Stopwoord en Lady Iris

Wat als een meesteres tussendoor vraagt, gaat het niet te hard? Het is een bezorgdheid en een juiste verantwoording want je gaat voor je plezier en voor pijnbeleving. Maar eigenlijk wil je dat ze het niet vraagt en jou gewoon onder handen neemt, zonder dat je daar zeggenschap over hebt. Je krijst, kronkelt en schreeuwt het uit. Je houd het niet meer en je hoopt dat ze stopt. Dat is nou het machtige moment dat het de meesteres is die doseert, die bepaalt en aanvoelt wanneer er wordt gestopt. Als het aan haar ligt gaat ze keihard door en wil ze dat je mee gaat in haar gemene spel. Je wilt haar niet frustreren en zij wil liever niet stoppen. En daar ligt nou juist de geweldige spanning van het spel.

Hoe verder ze je voert met haar krachtige slagen, hoe groter de ontlading is. Een spel van grote wisselingen. En als je aan het ontladen bent weet je, daar komt de volgende serie harde klappen al weer aan. Nu is de vraag hoe lang houd ik dat vol.

Zolang als zij wil.

Natuurlijk kan je een stopwoord of een code afspreken maar dan haal je bovenstaande spanning uit het spel weg. En alleen dan geef je het vertrouwen aan je meesteres. Ik kan je zeggen Lady Iris daar kan je zonder stopwoord heen en zij weet de weg naar de 7e hemel. Proberen? Jazeker!! 150,00 voor een vol uur spel. Ladyiris023@gmail.com

2 Reacties op Stopwoord en Lady Iris

 1. Yeah, that’s the trouble with safewords. One recognises that a responsible mistress should give you a safeword, but they’re a real passion killer. “Safe, sane and consensual” is a right and proper doctrine, but also one you long to leave behind. Especially the consensual bit.

 2. Geachte Lady Iris,

  Bedankt voor uw mooie, overtuigende sessie. U bent een geweldige Mrs en zou wel elke dag aan uw voeten willen liggen……

  Als u wilt mag u de volgende keer helemaal over mij heen lopen, ik ken mijn plek..

  Zal de volgende keer ook sneller en alerter uw commando’s gehoorzamen, geef toe dat ik dat veel te slap deed en bedankt dat u mij daarvoor niet de volledige straf heeft gegeven, die dit verdiende..

  Had al opgebiecht dat u nog niet aan mijn grens zat, dus dat u de volgende keer best strenger mag zijn..

  Moet ook bekennen dat ik weer ondeugend geweest ben, kijkend naar uw afbeeldingen….

  Bedankt, prachtige lady Iris

  Liefs slaafje paul

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*