Zusjes verjaardag deel 4 (fantasieverhaal)

Lees de andere delen

 

Het voelt zo vreselijk ongemakkelijk, dat ik maar even mijn ogen dicht doe. Ik voel hoe Peter met een flesje olie in de weer gaat en mijn venusheuvel inwrijft ermee en dan langzaam ook mijn schaamlipjes inwrijft met de olie tot mijn kutje helemaal glibberig is van al dat vet.
Meester vindt het zo geil dat hij zijn mobiel pakt en een paar foto’s van me maakt, terwijl ik er zo bij lig.
Peter pakt een speculum en duwt het in mijn kut en zet hem open. Zo ver als dat gaat. Ik voel hoe mijn kut oprekt door het speculum en zie dan dat Peter zijn lul uit zijn broek gehaald heeft. Die is heel erg hard geworden zo te zien.
Terwijl het speculum open staat, trekt hij het uit mijn kut. Dat is best pijnlijk.
“Auw” Een klein verontwaardigd gilletje ontsnapt uit mijn mond.
Peter herhaalt die handeling een aantal keren en wrijft tussendoor over mijn schaamlipjes. Overdreven uitgebreidt over mijn schaamlipjes. Hij pakt de kleinste beet met zijn duim en wijsvinger en rolt ze ertussen met een air van : “Zo, ik mag aan jouw kut zitten, zonder dat jij er toestemming voor gaf, dus dat doe ik dan ook.”
Peter pakt tepelklemmetjes en kijkt Meester aan of die op mijn tepels mogen.
“Goed op het hofje zetten.” zegt Meester.
Ik denk alleen maar, “Nee, alsjeblieft niet die rot tepelklemmen. Wat heb ik daar een hekel aan.” Toch houd ik mijn mond, want tegenwerken heeft toch geen zin, bedenk ik me en ik denk terug aan hoe ik tegen Meester loog.
Dat helpt me om de pijn beter te verdragen voor Hem. Het is rechtvaardig dat ik nu pijn gedaan word.
Beter verdien ik niet, bedenk ik mezelf. Die gedachte helpt me om mezelf over te geven aan de pijn.

