BDSM Verhaal: Reputatie… is het echt zo?

Hij kende haar reputatie al had hij haar nog nooit daadwerkelijk ontmoet.
Meedogenloos, sadistisch en veeleisend. Hij vroeg zich af hoeveel er van klopte, was ze werkelijk zo meedogenloos als er werd gezegd. Was ze werkelijk zo erg?
Hij had gehoord dat ze genoegen schept in huilende subjes vernederen.
Mannen zo klein maken dat ze snotterend aan haar voeten zaten te smeken om genade zonder dat ze hen had aangeraakt.
Haar blik zou een man doen bevriezen in wat hij op dat moment ook maar aan het doen was.

Hij geloofde het niet helemaal al zat in elk gerucht natuurlijk een kern van waarheid.
Vanavond zou ze aanwezig zijn, deze enge maar verleidelijke dame. Eindelijk zou hij kunnen zien om wie al die geruchten gingen.
De intentie om te spelen had hij niet, weinig dames wisten zijn sub gevoelens naar boven te brengen. Eigenlijk ging hij vooral naar feesten en munches om mensen te ontmoeten en een fijne avond te hebben.
Vanavond ging hij vooral voor haar, hij wilde zien wie ze was en waarom ze die reputatie had.

Het was al behoorlijk druk toen hij de club in stapte, na de entree en de rondleiding begon hij zijn avond met een biertje aan de bar. Rustig observeerde hij de andere gasten, zag hij hier en daar duidelijke D/s dynamieken en de nodige dames die hun kleding kwamen showen.
Hij had er niet zoveel mee, latex en leer was aan hem niet besteed. Ook vanavond had hij gewoon een zwarte spijkerbroek aan met daaronder een zwarte boxer. Zijn shirt had hij in de kleedkamer gelaten vanwege de warmte in de club.

Verveeld liet ze haar ogen door de ruimte gaan, waarom had ze zich laten overhalen om vanavond te komen? Ze wist wat er over haar gezegd werd, juist daarom zag ze op tegen dit soort feestjes. Subjes die het tegen haar op wilden nemen in plaats van met haar wilden spelen. Ze werd er zo moe van.
Natuurlijk was ze geen makkelijke Domme, ze was hard en sadistisch maar ze was geen wedstrijd die overwonnen moest worden. Ze liet haar ogen rusten op een man die enigszins uit de toon viel. Alleen aan de bar gekleed in een spijkerbroek met een flesje bier in de hand. Hij leek niet op zijn plaats toch straalde hij genoeg zelfverzekerdheid uit om niet uit de toon te vallen. Ze had hem nog niet eerder gezien, zo’n gezicht zou ze onthouden.

Hij voelde haar blik voordat hij haar zag, prikkelend over zijn huid. Rustig liet hij zijn ogen over de mensen gaan, zoekend naar de ogen die hoorden bij de blik. The lady in red… hij wist dat zij het was zelfs zonder haar ooit gezien te hebben. Dit moest de dame zijn waar hij voor was gekomen, ze straalde het uit. Toen zijn ogen de hare hadden gevonden keek hij niet weg. Intens keek hij terug, daagde haar uit om haar ogen neer te slaan. Ze waren elkaar aan het testen zonder zelfs maar een hallo gewisseld te hebben.
Haar blik was hard, streng, koud en warm tegelijk. Zijn nieuwsgierigheid wakkerde verder aan. Trots bleef hij haar blik beantwoorden, hij zou dit spel niet verliezen.

Zijn ogen trotseerden de hare, er zat een tiental meters tussen hen toch voelde het alsof ze zijn adem op haar huid kon voelen. Zo dichtbij en toch zo ver weg. Het verbaasde haar dat hij het zo lang vol hield, de zelfverzekerdheid bracht haar ego aan het wankelen. Nog een laatste maal vuurde ze haar meest kille blik op hem af, minachting spatte ervan af gecombineerd met een verleidelijke grijns en de belofte tot meer. Ze was getraind in haar blikken, urenlang had ze geoefend tot ze de juiste intensiteit had om zonder woorden te krijgen wat ze wilde.
Het had effect, waar zijn ogen eerst nog vol in de hare keken dwaalden ze nu af naar haar grijns, doelbewust likte ze sensueel langs haar onderlip. Schijnbaar onbewust bracht ze haar hand naar haar hals, strelend langs haar nek naar beneden en zijn aandacht vestigend op haar ruime decolleté.
Ze bespeelde hem zoals ze iedereen kon bespelen en hij ging erin mee. Verloren zoals velen voor hem. Toch vond ze het jammer dat ze hem zo snel had. De opwinding van de jacht, van het breken en het daarna volledig gebruiken van mannen miste ze.

