Let it goooo

Ze masturbeerde niet omdat ze altijd zo opgewonden was, door het masturberen was ze dat echter wel. Ze masturbeerde niet omdat haar hoofd altijd bezig was met seksuele fantasieën of haar lichaam smeekte om verlossing. Ze masturbeerde om even niet na te denken.
Ze zocht orgasmes op om de wereld los te kunnen laten zoals ze ook kon wanneer zwepen op haar lichaam neerkwamen.
Natuurlijk was ze ook wel eens opgewonden, natuurlijk fantaseerde ze ook vaak en veel maar nog vaker masturbeerde ze voor haar eigen veilige plekje, haar stukje stilte.

Het klaarkomverbod viel haar dan ook zwaar. Zwaar omdat ze naar hem wilde luisteren maar ze had ook haar stukje stilte nodig. Ze wist dat het orgasme na het verbod duizendmaal beter zou zijn dan als ze nu zou klaarkomen, toch twijfelde ze.
Voorzichtig dwaalden haar vingers over haar lichaam, ze wist waar ze moest zijn voor het orgasme, wist wat ze moest doen en hoe ze dat zo snel mogelijk kon bereiken.
Wanneer ze alleen was kon ze het in een minuut doen, een minuutje klaarkomen, overweldigend, samentrekkende spieren en totale leegte in haar hoofd.
Plagerig trok ze aan haar tepels, bijna blij leken ze zich op te richten. Haar lichaam reageerde meteen. Nat en warm. Genietend keek ze naar haar blanke huid, ronde vormen volgde ze met haar vingertoppen voordat ze haar ogen sloot.
In gedachten was ze mooier, onweerstaanbaar en straalde ze seks uit elke porie van haar lichaam. Zo was ze geweest, of tenminste zo dacht ze dat ze was geweest.

Een treurig gevoel trok door haar heen, wat was er gebeurt? Wat was er gebeurt met de seksbom die ze was. De onbeschaamde flirt die nam waar ze zin in had.
Wanneer was ze preuts geworden, wanneer begon ze zich te schamen voor haar eigen seksualiteit? Het idee dat iemand wist wat ze aan het doen was maakte haar al ongemakkelijk, een rode blos trok ongewild van haar wangen naar haar hals.
Als ze nu klaar zou komen dan zou ze dat moeten vertellen, dat wilde ze niet.
Als ze nu niet klaar kwam zou ze niet van dit gevoel afkomen, dat wilde ze ook niet.

Ze kon het hem vragen, ze wist dat als ze het hem uit ging leggen hij het haar zeer waarschijnlijk wel zou gunnen.. Maar dan moest ze hierover praten..
Gefrustreerd liet ze haar handen zakken, liet het treurige gevoel het overnemen en vermeed de spiegels.Soms had ze een goede dag, een dag waarin ze zich sexy voelde, gewild en begeerd.. Vandaag was niet die dag.
Nog 3 dagen volhouden, nog 3 dagen en dan zou ze hem weer zien. Nog 3 dagen en zou vast het verbod opgeheven worden, hoopte ze.
Het hielp ook niet dat het verbod haar nog meer opwond. Hij had controle over haar orgasmes, ook al betekende dat dat ze ze niet had. Hij gaf ze niet maar ontnam ze wel.
Zelfs zijn wetenschap van haar orgasmes wonden haar op, ook al leek het hem niks te doen.

Door het nadenken over de controle die hij had was ze onbewust zichzelf weer gaan strelen.
Zachtjes met de toppen van haar vingers streelde ze haar gezwollen lippen, de bekende smaak van haar eigen opwinding likte ze gulzig van haar vingers. Hardop vroeg ze zich af of het nou echt zo erg zou zijn om 1 keer klaar te komen. Recalcitrant liet ze haar vingers bewuster langs haar lippen glijden. Met haar vingers zou ze niet klaarkomen, nu moest ze de keuze maken of ze ging klaarkomen of niet. Eigenwijs pakte ze haar vibrator, mopperend in gedachte dat hij het recht niet had om haar orgasmes af te pakken. Ze zou gewoon niks vertellen en heerlijk hard klaarkomen. Onbewust had ze bij die gedachte zelfs kinderlijk haar tong uitgestoken. De vibrator vond al snel trillend haar clitje. Gevoelig als ze was van al een paar dagen niet klaarkomen sprong ze bijna de lucht in bij de eerste aanraking. Het was pijnlijk zo gevoelig als ze was maar tegelijkertijd oh zo lekker.
Nu een paar handen om haar keel voelen, een hand die aan haar haren trok of een klap in haar gezicht.. Denkend aan alles wat ze graag zou willen voelen bracht ze zichzelf naar het randje van een orgasme. Haar heupen schokten ongewild omhoog en omlaag, haar ademhaling hortend en stotend vulde de kamer. Ze was geen giller, wel een kreuner. Ingehouden geluiden kwamen van haar lippen. Met 2 handen hield ze de vibrator op haar clit, haar handen trilden te hard van verlangen. Ze wilde zo graag, haar lichaam wilde zo graag.

