Blinde pup op de luchthaven

Gisteren vloog ik van Eindhoven naar Londen, Meesteres komt pas later deze week, maar het is altijd fijn om een paar dagen eerder te zijn zo dat het huis schoon is en de koelkast vol. Ik stond te wachten bij security en toen viel mijn oog op een man met zijn vrouw. Ze had haar hand op zijn rug en ze liepen heel dicht bij elkaar. Toen ze wat dichterbij waren zag ik dat de man volledig blind was. Zijn ogen zaten dicht en zag er een beetje eng uit maar ik vond het wel dapper om zonder de traditionele zonnebril te lopen.

Ik zat ze aan te staren en was het niet door zijn ogen dan zou je eigenlijk niet door hebben dat hij blind was. Zijn vrouw stuurde hem zonder aarzelen snel en efficiƫnt door de mensen massa. Na security was ik ze even uit het oog verloren maar toen ik naar de gate ging stonden ze net voor in de priority queue. Ze was lief voor hem streelde door zijn haar en raakte hem eigenlijk voortdurend aan. Ik vind het altijd mooi om een liefdevol koppel te zien.

Toen was het tijd om naar het vliegtuig te gaan. Het vliegtuig naar Londen is altijd een hele wandeling door een smal pad. Het koppel liep voor me op hoog tempo alle bij met een trolly. De blinde man liep kaarsrecht en nam zelfs zonder aarzeling de zigzag bochten in het pad. Ik keek naar de hand van zijn Meesteres (vrouw) die vlak voor de bocht een klein beetje druk zette met haar pink en toen hij daadwerkelijk volgde een tikje. Meteen daarna 2 tikjes met haar wijsvinger en de man draaide weer terug.

Wauw, hij had een ongelooflijk vertrouwen in zijn vrouw, ze bestuurde hem feilloos het was een prachtig vertoon van een femdom relatie. Ik moest meteen aan mijn eigen onhandige bewegingen denken tijdens puppy play met Meesteres. Ze vind het leuk om mijn oogkleppen dicht te doen en me haar te laten volgen. Natuurlijk lukt me dat niet en Meesteres vind het dan zo grappig om me rondjes te zien draaien op zoek naar haar. Wat heb ik nog veel te leren voor ik de instructies van Meesteres zo kan opvolgen als deze blinde man.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*