Die grijns, die verduivelde verleidelijke grijns zorgde ervoor dat zijn blik af dwaalde. Ze deed haar best, dat had hij door. Doelbewust verleidelijk en absoluut succesvol speelde ze met hem. Nog even twijfelde hij, zou hij naar haar toe gaan of zou hij afwachten tot ze naar hem zou komen. Genietend van het uitzicht nam hij haar rondingen in zich op, ze stond op prachtige hakken met een rechte rug en rechte schouders. De zachte lijnen van haar lichaam stonden in contrast met de harde kille blik die ze hem had toegeworpen.
Ze leek hem geen vrouw die naar een ander zou lopen, na zijn flesje leeg te hebben gedronken stapte hij op haar af. Haar ogen volgden elke stap, elke stap maakte hem zelfverzekerder. Ze dacht dat ze hem had… ze zou van een koude kermis thuiskomen dacht hij grijnzend.

Brede schouders, sterke armen, scherpe kaaklijn.. Hij was lekker, dacht ze terwijl hij naar haar toe kwam. Zijn stem, diep en warm paste bij zijn uiterlijk.
‘Jij bent Miss E’, het was geen vraag maar een vaststelling. Nieuwsgierig bekeek ze de man tegenover haar. Hij was een kop groter dan haar, duidelijk iemand die voor zichzelf zorgde en compleet op zijn gemak in haar nabijheid. Had ze zich dan toch vergist?
Ze knikte terwijl ze hem bleef opnemen. Een spiertje in zijn hals trilde licht, misschien was hij toch niet zo op zijn gemak als hij deed voorkomen.
Subtiel boog ze naar hem toe, zorgde ervoor dat haar stem hard genoeg was om zijn aandacht te trekken maar zacht genoeg zodat hij dichterbij moest komen.
‘Nette heren stellen zichzelf voor aan dames.. ‘

Haar stem, haar stem bracht hem van zijn stuk. Warm, plagend en bijzonder vrouwelijk. Haar ademhaling streelde langs zijn oor, lichte parfum prikkelde zijn neusgaten. Zoet maar niet misselijkmakend.’Wie zegt dat ik een nette heer ben?’ Bewust hield hij zijn stem zacht, genietend van haar nabijheid. Ze had iets ongrijpbaars, subtiel en aantrekkelijk.
Ze reageerde niet op zijn vraag met een antwoord zoals hij had verwacht.
Haar tong bij zijn oor verraste hem, langzaam likte ze over zijn oorlel.
‘Je bent in elk geval wel gewassen’, haar knipoog bracht hem nog verder van zijn stuk.

Ze zag zijn verbazing weerspiegelt in zijn ogen. Grinnikend keek ze hem aan.
Ontspannen raakten ze in gesprek, gelijkwaardig maar met een chemie die zelfs voor de meest onoplettende toeschouwer zichtbaar was.
Subtiele aanrakingen over en weer, oogcontact dat net iets te lang duurde.
Tijdens het praten ontdekten ze gemeenschappelijke kinks, leerden ze van elkaar wat ze wel en niet hadden gedaan en kwam hij tot de conclusie dat Miss E helemaal niet zo eng was als haar reputatie deed vermoeden.

Zijn naam wist ze nog steeds niet, dat ze met hem ging spelen wist ze wel. Ze wilde hem dus kreeg ze hem. Kippenvel trok over haar lichaam op het moment dat er een bullwhip knalde. Ze hield van de geluiden van een spel, het gevoel van de leren strengen van een flogger door haar vingers laten glijden. Huid onder haar vingertoppen voelen gloeien,krassen zien verschijnen door haar nagels, ogen die elke emotie weerspiegelen die zij op wil roepen.
Stil kon ze niet zitten, ze wilde spelen en dat wilde ze nu.