Een korte vloek doorbrak de opgewonden geluiden, ze zat zo dichtbij een orgasme maar kwam er net niet. Het was alsof ze onbewust het orgasme aan het tegenhouden was. Onbewust luisterde ze nog steeds naar die idioot die het verbod had gegeven.
Nog een harde vloek kondigde het einde van dit spel met haarzelf aan, boos gooide ze de vibrator de kamer door. Het gerinkel van de spiegel die naar beneden kwam liet haar niet eens opkijken. Tranen liepen langzaam over haar wangen, waarom kon ze nou niet, niet naar hem luisteren?
Eventjes wentelde ze in het zelfmedelijden voordat ze opstond om de gebroken spiegel op te ruimen. Haar kutje tintelde bij elke stap, hunkerend naar een aanraking.
Nog 3 dagen dacht ze bij zichzelf.. 3 dagen lukt me wel.

-3 dagen later-

Vanavond zou ze hem zien, vanavond zou ze spelen, rust vinden en hopelijk van het verbod afkomen. Ze hield van spelen met hem, de verbondenheid die ze voelde tijdens het spelen, de rust die hij haar gaf maar ook het plezier dat ze bij elkaar los maakten zorgden voor een onweerstaanbare cocktail. Ze wilde elke dag wel met hem spelen, elke dag wel zijn slagen in ontvangst nemen, elke dag wel de glimlach op zijn gezicht zien wanneer hij tijdens het spelen aan het pesten was.
Het kon niet, praktisch gezien en waarschijnlijk was het ook alleen maar leuk in gedachte. Juist doordat het niet elke dag kon hadden ze beiden iets om naar uit te kijken.
Hij wist niet hoe moeilijk ze het had gehad met het verbod, ze had niet verteld dat ze het stiekem toch had geprobeerd en had zeker niet opgebiecht dat het niet was gelukt.
Onderweg naar hem toe reageerde haar lichaam al, stijve tepels en een vochtig slipje verraden hoe erg ze uitkeek naar het spelen, naar hem. Ze wilde zijn vingers gemeen knijpend aan haar tepels. Ze wilde hem provoceren zodat hij haar zou aanraken, zijn aandacht krijgen en ondeugend in zijn ogen kunnen kijken. Nog een aantal kilometer bleef ze dagdromen over hoe ze met elkaar zouden spelen voordat ze de auto parkeerde en naar binnen ging.

Lichtelijk gespannen zoals altijd liep ze naar binnen. Zou hij echt blij zijn haar te zien? Onzekerheid overspoelde haar tot ze zijn glimlach zag en zijn armen om haar heen voelde.
De simpele omhelzing zorgde al voor een hogere hartslag, door het verbod kon ze echt weinig hebben waardoor het minste of geringste de opwinding door haar lijf liet razen. Ze probeerde het zo goed mogelijk te verbergen, praatte over koetjes en kalfjes en zorgde dat ze klaar was voor het feest van vanavond.
Omgekleed en opgemaakt liep ze naar hem toe, de collar werd omgedaan en opnieuw voelde ze haar lichaam reageren. Inwendig vloekend op zichzelf en op hem vanwege het verbod bleef ze rustig staan en glimlachte toen hij klaar was. ‘Rotzak’ dacht ze glimlachend, ik haat je zo enorm op dit moment.. Al wist ze ook wel dat ze zichzelf voor de gek hield.
Ze hield van hem, ze haatte hem niet.

De avond vorderde, haar polsboeien werden omgedaan en tot op heden was er nog geen woord gesproken over het verbod. Ze vertikte het om er zelf over te beginnen en zag ook wel in dat ze er nu toch weinig aan zou kunnen veranderen. Ze was stiller dan normaal, stiller omdat ze de hele avond bezig was met zichzelf beheersen.
Eindelijk kreeg ze te horen dat ze zo zouden gaan spelen, de opwinding en zenuwen sloegen toe. Ze kon niets hebben, was gevoelig en bang dat haar lichaam meer zou laten zien dan ze wilde laten zien. Opgelaten begon ze zichzelf uit te kleden. Nog snel ging ze roken voordat de muziek van hun spel zou beginnen. Bij elke stap naar de rookruimte schommelden haar borsten heen en weer. Haar tepels priemden hard vooruit en haar slipje plakte nu al vochtig in haar kruis. Ze was zich bewust van zichzelf, bewust van alles aan haar lichaam en elke blik die erop geworpen werd. Het voelde vernederend terwijl ze heel goed wist dat zij de enige verantwoordelijke was voor dat gevoel.