Ik voel me er nog steeds erg rot onder dat ik loog. Ik schaam me ervoor, veel meer dan dat ik hier nu met mijn kut wijd open lig voor een vreemde man die erg ongegeneerd naar mij kijkt en me betast.
Hij trekt latex handschoentjes aan en begint mijn kut van binnenuit te bevoelen, langs alle wanden voel ik zijn vingers glijden.
Ik kan er niks aan doen, dat ik dit een geil gevoel vind en ik begin te kreunen. Mijn kut wordt kletsnat.
Hij trekt met zijn beide wijsvingers en middelvingers mijn kutje open. Zo ver mogelijk. Zo voelt het of mijn kut enorm opgerekt wordt.
Het is geil en ik voel hoe nat mijn kut hiervan wordt en eigenlijk wilde ik niet dat ik zo geil werd van deze man of van wat hij doet met mij.
Mijn tepels beginnen pijn te doen, maar ik wil dat nog niet toegeven. Mijn kut wordt natter en natter van het oprekken en dan steekt hij nog een vinger in mijn kontje.
Ik denk dat ik bijna klaar ga komen, wanneer ik een gemene pijn voel over mijn borsten.
Meester heeft een radeerwieltje gepakt en duwt het ruw over mijn tieten. Rode stippeltjes van bloed tekenen zich af op mijn borsten.
“Auw” schreeuw ik geschrokken en uit mijn opwinding gehaald.
Peter kijkt Meester vragend aan.
“Kwam bijna klaar die slet, dat heeft ze niet verdiend.” zegt Meester bars.
“Oh, echt waar? Ik begin nog maar net.” zegt Peter lachend.
Peter neemt het radeerwieltje over van Meester en rijdt het over mijn dijen en venusheuvel en buitenste schaamlippen. Eerst nog wat zachter, maar dan harder en het voelt gemeen. Erg gemeen.
Bewegen kan ik praktisch niet, want ik zit goed vastgebonden, maar toch worstel ik wat heen en weer in de stoel om onder de pijn uit te komen. Het lukt me niet. Ik begin te huilen, ik zie stippeltjes bloed op mijn venusheuvel en dijen komen.
“NEEeeee” roep ik uit, terwijl ik mijn tranen nu echt de vrije loop laat. Peter trekt zich er niks van aan en gaat gewoon door.
Even krijg ik een adempauze en voel ik hoe hij een veel te dikke dildo in mijn kut duwt.
“Het gaat er niet in.” probeer ik mezelf nog te redden.
“Jawel hoor, die gaat er wel in. Let maar op” zegt Peter die met beleid, de dildo mijn kut in werkt en hem daar laat zitten.
Hij voelt met zijn vinger of er nog ruimte in mijn anus is, maar dat is er natuurlijk praktisch niet meer en die ene vinger is daardoor al een enorm rotgevoel. Toch duwt hij hem er voorzichtig, maar vastberaden in door.
Ik huil en Meester lacht.
“Heb je het zo rot meisje? Ja he? Jammer joh.” grijnst Meester van oor tot oor. Zijn Sadistische lach geeft me kracht. Alleen zoals Meester dat bij me teweeg kan brengen.
Door mijn tranen zie ik zowat niks meer, door de pijn besef ik niet goed meer wat er gebeurt. Toch zie ik ineens dat Meester zichzelf rustig aftrekt en er een stroompje voorvocht uit zijn eikel glijdt.
Mijn kontje wordt nog zo goed mogelijk opengewerkt met olie en vingers en dan duwt Peter er toch nog een kleine buttplug in.
Hij wrikt nog wat met de dildo die in mijn kut zit en dat is dan toch weer zo geil dat ik kreun.
“Ahh, ahhh, ik…” heb praktisch het gevoel dat ik flauw ga vallen van alles wat me overkomt. Pijn, opwinding, ellende, geilheid, liefde, verdriet, spijt, alles stroomt door elkaar heen, als een vuurstorm van gevoelens, die door mijn bloedbanen heen raast.
Weer pakt Peter het radeerwieltje en haalt me uit deze geile roes, door me pijn te doen met het wieltje. Hij knijpt gemeen in mijn schaamlippen. De pijn van het wieltje wordt me teveel.
“Neehee, ik kan niet meer” roep ik uit in wanhoop. Ik weet niet meer hoe ik het heb, is het nu extreme pijn of extreme geilheid wat ik voel? Of voel ik het allebei? Waar ben ik eigenlijk?
Wie ben ik eigenlijk en waarom gebeurde dit ook weer?
Ineens gaan mijn tepels ook weer opspelen. Vragend kijk ik Meester aan en vraag om genade voor mijn tepels. Hij haalt de klemmetjes eraf en wrijft erover om de doorbloeding te helpen, maar dat doet Hij niet zachtjes.
“Ahhhahhhahhh” roep ik dan ook uit, terwijl Hij dat doet. Toch opgelucht dat ze er eindelijk af zijn.
Peter haalt de dikke dildo uit mijn kut en de buttplug ook en begint me dan wild te vingeren. Het duurt niet lang of ik spuit hard en ver de hele boel onder met mijn kutvocht onder luid gekreun en dierlijk gegrom. Het gevoel dat je lijf uit elkaar scheurt van opwinding en hevige emoties die eruit barsten als een vulkaan die zijn lava spuwt, zorgt ervoor dat je een blinde waas voor je ogen krijgt en niet meer gewoon kreunt, maar gromt als een dier, een wild dier.