Hij zag haar houding veranderen bij het horen van de bullwhip. Geagiteerd wiebelde ze onbewust met haar voet. Ze leek ontspannen met haar benen over elkaar. Haar strakke schouders en wiebelde voet verraden haar echter.
Hij vond het leuk, erg leuk om haar zo te zien. Ze wilde spelen, maar wilde ze dat met hem?
Het gesprek sturen lukte hem niet, hij had het geprobeerd. Steeds weer wist ze de leiding ongemerkt te nemen. Natuurlijke dominantie, dat had ze. Subtiele opmerkingen, blikken en soms simpelweg haar stem deden genoeg om zijn verlangen naar onderwerpen op te roepen. Hij wilde haar dienen maar wilde haar toch ook niet dienen. Hij wilde niet makkelijk zijn, wilde niet de zoveelste man zijn die zich op zijn knieën wierp voor haar.

Het spel was afgelopen, een koppel liep langs hen. Verlangend keken ze naar het stel dat nog helemaal in hun eigen wereldje zat. Tijd voor actie, het is nu of nooit dacht ze bij zichzelf.
Doelbewust stond ze op, keek hem strak aan en vroeg hem of hij met haar mee wilde lopen.
Ze keek hem aan met meer bravoure dan ze daadwerkelijk voelde. Hij kon nee zeggen.
Als hij nee zou zeggen zou het een afgang zijn, er was nog nooit nee tegen haar gezegd.
Alles moest ze inzetten om niet te laten merken hoe onzeker ze op dit moment was. Rechte schouders, kin omhoog, ogen hard.. ‘Wat gaat het worden jongen?’

Hij genoot van haar, was blij dat zij de vraag stelde zodat hij het niet hoefde te doen.
Eventjes liet hij haar wachten, hoopte dat hij haar liet zweten en voelen dat hij niet zo gemakkelijk was. De blik in haar ogen maakte daar snel een eind aan, dit was geen moment om haar te testen. Hij probeerde te zeggen dat hij meeging maar door zijn droge keel kwam er amper geluid uit hem. Hij keek haar aan, knikte en stond op. De stuiters en zenuwen gierden door zijn lichaam. Die laatste blik, die laatste blik deed hem de das om.
Gewillig liep hij met haar mee.Op haar commando trok hij zijn kleding uit. Geduldig stak hij zijn polsen uit zodat ze hem boeien om kon doen.
Ze keek hem alleen maar aan toen hij zijn polsen uitstak. Ze zei niets, deed niets, ze keek alleen maar. Onzeker trok hij zijn armen weer terug, hij wist niet wat ze verwachtte en voelde dat hij de controle kwijt was.

Inwendig moest ze lachen toen hij zo braafjes zijn polsen uitstak. Oh nee jongen, we gaan het je echt niet makkelijk maken hoor. Al snel dirigeerde ze hem naar een open plek, pakte haar tas en begon 1 voor 1 haar zwepen en floggers uit te pakken. Het ongemak bij hem zorgde voor een stiekeme grijns bij haar. Zijn billen waren stevig en rond, gespierde benen eronder. Precies wat ze al had verwacht, ook naakt was het een lekkerding.
Haar hakken tikten bij elke stap die ze naar hem deed, zijn ogen op haar gericht vol anticipatie. Keurend liep ze om hem heen, haar ogen vertelden hem niet te bewegen, iets dat hij braaf opvolgde. Af en toe voelde hij haar hand over zijn lichaam. Inspecterend, strelend, knijpend en hier en daar krassend.
De handen werden gevolgd door een lichte flogger. Zijn rug en billen werden als eerste bewerkt met de leren strengen. Zacht en bijna als een massage.

Ongemakkelijk vroeg hij zich af waar hij zijn handen moest laten, ze had hem niets gezegd. Onwennig hingen ze naast zijn lichaam, de flogger raakte af en toe zijn vingers, bewust of onbewust? Hij sloeg zijn armen over elkaar, direct voelde hij een hand in zijn haar en een scherpe ruk aan zijn hoofd. Meteen liet hij zijn armen weer langs zijn lichaam vallen.
Hardhandig liet ze zijn haren los, duwde zijn hoofd terug. Met moeite wist hij te blijven staan.
Een zwaardere flogger kwam neer op zijn rug, zwaar en onverwachts. Opnieuw wankelde hij.Ze liep om hem heen, haar ogen zochten de zijne. Ze hoefde niet te praten, bewegen was geen optie zag hij. De flogger warmde zijn huid op, hij wist wat het deed en waarom ze het deed. Wist dat ze opbouwde naar meer, hij wist niet wat ze allemaal had aan speelgoed.
Opnieuw haalde ze uit met een kracht die hem deed wankelen, schuldbewust keek hij haar aan.

