Lady Katharina 31 juli tot 12 augustus in Nieuwegein

Zo slaven…. Jij bent toe aan spanning, ontlading… en meer.. Ik ben Lady Katharina uit Duitsland een blonde slanke kinky Goddess met cup D en blauwe ogen voor soft en harde SM sessies.


Mijn speelschema in Nederland:

maandag 31 juli t/m vrijdag 4 augustus Nieuwegein
zaterdag 5 augustus Amersfoort
maandag 7 augustus t/m zaterdag 12 augustus Nieuwegein

Je zal in mijn ban en macht zijn, als je mij dient, en via mijn nieuwe website (zie websitelink in deze advertentie), kan je wensen als slaaf via het contactformulier aan mij kenbaar maken. Ben jij er klaar voor? Eventueel ook trio sessies bespreekbaar met mij en Mrs. Pia of Poison. En natuurlijk 1op1 sessies of geile bislaven sessies.

Altijd op legale sfeervolle schone SM speellocaties in Amersfoort of Nieuwegein/Utrecht.
Gratis en voldoende parkeerruimte en discrete ontvangst.

Kinky groet,
Lady Katharina

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.