Meteen daarna zet ik het op een snikken. Ik heb alles gegeven wat in me zat. Mijn lijf gloeit nog na, de geur van mijn feromonen lijkt de hele ruimte te vullen.
Peter wilt me neuken, Meester zegt dat hij er beter een buttplug bij gebruikt, zodat ik het niet leuk ga vinden.
Dat ga ik zeker niet leuk vinden, dat heeft Meester goed. Daar heb ik een hekel aan.
“Wil niet dat je vergeet waarom je hier ligt en dat was niet om je te verwennen” zegt Meester meedogenloos.
Peter pakt een buttplug en werkt die bij me naar binnen en begint me dan te neuken.
Dat vind ik zo’n rotgevoel waar ik nooit aan kan wennen dat ik zachtjes begin te kermen, om het nog wat dragelijk te maken voor mezelf.
Meester rommelt ondertussen wat in de kamer en komt terug met een doek met iets erop en wrijft dat over mijn benen en buik en borsten. Het brandt als de hel.
“Wat is dat!” vraag ik me af terwijl ik voel hoe heel mijn lijf prikt, alsof het in brand staat.
“Beetje azijn” zegt Meester droog.
“Ah het prikt en jeukt!” zeg ik tierend
“Tja, moet ik daarmee zitten? Zat jij ermee, hoe het voor mij voelt als je tegen me liegt?” vraagt Meester.
“Het spijt me Meester, heb ik toch al gezegd. Het spijt me echt!” zeg ik.
“rachab, daar koop je niks voor heb ik al eerder gezegd. Bij mij boet je voor je daden en daarmee uit. Nog een keer doen, dan pak ik je nog harder. Je liegt niet weer tegen mij, volgende keer kom je er minder makkelijk mee weg.” Zegt Meester serieus.
Zou Meester weten dat de spijt van het liegen op zich, mij nog veel meer pijn doet dan alles wat Hij hier met mij uithaalt?
Ik heb spijt en ik heb ook spijt dat ik annadel in de problemen heb gebracht. Op haar verjaardag nog wel.

Peter komt intussen klaar en spuit zijn zaad op mijn lijf. Weer brandt het op de open plekjes. Meester wilt nog niet neuken, die heeft andere plannen voor de avond.
“En annadel?” vraag ik “Die is jarig vandaag. Het is misschien niet zo fijn dat zij nu ook straf krijgt. Het is eigenlijk mijn schuld. Ik drong heel erg aan om wat te eten te krijgen. Ze had al een paar keer ‘nee’ gezegd. Ze is jarig vandaag. Kan ze niet ontzien worden?” vraag ik aan Meester.
“Daar ga ik niet over. Daar gaat Leo over.” zegt Meester tegen me. “maar, je kunt het hem wel vragen”
Peter fatsoeneert zichzelf langzaam en bedankt Meester voor het gebruiken van zijn slet.
“Dat is goed Peter. Je hebt goed werk gedaan. Het betrappen en het straffen. Volgende keer denkt ze wel beter na” zegt Meester.
“Nou ik vind het niet erg hoor rachab, blijf maar lekker stout! Dan kom ik nog een keer langs haha.” Peter lacht en verlaat de ruimte om zich weer te mengen in het feest.
“Ja, ja, die Peter vindt het niet erg.” zegt Meester terwijl Hij me vasthoudt en troost.
“Het spijt me Meester.” zeg ik nogmaals snikkend.
“rachab, dat je die om die appel vroeg is 1 ding, waar je sowieso straf voor gekregen had, maar dat je erover zou liegen valt me echt tegen van je. Dat mag je best weten. Dat is niks voor jou. Waarom deed je dat?” vraagt Meester.
“Weet ik ook niet, eerlijk niet” huil ik “Misschien omdat ik annadel niet in problemen wilde brengen.”
“Ja! natuurlijk dat is het.” zegt Meester en ja, eindelijk weet ik nu waarom ik loog. Het is niks voor mij om te liegen. Zeker niet om mezelf uit de problemen te houden. Zo steek ik niet in elkaar bij de Man van wie ik houd, maar er is nog iemand waar ik erg veel om geef en dat is annadel en voor annadel ga ik ook ver om haar te beschermen en daar lieg ik dus wel voor. Blijkbaar.
“Heb me er de hele avond zorgen om gemaakt. Weet je dat? Maar nu begrijp ik het. Je wilde je zusje beschermen. tutje. Ja, dat is mijn meisje rachab. dat is echt mijn meisje. Alleen tja, nu ga je dus aan Leo vragen om vergeving voor haar he? Dan wens ik je veel succes. Je moet het doen van mij. Geen weg terug. Ik beveel het je.” zegt Meester.
Meester haalt Leo en ik kijk ondertussen naar de markeringen op mijn lijf en dan valt me iets op. De radeerstreepjes zitten precies om de blauwe plekken en marks heen die er al waren. Gekwetste huid is dus doelbewust overgeslagen. Gezocht naar plekjes die nog goed waren. Het geeft een bijzondere wirwar van krassen op mijn lijf.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*