Hij kon niet stil blijven staan, dat was wel enigszins teleurstellend.
Toen hij weer op zijn benen aan het wankelen was besloot ze hem voor een keuze te zetten.
‘Blijf je stil staan, of moet ik je met polsboeien vastzetten waarbij je slechts op je tenen staat?’
Haar stem was scherp, ze klonk geïrriteerd. Hij twijfelde, op zijn tenen staan leek hem niet echt prettig maar hij kon ook niet garanderen dat hij stil bleef staan.
Het antwoord duurde te lang, zuchtend pakte ze een paar polsboeien en zette hem vast.
Onhandig stond hij op zijn tenen te balanceren.
‘Nu heb je een reden om te bewegen’, gemeen werd het in zijn oor gefluisterd.

Opnieuw pakte ze de zware flogger, bewust sloeg ze hem op zijn heupen, zorgde ze ervoor dat hij op zijn tenen aan het wiebelen was als een prima ballerina.
Zonder twijfel zette ze 2 tepelklemmen vast op zijn tepels. Een paar wasknijpers vonden zijn liezen. ‘Als er een wasknijper valt door jouw idiote bewegingen zal ik je pijn doen. De rode knijpers staan voor de cane, de blauwe voor een slapper en de gele zijn een verrassing’.
Snel keek hij naar beneden, waar zat welke kleur. Hij hing meer aan zijn handen en polsen dan dat hij stond op zijn benen. Als hij gewicht op zijn voeten probeerde te zetten kwamen zijn benen bij elkaar en zouden de knijpers vallen.

Genietend deed ze een paar stappen achteruit om het resultaat te bewonderen. Elke beweging die hij maakte zou resulteren in het vallen van wasknijpers. Zijn zelfverzekerdheid was weg, zijn ogen volgden elke stap die ze zette. Het was lang geleden dat ze had gespeeld, ze was bijna vergeten hoe leuk het eigenlijk was.
De grijns op haar gezicht vertelde genoeg, ze was het publiek al lang vergeten.
Haar wereld bestond uit hem en hem alleen. Elke aanraking was een bewuste keuze.
Elke blik weloverwogen. Sensueel liep ze weer naar hem toe, haar handen dwalend over zijn lichaam. Strelend over zijn ballen, langs zijn pik om met haar vinger te eindigen in een pirouette op zijn natte eikel. Hij proefde zijn eigen zoute voorvocht toen haar vinger vervolgens zijn mond vond.

‘Wordt je een beetje geil van me jochie?’ Plagend keek ze hem met twinkelende ogen aan.
Beschaamd sloeg hij zijn ogen neer. Hij schaamde zich niet dat hij opgewonden werd van haar, haar toon zorgde echter wel voor een beschamend gevoel.
Zijn polsen begonnen zeer te doen, ongemakkelijk probeerde hij een betere houding te vinden.
2 paar ogen keken tegelijkertijd naar de grond toen er een knijper viel. 2 paar ogen wisten wat er nu ging gebeuren. Ze keek hem aan maar zij niks. Hij slikte, bang voor wat komen ging maar toch ook blij dat hij wist wat er ging komen.

De slapper raakte zijn billen als eerste, geen opwarming maar voluit. Kermend sprong hij naar voren waardoor nog een blauwe knijper viel. Achteloos schopte ze hem aan de kant waarna zijn dijen genadeloze klappen kregen. Ze keek hem strak aan, haar blik leek door hem heen te gaan. Hij durfde niet weg te springen. De rode knijpers konden vallen, als ze met een slapper al zo hard sloeg wilde hij niet weten hoe een cane zou aankomen.
Tranen stonden in zijn ogen terwijl hij haar half smekend aan keek.
Haar zachte vingers vonden troostend zijn huid. Zacht en teder streelde ze zijn kaaklijn, hem onderwijl sussend met haar ogen.

Ze had hard geslagen, doelbewust gelijk zijn grens gezocht. Hij deed het goed, erg goed.
Zijn ogen waren prachtig smekend op haar gericht, ze voelde zich onoverwinnelijk. Zijn lot in haar handen. Het was aan haar of ze iets met zijn stilzwijgende smeekbede deed en dat voelde fantastisch.De tranen in zijn ogen wonden haar op, de hulpeloosheid van zo’n mannelijke man. Opnieuw bracht ze de slapper in gereedheid, geen paniek in zijn ogen enkel de wetenschap dat het pijn ging doen. Nog een paar maal sloeg ze hem op zijn dijen voordat ze overging op een andere plaats, een plaats waar hij ook niet blij mee zou zijn.

