester Leo eindelijk zijn zaad in mijn kont verschoten heeft en ik weer op adem mag komen.
Annadel heeft intussen om een zweepsessie verzocht bij Peter en mocht zelf de zweep uitkiezen. Ze lijkt verslaafd aan pijn. Veel meer als ik, ik zou niet snel een zweepsessie kiezen als ik mocht kiezen voor iets lekkers, maar zij wel hoor.
Meester Leo geeft me nog een pets op mijn kont en mengt zich bij Peter en annadel.
Ik wil alleen maar even rust. Bijkomen van alles wat me vandaag weer overkomen is. Heerlijk even genieten van het bubbelbad en zien hoe geil Meester bezig is met zijn vrienden.
Dat is het lekkerste zicht van allemaal. Surya komt gillend klaar. Meester spuit haar kut vol en Hassin spuit in het gezicht van zijn vriendin Surya.
Welkom in de club Surya.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*