Slavegirls innocent and sweet?

Dat verwacht je niet van mij, maar als je me tegenkomt dan oog ik vaak wat verlegen en terughoudend. Dit is overgebleven uit mijn jeugd, toen ik een enorm verlegen en teruggetrokken meisje was. Dat ben ik allang niet meer, maar op het eerste gezicht zie je in mij ook niet de dame met de grote mond terug die je in mijn schrijfsels en reacties op internet ontmoet.

Toch ben ik ook niet anders dan ik me voordoe, op geen van beide manieren. Er zijn situaties en omstandigheden waarin ik moeite heb om me te laten gelden. Over het algemeen ben ik een vrij rustig persoon, maar ik besta uit twee lagen als het ware. Als mensen me raken, dan schuiven de gordijntjes open van het verlegen rustige meisje en komt mijn pittige kant tevoorschijn. Hoe beter mensen me kennen, hoe meer ze de pittige kant leren kennen. Ik verberg ze vaak, omdat ik ze er alleen maar uit laat komen als het nodig is en ik ook lang niet altijd die behoefte heb. De zachte kant wil er ook zijn. De zachte kant mag er ook zijn en het ene sluit het andere niet uit.

Toen ik jaren terug op feesten speelde, hadden mensen vaak moeite met het zien van mijn spel. Het kon wel hard zijn, maar anderen spelen ook hard. Het kwam meer, omdat ik juist zo’n onschuldige en lieve uitstraling had. Dat kon mensen zo raken, dat ze mijn Meester aanspraken in een poging ‘mij te redden’ of zoiets.

Onschuldig en lief, maar ook ondeugend en pittig. Vaak denken mensen dat het niet samen kan gaan en vinden me op de één of andere manier daarom hypocriet. Misschien zijn alle mensen ook wel wat hypocriet? Dus ja, ik zal ook wel eens hypocriet zijn, daar schaam ik me niet voor. De eerste mens die dat niet heeft, moet ik nog tegenkomen. Dus waarom zou ik denken dat het bij mij anders is?
In ieder geval, is het gewoon wie ik ben en ben ik het levende bewijs dat die eigenschappen wel samengaan en niks ervan is gespeeld of geacteerd of komt voor omdat ik me anders voor zou doen als ik ben. Ja, ik kan me wel anders voordoen als ik ben, maar dat is alleen als Meester het me vraagt. Wanneer Meester het me vraagt, dan zal ik ook, zonder blikken of blozen, me precies zo gedragen als dat Hij van me vraagt en daarbij zal ik mezelf dan wel totaal aan de kant kunnen zetten. Dat doe ik, omdat mijn Meesters wensen belangrijker zijn dan mijn eigen gevoelens, omdat ik onder zijn handen maakbaar ben. Zijn wensen zijn zo belangrijk, omdat Hij het innerlijke pittige beest in mij, de kleine duvelina ;), zelfs beter onder controle kan houden dan ik dat zelf kan. Dat maakt van Hem dus ook een Meester, een Meester is niet iemand die misbruik maakt van makkelijke kwetsbare meisjes. Een Meester is iemand die dames met sterke pittige karakters onder controle houdt en daardoor zo ver kan gaan met Zijn slavin(nen).

Vandaar dat ik het volgende schreef, waar ik trouwens dolgraag een rave/rap liedje van zou maken, ware het niet dat ik muzikaal niet genoeg onderlegd ben om dat goed te kunnen, maar mocht ik iemand tegenkomen die dat met mij kan, dan ga ik het zeker doen.

Slavegirl innocent and sweet
I give Him everything he need
Promise Him, I’ll do all of He wish,
Eat his dick and skip any dish

If you meet me, I probably look shy,
And maybe you ask yourself why,
I let Him hurt me so much,
accept every single touch,
despite what he do to me,
without Him, incomplete and lonely

Slavegirl innocent and sweet,
she gives Him everything He need
she will talk nice, if she hates your guts,
she will ignore, if she likes you much,
just if He asked her,
she will be His purrr-
fect crush.

If you try to save her,
she will get insane,
don’t ever mess with Him,
or she’ll eat your brain

Slavegirls innocent and sweet,
They give Him everything He need,
Maybe you ask yourself why,
she seems so innocent and shy,
So much sweeter than you think is right,
But don’t mess with Him, or she’ll start a fight.

Than you will meet her vicious littl’,
He will let her off and skittl’,
She turns into a predator
With her strong loyal character,
which He’s used to control,
That’s how he owns His little doll,
He makes sure she uses all her strength,
To fight for Him, instead against.

If you ever see a slavegirl abide,
remember,
it’s not what you see outside,
what lives inside.

If you try to save her,
she will get insane,
don’t ever mess with Him,
or she’ll eat your brain

slavegirls innocent and sweet, if you don’t mistreat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*