Opgelucht keek hij haar aan, ze was klaar met de slapper. Haar zachte hand vond zijn pik, streelde langs de knijpers en kneep zachtjes in zijn erectie.
Haar ogen keken hem stralend aan toen hij doorkreeg dat ze de slapper nog vast had. In de ene hand zijn pik en in de andere de slapper. Voordat hij iets had kunnen zeggen voelde hij de pijn. Hij was nog nooit daar geslagen, nog nooit op die manier pijn gedaan. De tranen liepen over zijn wangen voordat hij ze tegen kon houden.
Hij weigerde zomaar op te geven, hij kon dit hebben dat wist hij van zichzelf. Bewust bleef hij dit in gedachten herhalen dat hij dit aan kon. De pijn bleef uit, voorzichtig keek hij naar haar op. Wat een fantastisch mooie vrouw was het toch. Haar blik was echter niet op hem gericht maar op de vloer. Bang voor wat hij zou zien keek hij naar beneden, rode, gele en blauwe knijpers lagen aan zijn voeten, 1 enkele wasknijper was blijven zitten.

Het was precies gegaan zoals ze had verwacht. Zijn angst op het moment dat hij zag wat er was gebeurd was gewoonweg geweldig. Doelbewust schopte ze de knijpers aan de kant en greep zijn haar. ‘Ik ga je zoveel pijn doen.. Kun je dat aan?’
Het bleef even stil, een ruk aan zijn haar zorgde voor een beverig ‘Ja mevrouw’.
Tevreden met dit antwoord liep ze naar haar speelgoed om terug te komen met een cane.
Ze begon relatief zachtjes, zag de opluchting in zijn ogen na de eerste paar slagen en besloot het weer langzaam op te bouwen. Hij zou gaan huilen dat wist ze. Het was aan haar wanneer het gebeurde. Zijn kuiten, billen, bovenbenen..ze raakte doeltreffend en zag haar canvas al mooi verkleuren. Steeds harder kwam de cane neer, steeds meer geluiden kwamen uit zijn mond. Gekreun, gegil en nog meer gekreun. Hij schold niet, hij jammerde niet. Als een echte vent accepteerde hij zijn lot.
Ze voelde een paar druppels geil langs haar dijen lopen. Toen ze achter hem stond haalde ze een vinger erlangs.

De vinger in zijn mond had hij niet verwacht. Een combinatie van zijn eigen tranen en haar smaak vulde zijn mond. Verbaasd keek hij haar aan voordat een grijns zich op zijn gezicht vormde. Ze werd geil van hem, geil van met hem spelen. De tranen maakten niet uit, de pijn was heerlijk doordat zij het veroorzaakte.Teleurgesteld dat hij nu niets kon doen voor haar keek hij hoe ze weer wegliep. Haar billen weigend bij elke stap. Hij voelde zich lichtelijk verlaten terwijl ze slechts een paar meter verderop stond.
Hij vroeg zich af hoeveel hij nog kon hebben. Zijn armen deden pijn, zijn polsen deden pijn en zijn lichaam leek volledig te gloeien. Toch voelde hij zich gelukkig. Blij dat hij vanavond naar hier was gekomen. De snakewhip kwam knallend langs zijn oor, hem uit zijn gedachten halend en weer terug in het spel.

Ze speelde met hem, liet de snakewhip bewust niet elke keer op hem neerkomen. Striemen kleurden zijn lijf. De knallen wanneer hij niet neerkwam lieten hem elke keer weer ineen krimpen. Het was leuk om te zien hoe hij zijn schouders in trok bij elke knal.
De tranen begonnen opnieuw te lopen, smekend keek hij haar aan. Hij kon dit niet lang hebben, hij wilde zo graag volhouden maar voelde zich bij elke slag meer breken.
Op het moment dat hij brak stond zij naast hem. Huilend vroeg hij haar te stoppen, genade te tonen. Hij wilde zo graag maar hij kon het niet meer. Snel maakte ze hem los zodat ze hem in haar armen kon nemen. Snotterend over haar jurk leek hij wel in haar te willen kruipen.
Haar handen streelden zijn hoofd, zijn rug en gaven troost waar het nodig was.
Geduldig wachtte ze tot hij zichzelf genoeg bij elkaar had geraapt om samen van de speel vloer te vertrekken. Geruststellend keek ze de DM aan waarna ze hem mee naar boven nam.
Boven aangekomen kropen ze samen op een bed, strelend en knuffelend bracht ze hem langzaam terug naar de realiteit. Zijn opwinding was duidelijk, de hare echter ook.