Uitwendig liet ze niks merken. Trots en zelfverzekerd stond ze half naakt te roken.
Gespannen drukte ze haar sigaret uit, amper half opgerookt en liep ze naar de vloer. Aan dit moment had ze echt een gruwelijke hekel. Het moment dat de ogen op haar gericht waren zonder dat ze iets deed. Gekleed in slechts haar slipje had ze het gevoel alsof iedereen haar beoordeelde, iedereen zag dat haar lichaam vol zenuwen en opwinding stond over wat ging komen.
Ze zocht zijn ogen, haar rustpunt terwijl ze ongemakkelijk glimlachte en met haar polsboeien friemelde. Het duurde lang voordat hij naar haar toe kwam, duurde lang voordat hun muziek begon. Geïrriteerd over zijn langzame gedrag probeerde ze haar rust te bewaren.
Ongewild kwam het liedje uit Frozen in haar op
‘Don’t let them in, don’t let them see.
Be the good girl you always have to be.
Conceal, don’t feel, don’t let them know.’

Grinnikend om haar eigen geneurie zag ze hem naderbij komen. Volgzaam deed ze wat hij verwachtte, liet ze haar polsboeien vastmaken en probeerde ze zich op de muziek te concentreren. De eerste klappen kwamen zacht aan, haar ogen volgenden elke stap die hij maakte. De floggers waren lief voor haar huid, rustig bouwde hij hun spel op naar de hardheid die zij gewend waren.
Al bij de eerste slagen van de floggers duwde ze haar dijen bij elkaar, bang dat ze daadwerkelijk langs haar dijen zou lekken. De gedachte alleen al vervulde haar met schaamte. Steeds dieper kwam ze in hun spel, elke slag werd doelbewust gegeven. Zijn grijns terwijl hij in haar tepels kneep, met haar speelde als een lappenpop voor zijn eigen plezier… het hielp haar niet.
De eerste druppel voelde ze al glijden, langzaam langs haar dij naar beneden. In dit licht zou het hopelijk niemand opvallen. Door haar eigen opwinding kwam ze niet helemaal lekker in het spel. Zo gefocust op niets laten merken, zo druk bezig met haar eigen façade ophouden.
Harder kwamen de slagen, hij leek haar letterlijk in hun bubbel te willen meppen.
De muziek domineerde haar gedachte terwijl ze de slagen probeerde op te vangen. Rustig bleef ze ademhalen, het liedje van frozen schoot weer door haar hoofd.. Nu de latere regels.
Let it go, let it go!
Can’t hold it back any more.
Let it go, let it go!
Fuck it, dan zag hij, of zagen zij maar dat haar lichaam reageerde. Op dit moment wilde ze alleen maar heel erg genieten van hun spel, genieten van de pijn die hij haar gaf. Op dit moment wilde ze alleen maar toegeven aan de rust die haar begon over te nemen.
Lachend keek ze naar een punt op de grond, lachend om haarzelf en het idiote liedje. Lachend omdat ze het kon loslaten, elke lach van haar lippen, elke slag die hij uitdeelde bracht haar dichter bij de rust die ze zocht. Een gelukzalig gevoel, de slagen voelden als een massage op haar lichaam, een grijns sierde haar mond terwijl haar ogen glazig voor zich uit keken.

Liefdevol maakte hij haar polsen los van de stang die ze krampachtig vasthield. Nog steeds waren haar ogen niet helemaal bij het hier en nu, haar hoofd nog aan het dromen en de spieren in haar lichaam wilden eigenlijk niet helemaal mee werken.
Voorzichtig maakte ze haar handen los van de stang, bracht ze haar armen naar zijn schouders om op te gaan in zijn omhelzing. Ze wilde meer, zoveel meer, maar nu even niet.
Nu was het aaien, knuffelen en strelen genoeg. Zijn geur in haar neus en zijn hand kriebelend door haar haren.
Let it go.. Giechelde ze zachtjes in zichzelf.

 

Ingestuurd door: Innocentlylovely

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*