Zonder een woord te zeggen zag hij haar opstaan, zijn tranen waren gedroogd. Pure lust was er nu duidelijk in te lezen. Zijn ogen volgden elke beweging, langzaam trok ze het ceintuur van haar jurk los, sensueel liet ze de jurk van haar schouders glijden. Ze deed het niet bewust sensueel, hij zag haar natuurlijke gratie in elke beweging. Volle borsten met kleine stevige tepels kwamen tevoorschijn, sproetjes sierden hier en daar haar verder vlekkeloze huid.
Gespannen volgde hij haar handen, rood gelakte nagels bleven plagend op haar heupen voordat ze de jurk op de grond liet vallen. In niets meer dan een kanten slip en haar hakken stond ze voor hem. Hij had niet verwacht dat zijn erectie nog harder kon worden, toch voelde hij het gebeuren. Haar ogen keken hem uitdagend aan, toch zag hij ook nog het randje dominantie. Het was niet zijn plaats om te nemen, maar hij zou haar nemen.

Tevreden over het effect dat ze op hem had keek ze op hem neer. Haar ogen hielden hem op zijn plaats. Langzaam klom ze terug op het bed, beide benen aan weerskanten van zijn heupen. Hij kon voelen hoe nat ze was door het slipje heen.
Plagend liet ze haar lippen dicht bij de zijne komen om weer weg te draaien voordat ze elkaar raakten. Haar handen pakten zijn polsen vast, in kracht zou ze het niet winnen dat wist ze zelf ook wel.
Hij speelde het spel met haar mee, nieuwsgierig naar wat ze van plan was.
Gekmakend draaide ze haar heupen, de wrijving deed hem verlangen naar meer.
Haar lippen vonden zijn tepels, bijtend, sabbelend en voorzichtig kussend. Haar nagels krasten in zijn handpalmen terwijl haar lippen hem teder kuste.

Hij wilde haar, alles in zijn lijf riep om haar en haar lichaam. Hij wilde haar borsten kussen, zijn handen langs haar taille laten gaan om vervolgens zijn handen tussen haar benen te laten glijden.
Hij wilde haar likken , kussen, proeven en horen gillen van genot. Toch bleef hij liggen, liet hij haar haar gang gaan.Haar mond dwaalde lager, haar nagels krasten langs zijn armen. Haar adem deed hem beven. Zachtjes blies ze over zijn natte eikel heen. Raakte hem net niet aan.
Hij hield het niet langer, ruw pakte hij haar vast om de rollen om te draaien.

Voordat ze wist wat er gebeurde lag ze op haar rug onder hem. Zijn handen hielden haar polsen gevangen, zijn knie opende haar benen. De lust in zijn ogen deed bijna pijn, hij verscheurde haar lichaam met zijn blik. Ruw viel hij aan op haar tepels, geen tedere kusjes voor haar. Zijn knie bewoog tegen haar kutje aan, hij voelde door het slipje heen dat zijn knie vochtig werd.Ze kon niet anders dan genieten van zijn aanpak.Hij pakte haar polsen met 1 hand zodat hij 1 vrij had om haar slipje opzij te schuiven. Zijn vingers vonden haar clitje gauw, ongeduldig en ruw betaste hij haar. Een korte kreun van pijn liet hem stoppen. Onderzoekend keek hij haar aan alvorens hij iets zachter verder ging. Zachtjes cirkelde hij om haar clitje heen, bewust niet erop komend. Langzaam liet hij 2 vingers in haar glijden, een duidelijk sop geluid vulde de ruimte. Ze was natter dan ze ooit geweest was. In een rustig tempo begon hij haar te vingeren. Hij wilde haar proeven, ongeduldig liet hij haar polsen los om haar slipje uit te trekken.

Ze zag haar kans schoon, gewillig liet ze zich uit het slipje helpen. Zijn hoofd tussen haar benen, zijn tong die voorzichtig haar kutje ontdekte. Genietend kromde ze haar rug, sloot haar ogen en bracht haar heupen iets omhoog.
Haar handen vonden zijn hoofd, ruw duwde ze hem dichterbij, zijn tong bewoog zoveel en zover als hij kon. Ze wist dat hij in ademnood zou komen, klemde haar dijen nog even om zijn hoofd voordat ze hem omhoog trok. Happend naar adem keek hij haar aan. Glinsterend in het lamplicht zag ze dat zijn kin besmeurd was met haar geil. Gebruik makend van zijn zwakke moment gooide ze haar gewicht in de strijd. Opnieuw zat zij bovenop. Zijn pik hard tegen haar kutje aan maar niet erin. ‘Blijf liggen’, het klonk streng en zo keek ze ook.
Snel klom ze van het bed om een condoom te pakken en deze om te doen.

Gefascineerd keek hij naar deze prachtige geile dame. Ze wist wat ze deed en wist ook hoe ze kreeg wat ze wilde. Het spelletje om wie er bovenop mocht was leuk. Het happen naar adem had hem op een vreemde manier opgewonden.
Nog even bleef ze hem martelen met haar lichaam, uitdagen maar niet geven. Haar warme kutje was zo dichtbij, toch was het nog niet voor hem. Plagend liet ze zijn eikel langs haar lippen glijden, haar vingers vonden haar clitje waarna ze hem uitdagend aankeek.
Hij kon niet anders dan genieten. Een prachtige opwindende vrouw zat bovenop hem met zichzelf te spelen, daar kon hij niet anders dan van genieten. De geilheid deed hem pijn, zijn ballen tintelden, zijn eikel gevoelig vroeg om meer.
Eindelijk voelde hij hoe ze zich langzaam op hem liet zakken. Centimeter voor centimeter voelde hij eindelijk haar warme kutje om zich heen. Ze begon langzaam, beiden zo opgewonden dat te snel er wel heel snel een einde aan zou maken.

Haar hoofd rolde naar achteren, haar borsten naar voren duwend bewoog ze langzaam op zijn pik. Eindelijk voelde ze hem, tegen viel het zeker niet. Nog steeds wist ze niet hoe hij heette maar op dit moment dacht ze daar ook niet aan. Haar lichaam was toe aan een orgasme. Een verlossing van alles wat hij had opgewekt.
Zijn lichaam onder haar, gevlekt met marks veroorzaakt door haar. Strepen, krassen, plekken en hier en daar een druppeltje bloed. Hij was mooi, sexy en ontzettend gewillig.
Het tempo werd door hem opgevoerd, ze voelde hem onder zich bewegen.
Snel paste ze haar ritme erop aan, ze leken elkaar goed aan te voelen. Haar vingers vonden haar clitje opnieuw terwijl ze zichzelf naar een orgasme toe neukte. Zijn orgasme was niet haar prioriteit. Sneller begon ze te bewegen, voelde ze zijn handen klauwend naar haar borsten. Trekkend aan haar tepels terwijl ze met gesloten ogen een orgasme voelde aankomen. Haar ogen vlogen open toen het orgasme door haar heen ging, trillend zat ze op hem terwijl hij doorging. Steeds harder nam hij haar. Hij neukte haar terwijl ze bovenop zat.

Hij zag haar ogen open sperren, haar lippen geopend in een verbaasde o terwijl haar kreunen de kamer vulde. Ruw pakte hij haar heupen om zelf ook een orgasme te krijgen. Snel en diep begon hij in haar te stoten, haar trillende lijf wond hem nog meer op. Haar schouders, benen, korte stuiptrekkingen terwijl haar kutje pulserend om zijn pik maar door bleef gaan.
Nog een paar laatste diepe stoten voordat hij een kreet, die niet anders dan een oerkreet genoemd kan worden los liet.
Zachtjes bewoog hij nog even door, genietend van haar lichaam en prachtige lome ogen.
Uitgeput liet ze zich voorover vallen, beiden hijgden ze na. Verbaasd over de kracht die ze net hadden gevoeld.

 

Ingestuurd door: Innocentlylovely

3 Reacties op BDSM Verhaal: Reputatie… is het echt zo?

  1. I like to say that i shall have sessions at club Doma on 25 and 26 July 2017 . My flight gtes to Amsterm in the evening of 24 so ii guess i will be reasting that day to have appointments.
    Looking for photograph slaves with whom i can take photos at the studio on 26 July. two volunteers to face sitting and strapon training.
    Will post my videos soon on this site.
    Looking forward to it
    Goddess Dionne

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*